Vijfde World of Food komt naar Zeewolde | RetailDetail

Vijfde World of Food komt naar Zeewolde

Vijfde World of Food komt naar Zeewolde
World of Food Apeldoorn

De vijfde World of Food van Dekamarkt opent, als alles goed gaat, eind volgend jaar in Zeewolde. De nieuwe winkel zal in totaal ongeveer 2400 m² groot worden en 124 parkeerplaatsen krijgen.

In nieuwbouwwijk

De locatie opent komt er aan de kruising van de Telluur en de Zeewolderweg (N707), een verbindingsroute met Harderwijk. In de Polderwijk, waar de hal moet komen, verrijzen uiteindelijk bijna 3000 woningen.

 

Het versconcept van de Detailresult-dochter is bezig met een flinke uitrol: Vorige week startte de tweede World of Food in Apeldoorn, de derde volgt eind deze maand in Doetinchem. De vierde World of Food, in de Amersfoortse wijk Vathorst, staat ook voor eind 2017 gepland. Twee jaar geleden ging de eerste World of Food in Beverwijk van start. Het concept is ontwikkeld voor winkelbeleving, waarbij het accent op gemak, vers en ambacht ligt.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Britten kunnen kassaloos shoppen bij Sainsbury’s

14/08/2018

Bij de Britse supermarktketen Sainsbury’s loopt een proefproject met mobiel scannen en betalen: met behulp van hun smartphone kunnen ze boodschappen doen zonder langs de kassa te hoeven.

HelloFresh gaat toch nog niet voor winst

14/08/2018

Hoewel HelloFresh winst had beloofd voor het einde van dit jaar, geeft de leverancier van maaltijdboxen nu toch de voorkeur aan nieuwe investeringen. Na een sterk tweede kwartaal gaat het bedrijf voor extra groei in de Verenigde Staten.

Kassaloos shoppen en betalen nu ook naar OKay

13/08/2018

Na de Spar-winkels van Colruyt Group kan je nu ook kassaloos winkelen bij OKay en OKay Compact. Met de app ‘Scan. Pay. Go.’ lopen shoppers de winkel uit zonder nog aan een kassa aan te hoeven schuiven.

United Petfood blijft op overnamepad

09/08/2018

United Petfood, fabrikant van honden- en kattenbrokken en hofleverancier van menig huismerk van supermarkten, rijgt de overnames aan elkaar. Een maand na de overname van een Spaanse concurrent doen de Gentenaars dat kunstje nog eens over in Roemenië.

AB InBev wil Afrika aan de drank krijgen

09/08/2018

Het groeipotentieel van AB InBev ligt in Afrika. De brouwerij heeft hoge verwachtingen van het continent: de welvaart en de bevolking, die steeds vaker een biertje lust, groeien er snel. 

Concurrentiewaakhond eist uitleg rond comeback Albert Heijn in Lokeren

09/08/2018

De Belgische Mededingingsautoriteit heeft Ahold Delhaize om informatie gevraagd nu dochter Albert Heijn nog dit jaar een winkel in Lokeren zal openen. Eerder moest het supermarktconcern zijn vestiging daar immers sluiten om groen licht te krijgen voor de megafusie.