ElectronicPartner België lanceert webshop

ElectronicPartner België lanceert webshop

De Belgische tak van elektronicaketen ElectronicPartner heeft vandaag een eigen webshop gelanceerd. Consumenten kunnen op die manier voortaan via een centrale webwinkel online bestellen bij de franchisegroep, waarna de afhandeling gebeurt door de lokale ondernemers.

Afhandeling volledig door zelfstandige winkeliers

De internetwinkel van de elektrogroep beoogt het volledige assortiment online aan te bieden, aangevuld met ‘Web Only’-aanbiedingen. Wie er bestelt, wordt – als de bestelling binnen de winkelopeningsuren gebeurt – binnen de twee uur opgebeld door de dichtstbijzijnde EP-aangeslotene.

 

De lokale ondernemer regelt vervolgens een afspraak voor de bezorging van de bestelling, wat via afhaling in het winkelpunt of via thuislevering kan gebeuren. Als er geen winkel van de keten in de buurt is, gebeurt de levering door EP:België. Betalen kan volgens de elektroretailer zowel online als bij bezorging of afhaling.

 

ElectronicPartner is een internationale aankoopgroepering met 200 aangesloten winkels in België. De organisatie groepeert in Europa naar eigen zeggen zo'n 13.200 winkels, die allemaal worden gerund door zelfstandige ondernemers.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Amazon denkt aan fysieke winkels in Duitsland

18/12/2017

De topman van de Duitse tak van Amazon heeft in een interview gezegd dat fysieke winkels van de online retailer in Duitsland enkel een kwestie van tijd zijn. Volgens hem is dat noodzakelijk, omdat de klant dat wil.

Is gratis thuislevering met uitsterven bedreigd?

15/12/2017

Met het stijgend aantal online bestellingen, groeit ook de druk op de logistieke sector. Gratis thuislevering is niet lang meer vol te houden, meent onderzoeksbureau ECC Köln. In plaats daarvan moeten meer flexibele opties komen. 

 

Amazon brengt zijn huismerken naar Europa

14/12/2017

Nu Amazon Prime in steeds meer Europese landen beschikbaar is, haalt Amazon ook zijn FMCG-huismerken naar boven. De voorbije weken lanceerde het online warenhuis een aantal nieuwe producten onder private label in Europa en meer is op komst. 

Storesquare zet zijn zinnen op Nederland, met steun van ING

14/12/2017

Storesquare, het Belgische e-commerceplatform voor en door lokale handelaars, gaat binnenkort ook in Nederland van start. Het platform verwelkomt daartoe ook een nieuwe aandeelhouder: ING.

Directie Bol.com weer voltallig met Google-marketeer

11/12/2017

Op 1 maart 2018 start Boukje Taphoorn als de nieuwe marketingdirecteur van Bol.com. De vorige CMO, Margaret Versteden, heeft haar functie ingewisseld voor een rol als directeur winkels bij het online warenhuis.

 

Amazon Echo nu ook verkrijgbaar in Benelux

11/12/2017

Amazon heeft bekend gemaakt dat het zijn slimme luidspreker Amazon Echo voortaan gaat leveren aan 28 nieuwe landen, waaronder België en Nederland. Ook de eigen muziekstreamingdienst wordt hier gelanceerd.

Back to top