Van Smaak bezorgt maaltijden bij bedrijven | RetailDetail

Van Smaak bezorgt maaltijden bij bedrijven

 Van Smaak bezorgt maaltijden  bij bedrijven

Maaltijdservice Van Smaak richt zich vanaf vandaag met gerechten op werknemers: het bedrijf start een test voor bezorgen bij bedrijven in Groningen onder de naam Tastoe.

Nieuw assortiment 

 De gerechten worden gratis op de werklocatie afgeleverd en kunnen twee dagen van tevoren worden besteld. Hiervoor ontwikkelde Van Smaak een nieuw wisselend assortiment van wekelijks zeven maaltijden. Het bedrijf, dat de maaltijden in Drachten bereidt en verpakt en van hieruit levert, wil de bezorging dit jaar verder uitbreiden naar de provincie Groningen, Friesland en Drenthe.

 

Van Smaak levert warme, koelverse en diepvriesmaaltijden aan consumenten, bedrijven en instellingen in het noorden van Nederland. Het huidige aanbod aan maaltijden is met name gericht op senioren.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Britten kunnen kassaloos shoppen bij Sainsbury’s

14/08/2018

Ook bij de Britse supermarktketen Sainsbury’s loopt nu een proefproject met mobiel scannen en betalen: met behulp van hun smartphone kunnen klanten boodschappen doen zonder langs de kassa te hoeven.

HelloFresh gaat toch nog niet voor winst

14/08/2018

Hoewel HelloFresh winst had beloofd voor het einde van dit jaar, geeft de leverancier van maaltijdboxen nu toch de voorkeur aan nieuwe investeringen. Na een sterk tweede kwartaal gaat het bedrijf voor extra groei in de Verenigde Staten.

Kassaloos shoppen en betalen nu ook naar OKay

13/08/2018

Na de Spar-winkels van Colruyt Group kan je nu ook kassaloos winkelen bij OKay en OKay Compact. Met de app ‘Scan. Pay. Go.’ lopen shoppers de winkel uit zonder nog aan een kassa aan te hoeven schuiven.

United Petfood blijft op overnamepad

09/08/2018

United Petfood, fabrikant van honden- en kattenbrokken en hofleverancier van menig huismerk van supermarkten, rijgt de overnames aan elkaar. Een maand na de overname van een Spaanse concurrent doen de Gentenaars dat kunstje nog eens over in Roemenië.

AB InBev wil Afrika aan de drank krijgen

09/08/2018

Het groeipotentieel van AB InBev ligt in Afrika. De brouwerij heeft hoge verwachtingen van het continent: de welvaart en de bevolking, die steeds vaker een biertje lust, groeien er snel. 

Concurrentiewaakhond eist uitleg rond comeback Albert Heijn in Lokeren

09/08/2018

De Belgische Mededingingsautoriteit heeft Ahold Delhaize om informatie gevraagd nu dochter Albert Heijn nog dit jaar een winkel in Lokeren zal openen. Eerder moest het supermarktconcern zijn vestiging daar immers sluiten om groen licht te krijgen voor de megafusie.