Totaal vernieuwde Proxy Delhaize van Meeuwen heropend

Totaal vernieuwde Proxy Delhaize van Meeuwen heropend

Totaal vernieuwde Proxy Delhaize van Meeuwen heropend

Na een grondige facelift van bijna twee weken is de AD Delhaize van Meeuwen-Gruitrode heropend onder de Proxy-buurtwinkelvlag. Met uitbaatster Hanne Heyninck (26) komt meteen ook de derde generatie aan het roer.

“Buurtwinkel hoort in dorpscentrum thuis”

“Ik ben wat fier dat de buurtwinkel in het dorpscentrum blijft. De beste keuze: een buurtwinkel hoort in hartje Meeuwen thuis”, zegt franchisenemer Hanne Heynickx (26). De winkel oogt mooier en gezelliger en dankzij extra verkoopoppervlakte en talrijke aanpassingen kunnen de klanten vlotter door de verschillende rayons lopen en zo meer winkelcomfort ervaren.

 

“Met deze totaal vernieuwde franchisewinkel willen we Delhaize nog dichter bij onze klanten brengen", zegt de uitbaatster. "Om de klanten nog beter van dienst te zijn, hebben wij verse productreferenties aan ons assortiment toegevoegd. Ook werd de bakkerij in een nieuw kleedje gestoken en beschikt de winkel nu over een bedieningstoog met charcuterie, kaas en traiteurschotels. We bieden nu ook een groter assortiment glutenvrije producten aan.”

 

Om het familiale karakter van de zaak te onderstrepen, hangt in de nieuwe winkel een foto uit de jaren 1950: “Een hommage aan mijn ouders Jan en Elly en mijn grootouders en stichters van deze winkel Gra van Piere, zijn vrouw Philomene en oom Thies”, aldus (klein)dochter Hanne Heyninck.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Alken-Maes verkoopt meer bier

20/07/2018

Brouwerij Alken-Maes, een onderdeel van de groep Heineken, heeft in 2017 meer bier verkocht maar wel minder winst gemaakt als gevolg van harde concurrentie in het binnenland en lagere marges voor de export.

Carrefour gaat So.bio met overname Franse bioketen

20/07/2018

Carrefour onthult zijn biologische ambities met de overname van So.bio, een lokale bioketen met acht winkels in het zuidwesten van Frankrijk. De keten wil graag nationale dekking krijgen.

Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Eerste Belgische stadswinkel voor The Belgian Chocolate House

19/07/2018

Voor het eerst opent The Belgian Chocolate House (de grootste chocoladeretailer ter wereld met liefst 1000 ton per jaar) een boetiek in een Belgische winkelstraat. Klanten kunnen er ook ter plaatse consumeren.

Carrefour lanceert personal shopper en levering binnen 1,5 uur

19/07/2018

Supermarktketen Carrefour schakelt een tandje bij in service: een personal shopper kiest je producten uit, een bakfiets levert die binnen anderhalf uur thuis. "Retailers moeten het verschil maken in service, en dit is nog maar het begin", vertelt RetailDetail-stichter Jorg Snoeck.

Minister Peeters toch akkoord met brugpensioenplan Carrefour

18/07/2018

Zoals verwacht heeft economieminister Kris Peeters het herstructureringsplan van Carrefour goedgekeurd, inclusief de 'brugpensioen'-regeling. De minister zei dat hij zekerheid voor werknemers verkoos boven het bestrijden van "een verkeerd signaal".