Slagerij Dierendonck opent vestiging in Brussel

Slagerij Dierendonck opent vestiging in Brussel

De West-Vlaamse slagerij Dierendonck opent een derde vestiging, ditmaal in de Brusselse Dansaertwijk. Daar neemt het een pand over van slagerij Jack O’Shea, dat onlangs al zijn slagerijen en het eethuis in Brussel sloot.

 

Grote reputatie

Dierendonck, dat al twee vestigingen had in Nieuwpoort en Sint-Idesbald, had eerder al te kennen gegeven dat het dacht aan uitbreiding in de richting van Antwerpen of Brussel. Nu komt er dus een nieuwe slagerij in de Sint-Katelijnestraat in Brussel.

 

De slagerij Dierendonck heeft al een grote reputatie opgebouwd en ook in Brussel zijn er al enkele restaurants die de producten van Dierendonck op het menu hebben staan. Zij zullen de komst van een vestiging in hun buurt alvast toejuichen.

 

De komst van het Ierse Jack O’Shea werd met grote trom aangekondigd, maar het concept sloeg nooit echt aan. Het is momenteel nog niet geweten wat er gaat gebeuren met de twee andere slagerijen en het eethuis in het Brusselse.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Popsss verkoopt Belgische topwijnen in pop(sss)-up store

17/11/2017

Wijndistributeur Popsss, die uitsluitend wijnen van Belgische wijnboeren online verdeelt, opent een tijdelijke winkel in hartje Brussel. Tot het einde van het jaar vinden wijnliefhebbers er onder andere de fijnproeverscollectie "Crazy Belgians".

Filet Pur: Een kwestie van indigestie

17/11/2017

In sommige hoofdkwartieren stijgt de nervositeit zienderogen, maar voor fijnproevers was het geen al te kwade week. Iets gemist? Met het pittig gekruide overzicht van RetailDetail Food bent u weer helemaal mee!

‘Back to the future’ in food met Jean-Pierre Roelands

17/11/2017

In food gaan we ‘back to the future’, gelooft Jean-Pierre Roelands, die meer dan 20 jaar lang commercieel directeur van de Colruyt Group was en exclusief op de RetailDetail Night zijn visie op de toekomt van foodretail deelt.

 

"Onthaalmoeder wordt winkelier"

17/11/2017

Marieke Vermeire runt met haar man de Carrefour Express aan de Luikersteenweg in Hasselt. "Toevallig was Carrefour, net op het moment dat wij de stap overwogen, op zoek naar franchisenemers om het pand uit te baten en zo hebben we elkaar gevonden."

Delhaize schenkt zeven miljoen maaltijden weg

17/11/2017

Tegen 2020 wil Delhaize de helft van haar onverkochte voedingsproducten kunnen schenken aan sociale verenigingen. Daarmee zet de supermarktketen een tandje bij in de strijd tegen voedselverspilling.

RetailDetail Food #25 staat online

17/11/2017

Hoe gaan foodwinkeliers om met agressieve klanten in de winkel? Dat is één van de thema’s in het 25e nummer van RetailDetail Food, de gepersonaliseerde krant voor supermarktondernemers.

Back to top