ElectronicPartner België lanceert webshop | RetailDetail

ElectronicPartner België lanceert webshop

ElectronicPartner België lanceert webshop

De Belgische tak van elektronicaketen ElectronicPartner heeft vandaag een eigen webshop gelanceerd. Consumenten kunnen op die manier voortaan via een centrale webwinkel online bestellen bij de franchisegroep, waarna de afhandeling gebeurt door de lokale ondernemers.

Afhandeling volledig door zelfstandige winkeliers

De internetwinkel van de elektrogroep beoogt het volledige assortiment online aan te bieden, aangevuld met ‘Web Only’-aanbiedingen. Wie er bestelt, wordt – als de bestelling binnen de winkelopeningsuren gebeurt – binnen de twee uur opgebeld door de dichtstbijzijnde EP-aangeslotene.

 

De lokale ondernemer regelt vervolgens een afspraak voor de bezorging van de bestelling, wat via afhaling in het winkelpunt of via thuislevering kan gebeuren. Als er geen winkel van de keten in de buurt is, gebeurt de levering door EP:België. Betalen kan volgens de elektroretailer zowel online als bij bezorging of afhaling.

 

ElectronicPartner is een internationale aankoopgroepering met 200 aangesloten winkels in België. De organisatie groepeert in Europa naar eigen zeggen zo'n 13.200 winkels, die allemaal worden gerund door zelfstandige ondernemers.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Chinese e-commerce kent opnieuw sterke groei

09/02/2018

De Chinese online markt is vorig jaar opnieuw sterk gestegen: ten opzichte van 2016 is er sprake van een groei van maar liefst 32%. China blijft zo een uitschieter op vlak van e-commerce.

Europese Unie schaft geoblocking af

07/02/2018

Consumenten mogen niet meer automatisch worden omgeleid of geblokkeerd als ze naar een buitenlandse site surfen. Het Europees Parlement heeft daarover overeenstemming bereikt, het verbod treedt wellicht dit jaar in werking.

JD.com lonkt naar Europa

06/02/2018

Het Chinese JD.com heeft plannen om de komende jaren ook Europa te veroveren en zo een te duchten concurrent te worden voor Amazon. Frankrijk moet de eerste Europese markt worden voor de webshop.

Sofie Geeroms nieuwe algemeen directrice van Becommerce

31/01/2018

Wissel van de macht aan de top van Becommerce, de Belgische beroepsvereniging voor online retailers: Sofie Geeroms volgt Carine Moitier, oprichtster van Bivolino.com, op als algemeen directrice.

Rocket Internet wil met Home24 naar de beurs

19/01/2018

Rocket Internet wil komende zomer zijn meubelwebwinkel Home24 naar de beurs brengen. De komende maanden zal er dan ook hard gewerkt worden aan het opkuisen van de cijfers van de webshop.

Carrefour gaat in zee met Showroomprivé

12/01/2018

Carrefour neemt een minderheidsbelang van 17% in flashsale-aanbieder Showroomprivé. De Franse supermarktgroep wil zo zijn digitale bereik en non-foodaandeel vergroten. Ex-aandeelhouder Conforama scheurt er wel flink de broek aan.

Back to top