Vijfde Limburgse C&B Alvo opent woensdag | RetailDetail

Vijfde Limburgse C&B Alvo opent woensdag

Vijfde Limburgse C&B Alvo opent woensdag

Na Kortessem, Peer, Tessenderlo en Zonhoven opent supermarktketen C&B Alvo woensdag in Neerpelt haar vijfde Limburgse filiaal. Met 1.850 m² winkeloppervlakte wordt het meteen een van de grotere.

Ruim 30 medewerkers

Met een recent uitgebreide Colruyt en een Lidl als directe buren en nog een vijftal andere grote supermarkten in een straal van nauwelijks enkele kilometers wacht de vijfde vestiging van C&B Alvo meteen een flinke uitdaging. “Toch is er zeker een plaats voor ons”, zegt zaakvoerder Wouter Verhoeven in het Belang van Limburg.

 

“We willen ons onderscheiden op vlak van aanbod. De helft van onze oppervlakte gaat naar een 'versplein' waar we streven naar de gemoedelijke sfeer van de oude buurtsupermarkt”, klinkt het. Behalve een bakkerij, een grote afdeling charcuterie, een slagerij en een uitgebreide kaas- en wijnafdeling is er ook een hoek voorzien met een 350-tal Limburgse streekproducten.

 

De Alvo-supermarkt in Neerpelt biedt werk aan 35 mensen, van wie het gros voltijds. “Deze ploeg vullen we aan met een dertigtal jobstudenten die bijspringen in de moeilijkere uren. We zijn immers dagelijks open van 8 tot 20 uur, op vrijdag zelfs tot 21 uur, en zondag in de voormiddag”, aldus nog Verhoeven.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Europese inkoopgroep Agecore zet Nestlé onder druk

16/02/2018

De Europese inkoopgroep Agecore heeft er mee gedreigd om 160 producten van Nestlé van zijn lijst te schrappen, tenzij ze betere voorwaarden krijgen. Onder andere Colruyt, Coop en Edeka maken deel uit van Agecore.

Kraft Heinz voldoet niet aan verwachtingen

16/02/2018

Het Amerikaanse Kraft Heinz heeft in het vierde kwartaal zowel op vlak van omzet als op vlak van winst niet kunnen voldoen aan de verwachtingen van de analisten. De winst vernegenvoudigde wel, maar dat overtuigde de analisten niet.

Sterke tweede jaarhelft stuwt Danone in 2017

16/02/2018

Danone heeft het boekjaar 2017 kunnen afsluiten met een vergelijkbare groei van 2,5%, die het vooral te danken heeft aan een sterke tweede jaarhelft. Daarin ging de vergelijkbare omzet er met 4,2% op vooruit.

Aldi Nord en Süd fuseren niet, maar gaan wel samenwerken

16/02/2018

Tot een fusie komt het momenteel nog niet, maar Aldi Nord en Aldi Süd bekijken wel de mogelijkheid om in Duitsland nauw samen te werken op vlak van inkoop en marketing. Een toekomstige fusie wordt wel ontkend.

Filet Pur: Er staat een olifant aan de kassa

16/02/2018

Hoe de Spaanse voedingsindustrie zich van haar mooiste zijde laat kennen, waarom de foodconcurrentie naar ongekende hoogten stijgt en tegen wanneer de job van kassamedewerker verdwijnt? Dat vertelt het ongezouten weekoverzicht van RetailDetail Food!

Aldi richt de blik op Italië

16/02/2018

Aldi is klaar om vanaf volgende maand ook de Italiaanse markt te veroveren: dan opent het in een klap tien nieuwe winkels in het Zuid-Europese land. Het bouwde ook een eerste distributiecentrum nabij Verona.

Back to top