Amazon Dash nu ook naar het Verenigd Koninkrijk

Amazon Dash nu ook naar het Verenigd Koninkrijk

Amazon heeft het toestel Amazon Dash gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk. Met het toestel kunnen barcodes van producten gescand worden, waarna die automatisch bij Amazon besteld worden.

 

Gratis bij Amazon Fresh

Naast het scannen van barcodes kunnen producten ook besteld worden met 'voice commands'. De producten worden dan toegevoegd aan het winkelwagentje op Amazon, waarna de klant de bestelling later zelf kan afronden op de website.

 

Amazon heeft besloten om het toestel ook te lanceren in het Verenigd Koninkrijk, omdat sinds kort ook Amazon Fresh te vinden is in het land. Amazon Dash moet ervoor zorgen dat gebruikers van Amazon Fresh eenvoudiger hun bestellingen kunnen plaatsen.

 

Op proef in Londen

“We zijn allemaal gewoon om te onthouden wat er in onze koelkast en onze keuken te vinden is, en om neer te schrijven wat we moeten onthouden”, zegt Ajay Kavan, vicepresident van Amazon Fresh. “Met Dash kunnen consumenten op elk moment producten bijhouden.”

 

Amazon Fresh lanceerde vorige maand in het Verenigd Koninkrijk, maar is voorlopig wel enkel nog maar beschikbaar voor klanten in Londen. Tot eind augustus krijgen gebruikers van Amazon Fresh een gratis Dash bij hun tweede bestelling.