Totaal vernieuwde Proxy Delhaize van Meeuwen heropend

Totaal vernieuwde Proxy Delhaize van Meeuwen heropend

Na een grondige facelift van bijna twee weken is de AD Delhaize van Meeuwen-Gruitrode heropend onder de Proxy-buurtwinkelvlag. Met uitbaatster Hanne Heyninck (26) komt meteen ook de derde generatie aan het roer.

“Buurtwinkel hoort in dorpscentrum thuis”

“Ik ben wat fier dat de buurtwinkel in het dorpscentrum blijft. De beste keuze: een buurtwinkel hoort in hartje Meeuwen thuis”, zegt franchisenemer Hanne Heynickx (26). De winkel oogt mooier en gezelliger en dankzij extra verkoopoppervlakte en talrijke aanpassingen kunnen de klanten vlotter door de verschillende rayons lopen en zo meer winkelcomfort ervaren.

 

“Met deze totaal vernieuwde franchisewinkel willen we Delhaize nog dichter bij onze klanten brengen", zegt de uitbaatster. "Om de klanten nog beter van dienst te zijn, hebben wij verse productreferenties aan ons assortiment toegevoegd. Ook werd de bakkerij in een nieuw kleedje gestoken en beschikt de winkel nu over een bedieningstoog met charcuterie, kaas en traiteurschotels. We bieden nu ook een groter assortiment glutenvrije producten aan.”

 

Om het familiale karakter van de zaak te onderstrepen, hangt in de nieuwe winkel een foto uit de jaren 1950: “Een hommage aan mijn ouders Jan en Elly en mijn grootouders en stichters van deze winkel Gra van Piere, zijn vrouw Philomene en oom Thies”, aldus (klein)dochter Hanne Heyninck.