Vijfde Limburgse C&B Alvo opent woensdag

Vijfde Limburgse C&B Alvo opent woensdag

Na Kortessem, Peer, Tessenderlo en Zonhoven opent supermarktketen C&B Alvo woensdag in Neerpelt haar vijfde Limburgse filiaal. Met 1.850 m² winkeloppervlakte wordt het meteen een van de grotere.

Ruim 30 medewerkers

Met een recent uitgebreide Colruyt en een Lidl als directe buren en nog een vijftal andere grote supermarkten in een straal van nauwelijks enkele kilometers wacht de vijfde vestiging van C&B Alvo meteen een flinke uitdaging. “Toch is er zeker een plaats voor ons”, zegt zaakvoerder Wouter Verhoeven in het Belang van Limburg.

 

“We willen ons onderscheiden op vlak van aanbod. De helft van onze oppervlakte gaat naar een 'versplein' waar we streven naar de gemoedelijke sfeer van de oude buurtsupermarkt”, klinkt het. Behalve een bakkerij, een grote afdeling charcuterie, een slagerij en een uitgebreide kaas- en wijnafdeling is er ook een hoek voorzien met een 350-tal Limburgse streekproducten.

 

De Alvo-supermarkt in Neerpelt biedt werk aan 35 mensen, van wie het gros voltijds. “Deze ploeg vullen we aan met een dertigtal jobstudenten die bijspringen in de moeilijkere uren. We zijn immers dagelijks open van 8 tot 20 uur, op vrijdag zelfs tot 21 uur, en zondag in de voormiddag”, aldus nog Verhoeven.

Tags: