Vastgoedbedrijf Quares werkt samen met Dagvers | RetailDetail

Vastgoedbedrijf Quares werkt samen met Dagvers

Vastgoedbedrijf Quares werkt samen met Dagvers

Vastgoedbedrijf Quares is een samenwerking aangegaan met Dagvers, een coöperatieve vennootschap die drukbezette mensen gezond wil laten eten via biologische kant-en-klaarmaaltijden. Dagvers wordt nu geïntroduceerd op de bedrijventerreinen die in handen zijn van Quares.

Vernieuwend en duurzaam

Quares beheert in zijn divisie Parkmanagement ongeveer 1.200 bedrijven in 17 bedrijvenparken. Zij krijgen binnenkort allemaal toegang tot de maaltijden van Dagvers, in het kader van de strategie Duurzaam Management van het vastgoedbedrijf. “We staan dus steeds open voor vernieuwende initiatieven. Het initiatief van Dagvers kunnen we als vernieuwend en duurzaam bestempelen en het lost een probleem op dat bij heel wat mensen speelt: hoe krijg ik na mijn drukke dagtaak snel maar gezond eten op de tafel voor mezelf of mijn gezin”, stelt Kurt Impens.

 

Voor Dagvers is de samenwerking dan weer een forse stap voorwaarts in de ontwikkeling van het bedrijf. Dat mikt immers op de levering aan bedrijven en krijgt nu in één klap toegang tot meer dan 1.200 bedrijven. “Niets is zo makkelijk als na je werkdag je gezonde, kindvriendelijke gezinsmaaltijd op te pikken op een centrale plaats waar je toch passeert op je werk. Je hoeft de maaltijd dan thuis enkel nog op te warmen”, zegt Inge De Clerck, initiatiefneemster en woordvoerder van Dagvers.

 

Dagvers lanceerde in maart al een crowdfundingcampagne, waarbij een aandeel van 500 tot 5.000 euro kan worden aangekocht in de coöperatieve onderneming. Met nog dertig dagen te gaan tot het einde van de campagne heeft het al meer dan 100.000 euro weten op te halen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Alken-Maes verkoopt meer bier

20/07/2018

Brouwerij Alken-Maes, een onderdeel van de groep Heineken, heeft in 2017 meer bier verkocht maar wel minder winst gemaakt als gevolg van harde concurrentie in het binnenland en lagere marges voor de export.

Carrefour gaat So.bio met overname Franse bioketen

20/07/2018

Carrefour onthult zijn biologische ambities met de overname van So.bio, een lokale bioketen met acht winkels in het zuidwesten van Frankrijk. De keten wil graag nationale dekking krijgen.

Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Eerste Belgische stadswinkel voor The Belgian Chocolate House

19/07/2018

Voor het eerst opent The Belgian Chocolate House (de grootste chocoladeretailer ter wereld met liefst 1000 ton per jaar) een boetiek in een Belgische winkelstraat. Klanten kunnen er ook ter plaatse consumeren.

Carrefour lanceert personal shopper en levering binnen 1,5 uur

19/07/2018

Supermarktketen Carrefour schakelt een tandje bij in service: een personal shopper kiest je producten uit, een bakfiets levert die binnen anderhalf uur thuis. "Retailers moeten het verschil maken in service, en dit is nog maar het begin", vertelt RetailDetail-stichter Jorg Snoeck.

Minister Peeters toch akkoord met brugpensioenplan Carrefour

18/07/2018

Zoals verwacht heeft economieminister Kris Peeters het herstructureringsplan van Carrefour goedgekeurd, inclusief de 'brugpensioen'-regeling. De minister zei dat hij zekerheid voor werknemers verkoos boven het bestrijden van "een verkeerd signaal".