Tavola wordt uitgesteld naar volgend jaar

Tavola wordt uitgesteld naar volgend jaar
Tavola

Voedingsvakbeurs Tavola zal dit jaar niet plaatsvinden. Begin maart werd het evenement nog verschoven naar september, maar nu is dus beslist om de editie van dit jaar volledig te schrappen. Er zou in september wel een online alternatief komen.

 

Tavola Boutique

Door de coronacrisis zal er dit jaar geen Tavola zijn. De voedingsvakbeurs wordt wordt uitgesteld naar 21, 22 en 23 maart 2021. Het uitstel komt er vooral op vraag van de exposanten, want de Belgische overheid heeft de organisatie van dergelijke evenementen na 1 september niet verboden.

 

“Gezien het internationale karakter van Tavola, de centrale rol van degustaties, de duidelijke vraag van de exposanten, de lange voorbereidingstijd voor een dergelijk event en veel onzekere factoren op vandaag, is besloten om Tavola in het belang van alle stakeholders te verplaatsen. Tavola zal doorgaan op 21-22-23 maart 2021, en zo tijdens haar vertrouwde voorjaarsperiode plaatsvinden”, laat organisator Kortrijk Xpo weten.

 

Bij het begin van de coronacrisis in maart werd de beurs nog uitgesteld naar 13, 14 en 15 september van dit jaar. In die week zou er nu een Tavola Boutique komen, een online event met “mogelijks een fysieke component met networking, matchmaking en productvoorstellingen”. Meer informatie er is op dit moment nog niet bekend.