Amazon Dash nu ook naar het Verenigd Koninkrijk

Amazon Dash nu ook naar het Verenigd Koninkrijk

Amazon Dash nu ook naar het Verenigd Koninkrijk

Amazon heeft het toestel Amazon Dash gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk. Met het toestel kunnen barcodes van producten gescand worden, waarna die automatisch bij Amazon besteld worden.

 

Gratis bij Amazon Fresh

Naast het scannen van barcodes kunnen producten ook besteld worden met 'voice commands'. De producten worden dan toegevoegd aan het winkelwagentje op Amazon, waarna de klant de bestelling later zelf kan afronden op de website.

 

Amazon heeft besloten om het toestel ook te lanceren in het Verenigd Koninkrijk, omdat sinds kort ook Amazon Fresh te vinden is in het land. Amazon Dash moet ervoor zorgen dat gebruikers van Amazon Fresh eenvoudiger hun bestellingen kunnen plaatsen.

 

Op proef in Londen

“We zijn allemaal gewoon om te onthouden wat er in onze koelkast en onze keuken te vinden is, en om neer te schrijven wat we moeten onthouden”, zegt Ajay Kavan, vicepresident van Amazon Fresh. “Met Dash kunnen consumenten op elk moment producten bijhouden.”

 

Amazon Fresh lanceerde vorige maand in het Verenigd Koninkrijk, maar is voorlopig wel enkel nog maar beschikbaar voor klanten in Londen. Tot eind augustus krijgen gebruikers van Amazon Fresh een gratis Dash bij hun tweede bestelling.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Filet Pur: Een zwart gat van ongeziene proporties

16/03/2018

Ondanks hun streven naar almaar goedkoper vlees zijn onze supermarkten door de band schandalig duur, leerden we afgelopen week. Zit daar enige logica achter? Lees het onthullende weekoverzicht van RetailDetail Food!

Filet Pur: Een kakelend scharminkel

09/03/2018

Bedorven gehakt of transparante kip? Carrefour of Casino? Veenbessen of pindakaas? Londen of Rotterdam? Pluskaart of Prime? In dit vrolijke weekoverzicht bestudeert RetailDetail Food àlle opties!

Duitse Otto Group blijft klimmen, van postorder naar chatbots en AR

06/03/2018

De Duitse e-commercespeler Otto Group zag zijn online omzet in het voorbije boekjaar met 10,9% groeien naar 7,76 miljard euro. Het voormalige postorderbedrijf wil nu nog verder investeren in start-ups en technologie. 

Waarom de getrouwheidskaart passé is

06/03/2018

Mogelijk zal het sparen van getrouwheidspunten binnenkort verleden tijd zijn bij Delhaize, en dat hoeft niet te verbazen. Klantenkaartjes zijn voorbijgestreefd: retailers willen shoppers verleiden met directe kortingen en andere voordelen.

Amazon bevestigt supermarktambities, ook in Frankrijk

05/03/2018

Amazon bevestigt nogmaals zijn ambities in fooddistributie, dit keer bij monde van Frans directeur Frédéric Duval. Ook in Frankrijk wil de Amerikaanse e-tailreus heel graag zijn boodschappenservice lanceren.

Flinke winstgroei voor JD.com

02/03/2018

De Chinese online retailer JD.com is in 2017 opnieuw sterk gegroeid: de omzet ging er bijna met de helft op vooruit en er was opnieuw sprake van winst. Ook voor het eerste kwartaal van 2018 verwacht het opnieuw een groei van meer dan 30%.

Back to top