Amazon Dash nu ook naar het Verenigd Koninkrijk

Amazon Dash nu ook naar het Verenigd Koninkrijk

Amazon heeft het toestel Amazon Dash gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk. Met het toestel kunnen barcodes van producten gescand worden, waarna die automatisch bij Amazon besteld worden.

 

Gratis bij Amazon Fresh

Naast het scannen van barcodes kunnen producten ook besteld worden met 'voice commands'. De producten worden dan toegevoegd aan het winkelwagentje op Amazon, waarna de klant de bestelling later zelf kan afronden op de website.

 

Amazon heeft besloten om het toestel ook te lanceren in het Verenigd Koninkrijk, omdat sinds kort ook Amazon Fresh te vinden is in het land. Amazon Dash moet ervoor zorgen dat gebruikers van Amazon Fresh eenvoudiger hun bestellingen kunnen plaatsen.

 

Op proef in Londen

“We zijn allemaal gewoon om te onthouden wat er in onze koelkast en onze keuken te vinden is, en om neer te schrijven wat we moeten onthouden”, zegt Ajay Kavan, vicepresident van Amazon Fresh. “Met Dash kunnen consumenten op elk moment producten bijhouden.”

 

Amazon Fresh lanceerde vorige maand in het Verenigd Koninkrijk, maar is voorlopig wel enkel nog maar beschikbaar voor klanten in Londen. Tot eind augustus krijgen gebruikers van Amazon Fresh een gratis Dash bij hun tweede bestelling.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Rocket Internet wil met Home24 naar de beurs

19/01/2018

Rocket Internet wil komende zomer zijn meubelwebwinkel Home24 naar de beurs brengen. De komende maanden zal er dan ook hard gewerkt worden aan het opkuisen van de cijfers van de webshop.

Dit zijn de populairste webshops in België

18/01/2018

Nieuwe cijfers brengen de favoriete webwinkels in kaart van de Belgische internetgebruikers in 2017. Amazon domineert, maar naast de grote internationale spelers zijn ook de tweedehandssites opvallend populair.  

Carrefour gaat in zee met Showroomprivé

12/01/2018

Carrefour neemt een minderheidsbelang van 17% in flashsale-aanbieder Showroomprivé. De Franse supermarktgroep wil zo zijn digitale bereik en non-foodaandeel vergroten. Ex-aandeelhouder Conforama scheurt er wel flink de broek aan.

Bpost koopt Nederlandse verslogistieker Leen Menken

11/01/2018

Belgisch postbedrijf Bpost verstevigt zijn greep op de Nederlandse markt met de overname van Leen Menken, een logistiekverlener gespecialiseerd in vers en voeding. Onder meer HelloFresh en Bloomon doen beroep op het logistiekbedrijf.

Amazon wil nieuw magazijn vlakbij Belgische en Nederlandse grens

10/01/2018

De Amerikaanse webshop Amazon gaat een nieuw distributiecentrum bouwen in het Duitse Mönchengladbach. Het nieuwe magazijn ligt vlakbij de Nederlandse en Belgische grens en zal dus waarschijnlijk gebruikt worden om aan die markten leveren.

Amazon brengt virtuele paskamer aan huis

04/01/2018

Amazon heeft een patentaanvraag ingediend om van Echo Look een virtuele paskamer te maken. De spraakgestuurde camera van Amazon moet via 'augmented reality' gaan helpen om virtueel kleren te passen.

Back to top