Bisamo.nl is combinatie van groepsaankoop en veiling | RetailDetail

Bisamo.nl is combinatie van groepsaankoop en veiling

Bisamo.nl is combinatie van groepsaankoop en veiling

De nieuwe Rotterdamse startup bisamo.nl heeft een nieuwe manier ontwikkeld voor consumenten om samen goedkoper producten aan te schaffen. Gebruikers kunnen daarbij een bod doen naargelang de prijs die ze willen betalen.

Vrijblijvend bieden

Afhankelijk van het bod dat ze doen en het aantal geïnteresseerden, krijgt de consument later ook effectief een aanbieding van de verkoper. Bezoekers kunnen ook zien hoeveel biedingen er al zijn geweest en wat tot dat moment de gemiddelde prijs is. Biedingen zijn trouwens volledig vrijblijvend en een bezoeker is nadien dus niet verplicht om het product ook echt aan te kopen.

 

Bisamo werkt ook enkel als tussenpersoon die onderhandelt met de leveranciers. Bezoekers kunnen ook zelf aangeven welke producten ze in de toekomst graag willen terugvinden op de website.

 

In de toekomst wil Bisamo het ook mogelijk maken voor klanten om rechtstreeks met de leveranciers te onderhandelen. De eerste twee producten die op de website te vinden zijn, zijn een tuinset en een fles wijn. Later wil de startup allerhande artikels aanbieden, tot zelfs volledige zwembaden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ex-klanten Neckermann worden geconfronteerd met oude facturen

05/04/2018

Heel wat oude klanten van postorderbedrijf Neckermann hebben de voorbije dagen plots een factuur in de bus gekregen, waarbij bedragen worden verhaald van bestellingen van tot wel dertig jaar terug.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.

Producten vaak goedkoper op Amazon dan bij Nederlandse concurrenten

03/04/2018

Producten die zowel in Nederlandse webshops als op Amazon.de te koop zijn, zijn in ongeveer de helft van de gevallen goedkoper bij Amazon. Niet alleen is er de concurrentie van Amazon.de, er gaan ook geruchten dat Amazon.nl en Amazon.be actiever worden.

Coolblue bezorgt wél echt met de fiets

03/04/2018

Coolblue start een eigen bezorgservice per fiets: met CoolblueFietst gaat de elektroretailer pakketjes voor het eerst zelf per fiets leveren. Hoewel de retailer het eerst als een aprilgrap verpakte, is het uiteindelijk toch echt waar.

Trump richt pijlen op Amazon

03/04/2018

President Donald Trump heeft in Amazon blijkbaar een nieuwe vijand gevonden. Volgens hem profiteert de retailgigant van de U.S. Postal Service, het Amerikaanse postbedrijf, en daar wil hij nu paal en perk aan stellen met de nodige maatregelen.

Amazon heer en meester op Franse e-commercemarkt

29/03/2018

Met een omzet van 5,6 miljard euro en een marktaandeel van net geen 19% is Amazon de onbetwiste leider op de Franse e-commercemarkt. Die markt was in 2017 goed voor 30 miljard euro, zo becijferde Kantar Worldpanel.