Van Smaak bezorgt maaltijden bij bedrijven | RetailDetail

Van Smaak bezorgt maaltijden bij bedrijven

 Van Smaak bezorgt maaltijden  bij bedrijven

Maaltijdservice Van Smaak richt zich vanaf vandaag met gerechten op werknemers: het bedrijf start een test voor bezorgen bij bedrijven in Groningen onder de naam Tastoe.

Nieuw assortiment 

 De gerechten worden gratis op de werklocatie afgeleverd en kunnen twee dagen van tevoren worden besteld. Hiervoor ontwikkelde Van Smaak een nieuw wisselend assortiment van wekelijks zeven maaltijden. Het bedrijf, dat de maaltijden in Drachten bereidt en verpakt en van hieruit levert, wil de bezorging dit jaar verder uitbreiden naar de provincie Groningen, Friesland en Drenthe.

 

Van Smaak levert warme, koelverse en diepvriesmaaltijden aan consumenten, bedrijven en instellingen in het noorden van Nederland. Het huidige aanbod aan maaltijden is met name gericht op senioren.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Nieuw commercieel plan moet Makro reanimeren

18/06/2018

Met een professioneel assortiment en grote verpakkingen wil Makro meer consumenten vaker tot kopen verleiden. De retailer gaat ook lokale klanten beter bedienen. Maar de klok tikt: al eind 2019 moet de ommekeer zichtbaar zijn.  

Toch geen royale vertrekpremie voor ex-topman Carrefour

18/06/2018

Georges Plassat, de voormalige CEO van Carrefour, ziet af van de royale vertrekregeling die voor hem was voorzien. Hij doet dat onder druk van de publieke opinie.

Online supermarkt Wink.be stopt ermee

18/06/2018

De groep Louis Delhaize trekt de stekker uit zijn webshop Wink.be. De specialist voor online boodschappen kreeg sinds de start in 2013 nooit uitzicht op rentabiliteit.

Protocolakkoord voor transformatieplan bereikt bij Carrefour

15/06/2018

De directie van Carrefour België heeft een protocolakkoord bereikt met de vakbonden voor het transformatieplan van de supermarktketen. Zo’n 250 jobs blijven alsnog gespaard.

Betalen met Appie bij Albert Heijn

15/06/2018

In Haarlem en Utrecht kunnen shoppers deze zomer bij Albert Heijn betalen met hun Appie-app.  De komende drie maanden voert de keten er een test met kassaloos shoppen, waarbij klanten met de app boodschappen scannen en betalen.

Filet Pur: Met een buik vol angsten

15/06/2018

Waarin we onthullen wie de échte baas is van Carrefour Belgium, waarom gezond eten niet zo gezond is, hoe alcohol ons opbeurt en wat Jumbo nu eigenlijk van plan is. Niet geheel doorbakken hoor, dit weekoverzicht van RetailDetail Food!