ElectronicPartner België lanceert webshop | RetailDetail

ElectronicPartner België lanceert webshop

ElectronicPartner België lanceert webshop

De Belgische tak van elektronicaketen ElectronicPartner heeft vandaag een eigen webshop gelanceerd. Consumenten kunnen op die manier voortaan via een centrale webwinkel online bestellen bij de franchisegroep, waarna de afhandeling gebeurt door de lokale ondernemers.

Afhandeling volledig door zelfstandige winkeliers

De internetwinkel van de elektrogroep beoogt het volledige assortiment online aan te bieden, aangevuld met ‘Web Only’-aanbiedingen. Wie er bestelt, wordt – als de bestelling binnen de winkelopeningsuren gebeurt – binnen de twee uur opgebeld door de dichtstbijzijnde EP-aangeslotene.

 

De lokale ondernemer regelt vervolgens een afspraak voor de bezorging van de bestelling, wat via afhaling in het winkelpunt of via thuislevering kan gebeuren. Als er geen winkel van de keten in de buurt is, gebeurt de levering door EP:België. Betalen kan volgens de elektroretailer zowel online als bij bezorging of afhaling.

 

ElectronicPartner is een internationale aankoopgroepering met 200 aangesloten winkels in België. De organisatie groepeert in Europa naar eigen zeggen zo'n 13.200 winkels, die allemaal worden gerund door zelfstandige ondernemers.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Webwinkels klagen over Bpost

11/05/2018

De combinatie van een korte werkweek en een toevloed aan online bestellingen leidde ertoe dat Bpost duizenden pakjes te laat leverde bij de klanten. Enkele webshops, waaronder Smartphoto, eisen een schadevergoeding.

Unizo haalt uit naar Bol.com

11/05/2018

Zelfstandigenorganisatie Unizo beschuldigt Bol.com van oneerlijke praktijken: de webwinkel zou succesvolle producten van zijn marktplaats verwijderen om ze vervolgens zelf te verkopen. Maar Bol.com ontkent dat.