ElectronicPartner België lanceert webshop

ElectronicPartner België lanceert webshop

De Belgische tak van elektronicaketen ElectronicPartner heeft vandaag een eigen webshop gelanceerd. Consumenten kunnen op die manier voortaan via een centrale webwinkel online bestellen bij de franchisegroep, waarna de afhandeling gebeurt door de lokale ondernemers.

Afhandeling volledig door zelfstandige winkeliers

De internetwinkel van de elektrogroep beoogt het volledige assortiment online aan te bieden, aangevuld met ‘Web Only’-aanbiedingen. Wie er bestelt, wordt – als de bestelling binnen de winkelopeningsuren gebeurt – binnen de twee uur opgebeld door de dichtstbijzijnde EP-aangeslotene.

 

De lokale ondernemer regelt vervolgens een afspraak voor de bezorging van de bestelling, wat via afhaling in het winkelpunt of via thuislevering kan gebeuren. Als er geen winkel van de keten in de buurt is, gebeurt de levering door EP:België. Betalen kan volgens de elektroretailer zowel online als bij bezorging of afhaling.

 

ElectronicPartner is een internationale aankoopgroepering met 200 aangesloten winkels in België. De organisatie groepeert in Europa naar eigen zeggen zo'n 13.200 winkels, die allemaal worden gerund door zelfstandige ondernemers.

Tags: