Samsung laat klanten Collect&Go in de koelkast kijken

Samsung laat klanten Collect&Go in de koelkast kijken

De nieuwe slimme koelkast van Samsung laat klanten van Collect&Go vanop afstand via camera’s in de koelkast kijken. Zo kunnen ze makkelijk hun boodschappenlijstje aanvullen en hun bestelling plaatsen.

 

Koelkast stuurt reminder

De slimme ‘Family Hub’ koelkast van Samsung is uitgerust met camera’s en beeldschermen. Zo kan de klant altijd in z’n koelkast kijken, waar hij ook is. De camera toont de binnenkant van de koelkast in een app op de smartphone of op het beeldscherm in de koelkastdeur. Bovendien kan de koelkast een reminder sturen als een product op is, of wanneer de houdbaarheidsdatum is overschreden. Zo stellen klanten makkelijker hun boodschappenlijstje op.

 

Voor klanten van de online boodschappendienst van Colruyt Group biedt de koelkast een bijkomende functie: door op het ‘Collect&Go’ icoon op de koelkastdeur te klikken, kunnen ze meteen hun boodschappen reserveren. Ook wanneer klanten onderweg zijn, kunnen ze de inhoud van de koelkast raadplegen en hun lijstje aanvullen. Op het beeldscherm van de koelkast kunnen klanten overigens ook recepten raadplegen of televisiekijken tijdens het koken.