StarMeal gaat partnership aan met Vincent Kompany

StarMeal gaat partnership aan met Vincent Kompany

StarMeal, de producent van gezonde voeding, heeft een samenwerking afgesloten met Vincent Kompany, die als nieuwe ambassadeur zal fungeren voor het bedrijf. Daarnaast zal er een assortiment producten gelanceerd worden onder de naam ‘Vincent’s favorite’.

 

Net op tijd voor EK Voetbal

Het nieuwe assortiment zal vanaf 9 juni te vinden zijn in de winkel, net op tijd voor de start van het Europees Kampioenschap Voetbal. Het bestaat uit twee pastasalades, een grote mini-wrapplateau en een warme mini-wrapplateau.

 

“Voor StarMeal is een ambassadeur niet enkel een topsporter die klasse uitstraalt in zijn sport, maar ook daarbuiten een belangrijke sociale rol vervuld. Bij die sociale rol probeert StarMeal altijd te helpen. Hiervoor is het partnership tussen StarMeal en Vincent Kompany’s zijn voetbalclub ‘BX Brussels’ tot stand gekomen. Kinderen laten genieten van ultra-verse en lekkere maaltijden is één van de prioriteiten van StarMeal”, schrijft StarMeal in een persbericht.

 

StarMeal is niet enkel producent van gezonde voeding, het is ook de eigenaar van restaurantketen The Foodmaker. Een maand geleden maakte het nog bekend dat het in na de zomer van 2017 gaat verhuizen naar de gebouwen van Ben Fresh in Oevel. Die zijn vijf keer groter dan de huidige locatie.