Sushi Daily op naar 60 sushikiosken | RetailDetail

Sushi Daily op naar 60 sushikiosken

Sushi Daily op naar 60 sushikiosken

De sushispecialist Sushi Daily opent op 27 mei een nieuwe kiosk in de Carrefour Hypermarkt van Koksijde. Als marktleider in Europa zet Sushi Daily de uitbreiding ook voort met de recente opening van de 500ste kiosk in Turijn op 17 mei. 

 

Europese ambities

Sushi Daily is minder dan vijf jaar actief in België, heeft hier al meer dan 52 kiosken en stelt meer dan 200 ervaren ambachtsmensen te werk. Het bedrijf wil 60 kiosken hebben in België voor het einde van 2016.


Een Sushi Daily-kiosk biedt innovatieve producten gemaakt door professionele ambachtsmensen onder het oog van de consument. Shoppers krijgen de keuze uit meer dan 100 verschillende recepten en hebben ook de mogelijkheid om grote schotels te bestellen.


Sushi Daily werd opgericht in Frankrijk in 2010 met als ambitie om Europees marktleider te worden. Dat lijkt goed te lukken, want op 17 mei opende de 500ste kiosk in Turijn. De onderneming is nu aanwezig in Frankrijk, Spanje, Italië, België, Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en sinds kort ook in Zweden. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Europese inkoopgroep Agecore zet Nestlé onder druk

16/02/2018

De Europese inkoopgroep Agecore heeft er mee gedreigd om 160 producten van Nestlé van zijn lijst te schrappen, tenzij ze betere voorwaarden krijgen. Onder andere Colruyt, Coop en Edeka maken deel uit van Agecore.

Kraft Heinz voldoet niet aan verwachtingen

16/02/2018

Het Amerikaanse Kraft Heinz heeft in het vierde kwartaal zowel op vlak van omzet als op vlak van winst niet kunnen voldoen aan de verwachtingen van de analisten. De winst vernegenvoudigde wel, maar dat overtuigde de analisten niet.

Sterke tweede jaarhelft stuwt Danone in 2017

16/02/2018

Danone heeft het boekjaar 2017 kunnen afsluiten met een vergelijkbare groei van 2,5%, die het vooral te danken heeft aan een sterke tweede jaarhelft. Daarin ging de vergelijkbare omzet er met 4,2% op vooruit.

Aldi Nord en Süd fuseren niet, maar gaan wel samenwerken

16/02/2018

Tot een fusie komt het momenteel nog niet, maar Aldi Nord en Aldi Süd bekijken wel de mogelijkheid om in Duitsland nauw samen te werken op vlak van inkoop en marketing. Een toekomstige fusie wordt wel ontkend.

Filet Pur: Er staat een olifant aan de kassa

16/02/2018

Hoe de Spaanse voedingsindustrie zich van haar mooiste zijde laat kennen, waarom de foodconcurrentie naar ongekende hoogten stijgt en tegen wanneer de job van kassamedewerker verdwijnt? Dat vertelt het ongezouten weekoverzicht van RetailDetail Food!

Aldi richt de blik op Italië

16/02/2018

Aldi is klaar om vanaf volgende maand ook de Italiaanse markt te veroveren: dan opent het in een klap tien nieuwe winkels in het Zuid-Europese land. Het bouwde ook een eerste distributiecentrum nabij Verona.

Back to top