StarMeal gaat partnership aan met Vincent Kompany

StarMeal gaat partnership aan met Vincent Kompany

StarMeal, de producent van gezonde voeding, heeft een samenwerking afgesloten met Vincent Kompany, die als nieuwe ambassadeur zal fungeren voor het bedrijf. Daarnaast zal er een assortiment producten gelanceerd worden onder de naam ‘Vincent’s favorite’.

 

Net op tijd voor EK Voetbal

Het nieuwe assortiment zal vanaf 9 juni te vinden zijn in de winkel, net op tijd voor de start van het Europees Kampioenschap Voetbal. Het bestaat uit twee pastasalades, een grote mini-wrapplateau en een warme mini-wrapplateau.

 

“Voor StarMeal is een ambassadeur niet enkel een topsporter die klasse uitstraalt in zijn sport, maar ook daarbuiten een belangrijke sociale rol vervuld. Bij die sociale rol probeert StarMeal altijd te helpen. Hiervoor is het partnership tussen StarMeal en Vincent Kompany’s zijn voetbalclub ‘BX Brussels’ tot stand gekomen. Kinderen laten genieten van ultra-verse en lekkere maaltijden is één van de prioriteiten van StarMeal”, schrijft StarMeal in een persbericht.

 

StarMeal is niet enkel producent van gezonde voeding, het is ook de eigenaar van restaurantketen The Foodmaker. Een maand geleden maakte het nog bekend dat het in na de zomer van 2017 gaat verhuizen naar de gebouwen van Ben Fresh in Oevel. Die zijn vijf keer groter dan de huidige locatie.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Carrefour schrapt duizenden jobs ten voordele van e-commerce

23/01/2018

De Franse hypermarktgroep Carrefour gaat enkele duizenden werknemers op straat zetten, kondigde CEO Alexandre Bompard vandaag aan. Dankzij een nieuw transformatieplan, met nadruk op e-commerce, wil Carrefour "wereldleider in voedseltransitie" worden.

Unilever schrapt banen bij Belgisch retailsalesteam

22/01/2018

Unilever Belgium reorganiseert haar team van winkelvertegenwoordigers. Er gaan daarbij elf banen verloren, bevestigt het bedrijf aan de RetailDetail-redactie.

Zo hard groeit Amazon in food

22/01/2018

E-commerce vertegenwoordigt nog steeds een beperkt aandeel in de foodverkopen, maar de Amerikaanse én Europese groeicijfers van Amazon voor het jaar 2017 ogen bepaald indrukwekkend. Is het kantelpunt nabij?

Amazon opent eerste winkel zonder kassa’s voor grote publiek

22/01/2018

Amazon opent vandaag in Seattle, nabij zijn hoofdkantoor, de eerste winkel zonder kassa’s voor het grote publiek. Het was al langer bezig met een test bij het eigen personeel, maar nu krijgt dus iedereen toegang.

Neemt Unilever tonicmerk Fever-Tree over?

19/01/2018

Het tonicmerk Fever-Tree heeft een nieuwe bestuurder aangesteld: Kevin Havelock, hoofd van de afdeling frisdranken van Unilever. De benoeming leidt tot speculaties dat Unilever moederbedrijf Fevertree Drinks wil overnemen en stuwt het aandeel de hoogte in.

Filet Pur: Een haar in de plastieksoep

19/01/2018

Zijn retailers ruziemakers en bedriegers? Moeten energiedrankjes verboden worden? Staat Carrefour voor een sanering en wordt Delhaize zo Hollands als kaas? Alweer een bewogen week, zoals blijkt uit het plasticvrije overzicht van RetailDetail Food.

Back to top