Voormalige AH in Enschede wordt mogelijk outlet-halalslagerij

Voormalige AH in Enschede wordt mogelijk outlet-halalslagerij

In een voormalige Albert Heijn aan de Thomas de Keyserstraat in Enschede komt waarschijnlijk een outlet van een halalslagerij. In het pand van 1.000 vierkante meter kunnen klanten grote hoeveelheden halalvlees tegen lage prijzen kopen.

 

Nieuw outlet-versconcept

De winkel zou volgens de initiatiefnemers – twee particuliere investeerders die opereren onder de naam Slagerij De Groothandel in oprichting - een nieuw outlet-versconcept voor Nederland zijn. Het winkelpand in de wijk Stadsveld staat al jaren leeg.

 

De helft van de duizend vierkante meter vloeroppervlakte van de voormalige supermarkt zal worden ingericht als winkelruimte, zo meldt Tubantia. De toonbank moet 25 meter lang worden en er zullen tachtig diepvrieskisten voor verkoop van de vleesproducten worden geplaatst.

 

De andere helft van het pand zou worden bestemd als werkruimte, onder andere voor het portioneren en verpakken van de halalvleesproducten. Deze zullen naar wens vers of bevroren te koop zijn in de nieuwe outlet.

 

 

Foto: ENCIK KOPI O / Shutterstock.com

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Filet Pur: Gratis is het nieuwe duur

22/09/2017

Wat een week! De ene na de andere retailer wordt onder curatele geplaatst, en een omgekeerde driehoek zet de foodsector op zijn kop. Klinkt mysterieus? Lees dan gauw het FMCG-overzicht van RetailDetail Food.

Spar Good Food verbindt retail met horeca

22/09/2017

Beleving is essentieel voor het succes van de buurtwinkel. Spar Lambrechts bedacht daarom het onderscheidende concept Spar Good Food, dat een bruggetje legt richting buitenhuisconsumptie.

RetailDetail Food #22 staat online

22/09/2017

In het nieuwe nummer van RetailDetail Food maken we een stand van zaken op met enkele franchiseformules. Waar zijn ze momenteel mee bezig, bij Spar Colruyt Group, Lambrechts, Delhaize, Carrefour en Alvo?  

Passendale. Proef de traditie van bij ons.

22/09/2017

(publireportage) Passendale, een Belgische kaas, traditioneel bereid volgens een origineel recept. Elke Passendale bol wordt met de nodige zorg en vakkundigheid vervaardigd onder het wakend oog van onze kaasmeesters. 

François-Melchior de Polignac weg bij Carrefour Belgium

22/09/2017

De redactie verneemt dat de CEO van Carrefour Belgium het bedrijf verlaat. Guillaume de Colonges, zopas benoemd tot directeur exécutif Europe du Nord et de l’Est, zal rechtstreeks de directie van Carrefour Belgium op zich nemen. 

Louis Delhaize lanceert huismerk ‘Louis’

22/09/2017

In het groeiende segment van buurtwinkels en petrolshops zet Delfood meer dan ooit in op differentiatie. Het nieuwe huismerk Louis wil een merk op mensenmaat zijn, met een uitgesproken Belgisch karakter. 

Back to top