Spar University opent derde cashloze winkel | RetailDetail

Spar University opent derde cashloze winkel

Spar University opent derde cashloze winkel

Spar opent in Amsterdam een vierde vestiging van de cashloze versie van zijn concept Spar University. De nieuwe vestiging aan de Wibautstraat, de tweede in Amsterdam, mikt op de studenten van de Amstelcampus van de Hogeschool van Amsterdam.

Nieuwe kassa’s

Net als in Eindhoven en Utrecht kan er in de nieuwe Spar University niet met contant geld betaald worden. Klanten kunnen enkel contactloos of met een kaart afrekenen. In de nieuwe winkel worden ook nieuwe kassa’s gelanceerd die werden ontwikkeld in samenwerking met kassaleverancier Centric. De komende weken zullen de kassa’s ook uitgerold worden naar de andere filialen van Spar University, schrijft Levensmiddelenkrant.

 

Spar University heeft in de nabije toekomst nog verdere plannen voor expansie. Zo moet er in de zomer van 2016 een tweede vestiging komen in Eindhoven en midden 2017 staat een vestiging op de terreinen van TU Delft op de planning.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Carrefour geeft meer details over transformatieplan

22/05/2018

Gezondheid en digitalisering zijn speerpunten in de plannen van Carrefour Belgium. Binnenkort kunnen klanten e-commerce bestellingen afhalen of terugbrengen in alle Express buurtwinkels. In de hypermarkten maakt non-food plaats voor bio en horeca.

Filet Pur: Snoep maar lekker verder!

18/05/2018

Hoe Colruyt zo goedkoop kan blijven, wat Albert Heijn bekokstooft in het versrayon, waarom Delhaize glutenvrij wordt en hoe vrolijk het er bij Aldi aan toe gaat? Dat verneemt u in het pittig gekruide weekoverzicht van RetailDetail Food.

Hoegaarden verhuist deel productie naar Vietnam en China

18/05/2018

Het witbier Hoegaarden groeit sterk in Azië, maar verliest zijn pluimen in Europa. AB InBev verhuist daarom een deel van de productie naar China en Vietnam: in de brouwerij in Hoegaarden zelf wordt twee dagen per week minder gebrouwen.

Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.

Nestlé op dieet: snoeit verder in suiker, vet en zout

17/05/2018

Nestlé wil nog meer gaan snijden in de suiker-, zout- en vetgehaltes van zijn producten. Zo wil het voedingsconcern inspelen op de wereldwijde vraag naar gezondere voeding.

Analyse: Zes redenen waarom grote merken onder druk staan

17/05/2018

Wereldmerken ondervinden steeds meer concurrentie van kleine, lokale spelers. Volgens sommige waarnemers zijn de gouden jaren van de merken zelfs voorbij. Misschien voorbarig, maar enkele trends tekenen zich toch af.