Verschuivingen bij Sofidel Benelux | RetailDetail

Verschuivingen bij Sofidel Benelux

Verschuivingen bij Sofidel Benelux

Bij Sofidel Benelux, de producent van toiletpapier, keukenpapier en zakdoekjes onder de merknamen Nalys en Cosynel, hebben verschillende mensen promotie gemaakt.

Van Benelux naar West-Europa

Philippe Defacqz, tot voor kort Marketing & Sales Director France & Benelux bij Sofidel, is nu Vice Director Brand bij diezelfde producent. Hij coördineert de merkactiviteiten van de Sofidel Group in de West-Europese landen (VK, Frankrijk, Spanje, België, Nederland en Ierland).


Jean-François De L’Arbre, voorheen Country Sales Manager Belux bij Sofidel Benelux, is sinds januari Marketing & Sales Director France Benelux en dus de opvolger van Philippe Defacqz.
André Boswinkel is benoemd tot Country Sales Manager Benelux, zijn verantwoordelijkheid als Sales Manager Nederland wordt dus uitgebreid met België en Luxemburg. Hij rapporteert voortaan aan Jean-François De L’Arbre.


Patricia Devalckeneer en Caroline Delhaye, respectievelijk Customer Services Manager Benelux en Marketing Manager Benelux, rapporteren ook aan Jean-François De L’Arbre.

 

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Alken-Maes verkoopt meer bier

20/07/2018

Brouwerij Alken-Maes, een onderdeel van de groep Heineken, heeft in 2017 meer bier verkocht maar wel minder winst gemaakt als gevolg van harde concurrentie in het binnenland en lagere marges voor de export.

Carrefour gaat So.bio met overname Franse bioketen

20/07/2018

Carrefour onthult zijn biologische ambities met de overname van So.bio, een lokale bioketen met acht winkels in het zuidwesten van Frankrijk. De keten wil graag nationale dekking krijgen.

Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Eerste Belgische stadswinkel voor The Belgian Chocolate House

19/07/2018

Voor het eerst opent The Belgian Chocolate House (de grootste chocoladeretailer ter wereld met liefst 1000 ton per jaar) een boetiek in een Belgische winkelstraat. Klanten kunnen er ook ter plaatse consumeren.

Carrefour lanceert personal shopper en levering binnen 1,5 uur

19/07/2018

Supermarktketen Carrefour schakelt een tandje bij in service: een personal shopper kiest je producten uit, een bakfiets levert die binnen anderhalf uur thuis. "Retailers moeten het verschil maken in service, en dit is nog maar het begin", vertelt RetailDetail-stichter Jorg Snoeck.

Minister Peeters toch akkoord met brugpensioenplan Carrefour

18/07/2018

Zoals verwacht heeft economieminister Kris Peeters het herstructureringsplan van Carrefour goedgekeurd, inclusief de 'brugpensioen'-regeling. De minister zei dat hij zekerheid voor werknemers verkoos boven het bestrijden van "een verkeerd signaal".