Amazon verrast met de Treasure Truck | RetailDetail

Amazon verrast met de Treasure Truck

Amazon verrast met de Treasure Truck

De Amerikaanse online retailer Amazon rijdt sinds kort in Seattle rond met een Treasure Truck. De vrachtwagen levert op bepaalde plekken in de stad een aantal producten op een wel heel speciale manier.

Flash verkopen

Consumenten die de Treasure Truck van dichtbij willen zien, die moeten één van de artikelen die aan de Treasure Truck zijn gelinkt bestellen via de mobiele app van Amazon. Amazon wil zo duidelijk nog meer mensen aanzetten om via de app aankopen te doen. De vrachtwagen verkoopt wel steeds een beperkt aantal van de aangeboden producten, dus klanten moeten er snel bij zijn.

 

Klanten kunnen inschrijven op meldingen die hen laten weten wanneer de truck in hun buurt is. Op dat moment kunnen ze kiezen uit de producten die die dag verkocht worden.

 

De Treasure Truck is opnieuw een stap van Amazon in de wereld van de fysieke retail. De online retailer komt de laatste jaren steeds vaker met fysieke concepten, zoals pop-up stores en een eigen boekenwinkel. Er gaan ook al een tijdje geruchten dat Amazon die boekenwinkel wil uitbreiden tot een volledige keten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Amazon zoekt extra besparingen bij producenten

21/03/2018

Amazon wil besparen en gaat daarom producenten sneller logistieke kosten aanrekenen. Tot nu toe nam de Amerikaanse online retailer die kosten vaak op zich, maar dat blijkt niet langer rendabel.

Amazon zet zinnen op winkels Toys ‘R’ Us

20/03/2018

Amazon zou interesse hebben in verschillende winkels van Toys ‘R’ Us. Sommige locaties en panden van de failliete Amerikaanse speelgoedketen zou Amazon willen gebruiken voor eigen retailconcepten.

Filet Pur: Een zwart gat van ongeziene proporties

16/03/2018

Ondanks hun streven naar almaar goedkoper vlees zijn onze supermarkten door de band schandalig duur, leerden we afgelopen week. Zit daar enige logica achter? Lees het onthullende weekoverzicht van RetailDetail Food!

Filet Pur: Een kakelend scharminkel

09/03/2018

Bedorven gehakt of transparante kip? Carrefour of Casino? Veenbessen of pindakaas? Londen of Rotterdam? Pluskaart of Prime? In dit vrolijke weekoverzicht bestudeert RetailDetail Food àlle opties!

Duitse Otto Group blijft klimmen, van postorder naar chatbots en AR

06/03/2018

De Duitse e-commercespeler Otto Group zag zijn online omzet in het voorbije boekjaar met 10,9% groeien naar 7,76 miljard euro. Het voormalige postorderbedrijf wil nu nog verder investeren in start-ups en technologie. 

Waarom de getrouwheidskaart passé is

06/03/2018

Mogelijk zal het sparen van getrouwheidspunten binnenkort verleden tijd zijn bij Delhaize, en dat hoeft niet te verbazen. Klantenkaartjes zijn voorbijgestreefd: retailers willen shoppers verleiden met directe kortingen en andere voordelen.

Back to top