Bol.com België krijgt eigen campagnemanager | RetailDetail

Bol.com België krijgt eigen campagnemanager

Bol.com België krijgt eigen campagnemanager

Bol.com België heeft Kristof Saerens aangetrokken als campagnemanager. De 35-jarige merkenstrateeg moet de snelle groei van Bol.com in ons land in goede banen leiden.

Ervaren merkenstrateeg

Kristof Saerens verwierf een grondige expertise in brand building en brand activation bij communicatiebureau Square Melon, waar hij de voorbije jaren als strateeg en accountdirecteur instond voor verschillende internationale adverteerders.

 

"Bij Bol.com kan ik meebouwen aan een succesverhaal binnen een enorme groeimarkt", zegt Kristof Saerens als reden voor zijn overstap. "Het brede aanbod aan winkels bij Bol.com biedt het ideale uitgangspunt om de Belgische consument verder te laten kennismaken met de voordelen van online winkelen. Ik kijk ernaar uit om mijn ervaring langs bureauzijde in te zetten om de expertise van Bol.com door te vertalen naar België.”

 

Met de rekrutering van Saerens voegt kersvers manager België Jan Huysmans, die eind november de overstap maakte van bij elektroketen Vanden Borre, een belangrijke pion toe aan het Belgische team dat van Bol.com "resoluut de grootste internetwinkel van het land" moet maken.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Colruyt stapt in boodschappendienst van PostNL

20/02/2018

Tweewekelijks brengt de postbode voortaan boodschappen aan huis: in samenwerking met PostNL gaat in Nederland de nieuwe boodschappendienst Stockon van start. Opvallend: de huismerkproducten zijn van Boni, het eigenmerklabel van Belgische supermarktketen Colruyt.

Chinese e-commerce kent opnieuw sterke groei

09/02/2018

De Chinese online markt is vorig jaar opnieuw sterk gestegen: ten opzichte van 2016 is er sprake van een groei van maar liefst 32%. China blijft zo een uitschieter op vlak van e-commerce.

Europese Unie schaft geoblocking af

07/02/2018

Consumenten mogen niet meer automatisch worden omgeleid of geblokkeerd als ze naar een buitenlandse site surfen. Het Europees Parlement heeft daarover overeenstemming bereikt, het verbod treedt wellicht dit jaar in werking.

JD.com lonkt naar Europa

06/02/2018

Het Chinese JD.com heeft plannen om de komende jaren ook Europa te veroveren en zo een te duchten concurrent te worden voor Amazon. Frankrijk moet de eerste Europese markt worden voor de webshop.

Sofie Geeroms nieuwe algemeen directrice van Becommerce

31/01/2018

Wissel van de macht aan de top van Becommerce, de Belgische beroepsvereniging voor online retailers: Sofie Geeroms volgt Carine Moitier, oprichtster van Bivolino.com, op als algemeen directrice.

Rocket Internet wil met Home24 naar de beurs

19/01/2018

Rocket Internet wil komende zomer zijn meubelwebwinkel Home24 naar de beurs brengen. De komende maanden zal er dan ook hard gewerkt worden aan het opkuisen van de cijfers van de webshop.

Back to top