Tecno in Mol-Rauw is voortaan Carrefour Express

Tecno in Mol-Rauw is voortaan Carrefour Express
Shutterstock

De vestiging van buurtwinkelketen Tecno in Mol-Rauw is gisteren heropend als een Carrefour Express. Die opening kadert in het overnameakkoord tussen Tecno en Carrefour, waarbij negen winkels van de keten in handen komen van Carrefour.

240 vierkante meter

De winkel in Mol-Rauw heeft een oppervlakte van 240 m² en heeft net als alle andere Express-winkels een bassisassortiment voor dagelijkse boodschappen. Daarnaast is er ook een fruitpers te vinden en wordt er gebraden kip aan het spit gekocht. De winkel is verdeeld in ‘consumptiemomenten’, zodat alles eenvoudig te vinden is voor de klant. Zo is er een volledige afdeling voor het ontbijt, maar ook voor tussendoortjes en desserts. Daarnaast zijn er ook voldoende kant-en-klaarmaaltijden, met de nodige aandacht voor gezonde voeding.

 

Carrefour sloot in januari van dit jaar een overeenkomst met Tecno, dat vooral in de Kempen winkels heeft, rond de overname van negen buurtsupermarkten. Die worden allemaal franchisezaken onder de vlag van Carrefour Express en zullen de komende maanden allemaal omgevormd worden naar het Franse concept. Het is nog niet helemaal bekend welke negen vestigingen van Tecno worden omgevormd.