Amazon verrast met de Treasure Truck

Amazon verrast met de Treasure Truck

De Amerikaanse online retailer Amazon rijdt sinds kort in Seattle rond met een Treasure Truck. De vrachtwagen levert op bepaalde plekken in de stad een aantal producten op een wel heel speciale manier.

Flash verkopen

Consumenten die de Treasure Truck van dichtbij willen zien, die moeten één van de artikelen die aan de Treasure Truck zijn gelinkt bestellen via de mobiele app van Amazon. Amazon wil zo duidelijk nog meer mensen aanzetten om via de app aankopen te doen. De vrachtwagen verkoopt wel steeds een beperkt aantal van de aangeboden producten, dus klanten moeten er snel bij zijn.

 

Klanten kunnen inschrijven op meldingen die hen laten weten wanneer de truck in hun buurt is. Op dat moment kunnen ze kiezen uit de producten die die dag verkocht worden.

 

De Treasure Truck is opnieuw een stap van Amazon in de wereld van de fysieke retail. De online retailer komt de laatste jaren steeds vaker met fysieke concepten, zoals pop-up stores en een eigen boekenwinkel. Er gaan ook al een tijdje geruchten dat Amazon die boekenwinkel wil uitbreiden tot een volledige keten.