Bol.com België krijgt eigen campagnemanager

Bol.com België krijgt eigen campagnemanager

Bol.com België heeft Kristof Saerens aangetrokken als campagnemanager. De 35-jarige merkenstrateeg moet de snelle groei van Bol.com in ons land in goede banen leiden.

Ervaren merkenstrateeg

Kristof Saerens verwierf een grondige expertise in brand building en brand activation bij communicatiebureau Square Melon, waar hij de voorbije jaren als strateeg en accountdirecteur instond voor verschillende internationale adverteerders.

 

"Bij Bol.com kan ik meebouwen aan een succesverhaal binnen een enorme groeimarkt", zegt Kristof Saerens als reden voor zijn overstap. "Het brede aanbod aan winkels bij Bol.com biedt het ideale uitgangspunt om de Belgische consument verder te laten kennismaken met de voordelen van online winkelen. Ik kijk ernaar uit om mijn ervaring langs bureauzijde in te zetten om de expertise van Bol.com door te vertalen naar België.”

 

Met de rekrutering van Saerens voegt kersvers manager België Jan Huysmans, die eind november de overstap maakte van bij elektroketen Vanden Borre, een belangrijke pion toe aan het Belgische team dat van Bol.com "resoluut de grootste internetwinkel van het land" moet maken.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Meer dan helft Amerikaanse huishoudens in de ban van Amazon

21/10/2017

Liefst 90 miljoen Amerikanen zijn lid van Amazon Prime, het getrouwheidsprogramma van Amazon, op een totaal van 126 miljoen geschatte huishoudens in de VS. Amazon heeft zijn thuismarkt dus stevig in de greep. Wat kunnen we daar in Europa van leren?

Bol.com komt met herhaalservice voor dagelijkse producten

17/10/2017

Webwinkel Bol.com heeft Bespaar Continu gelanceerd, een dienst waarmee klanten bepaalde producten om de zoveel tijd opnieuw aan huis kunnen laten leveren.

Safe.Shop is nieuw wereldwijd e-commercekeurmerk

16/10/2017

Met Safe.Shop is het eerste wereldwijde keurmerk voor de e-commercesector gelanceerd. Momenteel zijn er nog maar twaalf landen aangesloten, maar dat aantal moet in de toekomst flink uitgebreid worden.

Modeplatform About You van start in Nederland en België

11/10/2017

Dinsdag is de Duitse modewebshop About You officieel gelanceerd in België en Nederland. About You, de tweede grootste online moderetailer in Europa, was eerder al wel onofficieel actief in Nederland.

Parcify levert met kajaks in Amsterdam

26/09/2017

Het Belgische koerierbedrijf Parcify probeert in Amsterdam pakketjes te leveren met kajaks en paddle boards. Het wil er de 'last mile' van de levering over het water voeren, omdat dit ecologischer en betrouwbaarder zou zijn.

Euro Shoe Group heeft al sinds 2004 akkoord over nachtwerk

11/09/2017

De Belgische Euro Shoe Group, het bedrijf achter winkelketen Bristol, zegt de heisa rond nachtwerk niet helemaal te begrijpen, aangezien het zelf al sinds 2004 een akkoord heeft met de vakbonden op dat vlak.

Back to top