Sushi Daily op naar 60 sushikiosken

Sushi Daily op naar 60 sushikiosken

De sushispecialist Sushi Daily opent op 27 mei een nieuwe kiosk in de Carrefour Hypermarkt van Koksijde. Als marktleider in Europa zet Sushi Daily de uitbreiding ook voort met de recente opening van de 500ste kiosk in Turijn op 17 mei. 

 

Europese ambities

Sushi Daily is minder dan vijf jaar actief in België, heeft hier al meer dan 52 kiosken en stelt meer dan 200 ervaren ambachtsmensen te werk. Het bedrijf wil 60 kiosken hebben in België voor het einde van 2016.


Een Sushi Daily-kiosk biedt innovatieve producten gemaakt door professionele ambachtsmensen onder het oog van de consument. Shoppers krijgen de keuze uit meer dan 100 verschillende recepten en hebben ook de mogelijkheid om grote schotels te bestellen.


Sushi Daily werd opgericht in Frankrijk in 2010 met als ambitie om Europees marktleider te worden. Dat lijkt goed te lukken, want op 17 mei opende de 500ste kiosk in Turijn. De onderneming is nu aanwezig in Frankrijk, Spanje, Italië, België, Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en sinds kort ook in Zweden. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Dr. Oetker stort zich op Belgische industriële bakkerij

11/12/2017

De Duitse Oetker Gruppe, bij ons vooral bekend van de diepvriespizza’s van Dr. Oekter, heeft de Belgische industriële bakkerij Diversi Foods overgenomen. Dat is een grote leverancier van diepvriesbrood aan Belgische en Nederlandse supermarktketens.

Ahold en Delhaize nu ook in de Verenigde Staten één

08/12/2017

De eenmaking van Ahold en Delhaize gaat verder: in januari worden ook Ahold USA en Delhaize America samengevoegd. Zo wil het Belgisch-Nederlandse fusiebedrijf verder in de kosten snijden.

Machtsstrijd binnen familie Aldi Nord eindelijk ten einde

08/12/2017

De jarenlange machtsstrijd bij Aldi Nord, het deel van Aldi waarvan ook in België en Nederland winkels te vinden zijn, is ten einde gekomen na een uitspraak van de rechtbank. De invloed van de oprichtersfamilie wordt hierdoor beperkt.

Vakbonden Carrefour leven in angst voor transformatieplan

08/12/2017

Bij supermarktbedrijf Carrefour hebben ze de komende maanden en jaren heel wat werk voor de boeg om een herstructurering tot een goed einde te brengen. De vakbonden kijken ondertussen met een bang hart naar de toekomst.

Filet Pur: Een lege doos, vol gebakken lucht

08/12/2017

Dat de supermarkt niet meer is dan een vuilnisbak voor mislukkelingen, dat leerden we deze week, onder andere. De Sint bracht wel meer opwindend fmcg-nieuws, zoals blijkt uit dit vakkundig afgekruide nieuwsoverzicht van RetailDetail Food.

Vijf supermarkttrends voor 2018

08/12/2017

De internationale supermarktonderzoeksorganisatie IGD identificeert de vijf trends die de foodretailmarkt zullen bepalen in de komende twaalf maanden.

Back to top