Fonq opent pop-up voor de feestdagen | RetailDetail

Fonq opent pop-up voor de feestdagen

Fonq opent pop-up voor de feestdagen

Webwarenhuis Fonq opent in Amsterdam een pop-upcadeauwinkel, waar het meer dan 300 cadeaus voor de feestdagen zal verkopen. Het is de eerste keer dat Fonq stappen in de fysieke winkels zet.

Samenwerking met leveranciers

Voor de invulling van de pop-upwinkel werkt Fonq samen met een aantal leveranciers. Zo zorgt Sonos voor de muziek in de winkel en kunnen bezoekers koffie krijgen dankzij koffiemachines van onder andere Jura en EMC.

 

Daarnaast worden er wekelijks workshops georganiseerd, zoals het maken van gepersonaliseerde lederen schorten en exclusieve armbanden met Witloft en Pig & Hen, tot wijnproeverijen en kerstdineradvies door Grapedistrict en ZTRDG.

 

Eerste fysieke winkel

Fonq heeft al een eigen showroom op het hoofdkantoor in Utrecht, maar het is de eerste keer dat het een eigen winkel opent. Die stap maakt het bedrijf na klantonderzoek en gesprekken met verschillende merken.

 

De pop-upwinkel opent op 28 november zijn deuren en zal tot en met 24 december open blijven. "Het belangrijkste doel is om samen met influencers en gerelateerde merken contact te maken met klanten en de 'Vind jouw mooi' campagne uit te dragen gedurende de feestdagen", aldus marketingdirecteur Jeremiah Albinus.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Webwinkels klagen over Bpost

11/05/2018

De combinatie van een korte werkweek en een toevloed aan online bestellingen leidde ertoe dat Bpost duizenden pakjes te laat leverde bij de klanten. Enkele webshops, waaronder Smartphoto, eisen een schadevergoeding.

Unizo haalt uit naar Bol.com

11/05/2018

Zelfstandigenorganisatie Unizo beschuldigt Bol.com van oneerlijke praktijken: de webwinkel zou succesvolle producten van zijn marktplaats verwijderen om ze vervolgens zelf te verkopen. Maar Bol.com ontkent dat.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Ex-klanten Neckermann worden geconfronteerd met oude facturen

05/04/2018

Heel wat oude klanten van postorderbedrijf Neckermann hebben de voorbije dagen plots een factuur in de bus gekregen, waarbij bedragen worden verhaald van bestellingen van tot wel dertig jaar terug.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.

Producten vaak goedkoper op Amazon dan bij Nederlandse concurrenten

03/04/2018

Producten die zowel in Nederlandse webshops als op Amazon.de te koop zijn, zijn in ongeveer de helft van de gevallen goedkoper bij Amazon. Niet alleen is er de concurrentie van Amazon.de, er gaan ook geruchten dat Amazon.nl en Amazon.be actiever worden.