StarMeal gaat partnership aan met Vincent Kompany | RetailDetail

StarMeal gaat partnership aan met Vincent Kompany

StarMeal gaat partnership aan met Vincent Kompany

StarMeal, de producent van gezonde voeding, heeft een samenwerking afgesloten met Vincent Kompany, die als nieuwe ambassadeur zal fungeren voor het bedrijf. Daarnaast zal er een assortiment producten gelanceerd worden onder de naam ‘Vincent’s favorite’.

 

Net op tijd voor EK Voetbal

Het nieuwe assortiment zal vanaf 9 juni te vinden zijn in de winkel, net op tijd voor de start van het Europees Kampioenschap Voetbal. Het bestaat uit twee pastasalades, een grote mini-wrapplateau en een warme mini-wrapplateau.

 

“Voor StarMeal is een ambassadeur niet enkel een topsporter die klasse uitstraalt in zijn sport, maar ook daarbuiten een belangrijke sociale rol vervuld. Bij die sociale rol probeert StarMeal altijd te helpen. Hiervoor is het partnership tussen StarMeal en Vincent Kompany’s zijn voetbalclub ‘BX Brussels’ tot stand gekomen. Kinderen laten genieten van ultra-verse en lekkere maaltijden is één van de prioriteiten van StarMeal”, schrijft StarMeal in een persbericht.

 

StarMeal is niet enkel producent van gezonde voeding, het is ook de eigenaar van restaurantketen The Foodmaker. Een maand geleden maakte het nog bekend dat het in na de zomer van 2017 gaat verhuizen naar de gebouwen van Ben Fresh in Oevel. Die zijn vijf keer groter dan de huidige locatie.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Online supermarkt Picnic naar Duitsland?

16/03/2018

Het lijkt erop dat de Nederlandse websupermarkt Picnic nu ook in het Duitse Noordrijn-Westfalen de markt verkent. Het bedrijf, dat mogelijk kansen ziet in de voorlopig weinig bevochten Duitse regio, wil nog niet reageren op de geruchten.

Filet Pur: Een zwart gat van ongeziene proporties

16/03/2018

Ondanks hun streven naar almaar goedkoper vlees zijn onze supermarkten door de band schandalig duur, leerden we afgelopen week. Zit daar enige logica achter? Lees het onthullende weekoverzicht van RetailDetail Food!

Deze innovaties verschijnen bij Delhaize in de schappen

16/03/2018

Gemak, gezondheid en smaak: dat zijn de drie assen voor productontwikkeling bij Delhaize. De retailer presenteerde deze week een vijftigtal primeurs aan zijn winkelmanagers en zelfstandige uitbaters.

Wim Ballieu (Balls & Glory) voorspelt einde vleesconsumptie

16/03/2018

Wim Ballieu, de oprichter van gehaktballenketen Balls & Glory, verwacht dat we binnen 20 jaar geen vlees meer zullen eten. Hij zegt dat in de nasleep van de voorbije schandalen rond de vleesproductie.

Délifrance vervoegt het portfolio van FFC

15/03/2018

De voorbereidingen voor de overname van Délifrance Benelux door het Nederlandse Franchise Friendly Concepts zijn in volle gang. Vanaf 1 april neemt de franchiseorganisatie de masterfranchise van de Franse broodjesketen in de Benelux in beheer.

IKEA ontwikkelt nu ook een echte 'bug burger'

15/03/2018

SPACE10, het innovatielab van meubelgigant Ikea, komt voor de dag met een gezond alternatief voor de de klassieke hamburger. Het vlees wordt vervangen door rode biet en meelworm. Ook een 'dogless hotdog' zit in de pijplijn.

Back to top