Sushi Daily op naar 60 sushikiosken | RetailDetail

Sushi Daily op naar 60 sushikiosken

Sushi Daily op naar 60 sushikiosken

De sushispecialist Sushi Daily opent op 27 mei een nieuwe kiosk in de Carrefour Hypermarkt van Koksijde. Als marktleider in Europa zet Sushi Daily de uitbreiding ook voort met de recente opening van de 500ste kiosk in Turijn op 17 mei. 

 

Europese ambities

Sushi Daily is minder dan vijf jaar actief in België, heeft hier al meer dan 52 kiosken en stelt meer dan 200 ervaren ambachtsmensen te werk. Het bedrijf wil 60 kiosken hebben in België voor het einde van 2016.


Een Sushi Daily-kiosk biedt innovatieve producten gemaakt door professionele ambachtsmensen onder het oog van de consument. Shoppers krijgen de keuze uit meer dan 100 verschillende recepten en hebben ook de mogelijkheid om grote schotels te bestellen.


Sushi Daily werd opgericht in Frankrijk in 2010 met als ambitie om Europees marktleider te worden. Dat lijkt goed te lukken, want op 17 mei opende de 500ste kiosk in Turijn. De onderneming is nu aanwezig in Frankrijk, Spanje, Italië, België, Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en sinds kort ook in Zweden. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Binnenkort geen sigaretten meer in de supermarkt?

23/05/2018

Supermarkten moeten stoppen met de verkoop van sigaretten, vindt Waals minister van Volksgezondheid Greoli. In een nieuw anti-tabaksplan zet Wallonië vooral op preventie in, maar de minister vraagt om tabak ook uit de rekken te halen.

Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Lidl opent restaurant voor blokkende studenten

22/05/2018

Lidl wil studenten in de ‘blok’ helpen om gezond te eten: de supermarktketen opent een pop-uprestaurant in Gent, dat 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 open is om studenten door de examenperiode te loodsen.

Carrefour genoodzaakt om honderden Dia-winkels te sluiten

22/05/2018

Carrefour vindt geen kopers voor honderden van zijn voormalige Dia-winkels in Frankrijk. Bijna 230 vestigingen zullen daardoor waarschijnlijk de deuren moeten sluiten. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Carrefour geeft meer details over transformatieplan

22/05/2018

Gezondheid en digitalisering zijn speerpunten in de plannen van Carrefour Belgium. Binnenkort kunnen klanten e-commerce bestellingen afhalen of terugbrengen in alle Express buurtwinkels. In de hypermarkten maakt non-food plaats voor bio en horeca.