ElectronicPartner België lanceert webshop

ElectronicPartner België lanceert webshop

De Belgische tak van elektronicaketen ElectronicPartner heeft vandaag een eigen webshop gelanceerd. Consumenten kunnen op die manier voortaan via een centrale webwinkel online bestellen bij de franchisegroep, waarna de afhandeling gebeurt door de lokale ondernemers.

Afhandeling volledig door zelfstandige winkeliers

De internetwinkel van de elektrogroep beoogt het volledige assortiment online aan te bieden, aangevuld met ‘Web Only’-aanbiedingen. Wie er bestelt, wordt – als de bestelling binnen de winkelopeningsuren gebeurt – binnen de twee uur opgebeld door de dichtstbijzijnde EP-aangeslotene.

 

De lokale ondernemer regelt vervolgens een afspraak voor de bezorging van de bestelling, wat via afhaling in het winkelpunt of via thuislevering kan gebeuren. Als er geen winkel van de keten in de buurt is, gebeurt de levering door EP:België. Betalen kan volgens de elektroretailer zowel online als bij bezorging of afhaling.

 

ElectronicPartner is een internationale aankoopgroepering met 200 aangesloten winkels in België. De organisatie groepeert in Europa naar eigen zeggen zo'n 13.200 winkels, die allemaal worden gerund door zelfstandige ondernemers.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Meer dan helft Amerikaanse huishoudens in de ban van Amazon

21/10/2017

Liefst 90 miljoen Amerikanen zijn lid van Amazon Prime, het getrouwheidsprogramma van Amazon, op een totaal van 126 miljoen geschatte huishoudens in de VS. Amazon heeft zijn thuismarkt dus stevig in de greep. Wat kunnen we daar in Europa van leren?

 

Bol.com komt met herhaalservice voor dagelijkse producten

17/10/2017

Webwinkel Bol.com heeft Bespaar Continu gelanceerd, een dienst waarmee klanten bepaalde producten om de zoveel tijd opnieuw aan huis kunnen laten leveren.

Safe.Shop is nieuw wereldwijd e-commercekeurmerk

16/10/2017

Met Safe.Shop is het eerste wereldwijde keurmerk voor de e-commercesector gelanceerd. Momenteel zijn er nog maar twaalf landen aangesloten, maar dat aantal moet in de toekomst flink uitgebreid worden.

Modeplatform About You van start in Nederland en België

11/10/2017

Dinsdag is de Duitse modewebshop About You officieel gelanceerd in België en Nederland. About You, de tweede grootste online moderetailer in Europa, was eerder al wel onofficieel actief in Nederland.

Parcify levert met kajaks in Amsterdam

26/09/2017

Het Belgische koerierbedrijf Parcify probeert in Amsterdam pakketjes te leveren met kajaks en paddle boards. Het wil er de 'last mile' van de levering over het water voeren, omdat dit ecologischer en betrouwbaarder zou zijn.

Euro Shoe Group heeft al sinds 2004 akkoord over nachtwerk

11/09/2017

De Belgische Euro Shoe Group, het bedrijf achter winkelketen Bristol, zegt de heisa rond nachtwerk niet helemaal te begrijpen, aangezien het zelf al sinds 2004 een akkoord heeft met de vakbonden op dat vlak.

Back to top