Vastgoedbedrijf Quares werkt samen met Dagvers | RetailDetail

Vastgoedbedrijf Quares werkt samen met Dagvers

Vastgoedbedrijf Quares werkt samen met Dagvers

Vastgoedbedrijf Quares is een samenwerking aangegaan met Dagvers, een coöperatieve vennootschap die drukbezette mensen gezond wil laten eten via biologische kant-en-klaarmaaltijden. Dagvers wordt nu geïntroduceerd op de bedrijventerreinen die in handen zijn van Quares.

Vernieuwend en duurzaam

Quares beheert in zijn divisie Parkmanagement ongeveer 1.200 bedrijven in 17 bedrijvenparken. Zij krijgen binnenkort allemaal toegang tot de maaltijden van Dagvers, in het kader van de strategie Duurzaam Management van het vastgoedbedrijf. “We staan dus steeds open voor vernieuwende initiatieven. Het initiatief van Dagvers kunnen we als vernieuwend en duurzaam bestempelen en het lost een probleem op dat bij heel wat mensen speelt: hoe krijg ik na mijn drukke dagtaak snel maar gezond eten op de tafel voor mezelf of mijn gezin”, stelt Kurt Impens.

 

Voor Dagvers is de samenwerking dan weer een forse stap voorwaarts in de ontwikkeling van het bedrijf. Dat mikt immers op de levering aan bedrijven en krijgt nu in één klap toegang tot meer dan 1.200 bedrijven. “Niets is zo makkelijk als na je werkdag je gezonde, kindvriendelijke gezinsmaaltijd op te pikken op een centrale plaats waar je toch passeert op je werk. Je hoeft de maaltijd dan thuis enkel nog op te warmen”, zegt Inge De Clerck, initiatiefneemster en woordvoerder van Dagvers.

 

Dagvers lanceerde in maart al een crowdfundingcampagne, waarbij een aandeel van 500 tot 5.000 euro kan worden aangekocht in de coöperatieve onderneming. Met nog dertig dagen te gaan tot het einde van de campagne heeft het al meer dan 100.000 euro weten op te halen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Coca-Cola groeit dankzij Light en Zero

25/04/2018

In zijn eerste kwartaal noteerde Coca-Cola een omzetdaling met 16%, maar dat is voor de frisdrankenproducent nog steeds beter dan verwacht. Op eigen kracht verhoogt Coca-Cola de omzet met 5%, onder meer door de herlancering van zijn suikervrije drankjes.

Carrefour België rondt kaap van 300 Express-winkels

24/04/2018

Morgenavond opent Carrefour zijn 300ste Express-winkel in België, nummer 92 alweer in de Brusselse regio. Dat is een belangrijke mijlpaal voor de winkelketen, die in de nieuwe Express ook zijn herwerkt winkelconcept voor doorgaande klanten lanceert.

Albert Heijn test ‘rustig-aan-kassa’

24/04/2018

Albert Heijn heeft een proefproject opgestart met een ‘rustig-aan-kassa’. De supermarktketen geeft daarmee gehoor aan de verzuchtingen van klanten die net niét snel willen winkelen en graag tijd maken voor een praatje aan de kassa.

Mayonaisemerk Hellmann’s opent eigen deli in Antwerpen

23/04/2018

Op de Antwerpse Grote Markt heeft Unilever voor haar sauzenmerk Hellmann’s een deli in New Yorkse stijl geopend. De broodjes- en burgerbar “Richard’s by Hellmann’s” is wel slechts een pop-up, die zes weken open blijft.

Nestlé is de vier vingers van KitKat kwijt

23/04/2018

De vier ‘vingers’ van de chocoladereep KitKat zijn niet typisch genoeg om Nestlé het alleenrecht ervoor toe te kennen. Het Europees Gerechtshof beslecht zo een lange juridische strijd tussen KitKat en Leo.

Picnic bouwt distributiecentrum vlakbij België

23/04/2018

Vorige week nog maakte Picnic bekend zijn service uit te breiden naar twee nieuwe Noord-Brabantse steden; vandaag kondigt de online supermarkt de bouw van een distributiecentrum in Eindhoven aan. Het magazijn moet in mei al operationeel zijn.