Coolblue opent nieuw Belgisch hoofdkantoor | RetailDetail

Coolblue opent nieuw Belgisch hoofdkantoor

Coolblue opent nieuw Belgisch hoofdkantoor

Het nieuws was een tijdje geleden al gelekt, maar nu is het officieel: Coolblue heeft in Berchem een nieuw Belgisch hoofdkantoor geopend. De Nederlandse online retailer neemt er zijn intrek in het kantorencomplex Post X.

130 werknemers

Coolblue neemt 1.269 m² in op de vijfde verdieping van het nieuwe kantorencomplex, dat op de plek van het oude postkantoor aan Berchem-Station werd neergepoot. Daar komt een plek voor 130 werknemers van het Nederlandse bedrijf. Op dit moment telt Coolblue in België 250 medewerkers, verdeeld over de drie fysieke winkels, bij CoolblueBezorgt en in het hoofdkantoor. Voorheen was het Belgische hoofdkantoor te vinden boven de winkel in Wilrijk.

 

“We hebben onlangs met succes onze eerste stappen in Franstalig België gezet en zijn nog volop op zoek naar Franstalige Coolblue’ers voor onder meer onze klantendienst. Op een dik half uur sta je al van Brussel-Noord in ons nieuwe hoofdkantoor. Zo kan zowel Franstalig als Nederlandstalig talent makkelijk pendelen”, aldus Matthias De Clercq, manager voor Coolblue België.

 

Voor de inrichting van het nieuwe hoofdkantoor mochten de werknemers zelf ideeën lanceren, wat heeft geleid tot negen speciale vergaderkamers. Zo hebben de kamers de namen Frituur, Sinksenfoor, De Dijk, Donkey Kong, Portal Room, Ardennen, Fotobooth, Holland en de Bond-kamer meegekregen.

 

Fotogalerij

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Manfield opent eerste Belgische winkel in Antwerpen

25/05/2018

De eerste Belgische winkel van het Nederlandse schoenenmerk Manfield is open. In de Stadsfeestzaal in Antwerpen vinden klanten het nieuwste winkelconcept van het merk, waarin luxe en merkbeleving centraal staan.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Webwinkels klagen over Bpost

11/05/2018

De combinatie van een korte werkweek en een toevloed aan online bestellingen leidde ertoe dat Bpost duizenden pakjes te laat leverde bij de klanten. Enkele webshops, waaronder Smartphoto, eisen een schadevergoeding.

Unizo haalt uit naar Bol.com

11/05/2018

Zelfstandigenorganisatie Unizo beschuldigt Bol.com van oneerlijke praktijken: de webwinkel zou succesvolle producten van zijn marktplaats verwijderen om ze vervolgens zelf te verkopen. Maar Bol.com ontkent dat.