Fonq opent pop-up voor de feestdagen | RetailDetail

Fonq opent pop-up voor de feestdagen

Fonq opent pop-up voor de feestdagen

Webwarenhuis Fonq opent in Amsterdam een pop-upcadeauwinkel, waar het meer dan 300 cadeaus voor de feestdagen zal verkopen. Het is de eerste keer dat Fonq stappen in de fysieke winkels zet.

Samenwerking met leveranciers

Voor de invulling van de pop-upwinkel werkt Fonq samen met een aantal leveranciers. Zo zorgt Sonos voor de muziek in de winkel en kunnen bezoekers koffie krijgen dankzij koffiemachines van onder andere Jura en EMC.

 

Daarnaast worden er wekelijks workshops georganiseerd, zoals het maken van gepersonaliseerde lederen schorten en exclusieve armbanden met Witloft en Pig & Hen, tot wijnproeverijen en kerstdineradvies door Grapedistrict en ZTRDG.

 

Eerste fysieke winkel

Fonq heeft al een eigen showroom op het hoofdkantoor in Utrecht, maar het is de eerste keer dat het een eigen winkel opent. Die stap maakt het bedrijf na klantonderzoek en gesprekken met verschillende merken.

 

De pop-upwinkel opent op 28 november zijn deuren en zal tot en met 24 december open blijven. "Het belangrijkste doel is om samen met influencers en gerelateerde merken contact te maken met klanten en de 'Vind jouw mooi' campagne uit te dragen gedurende de feestdagen", aldus marketingdirecteur Jeremiah Albinus.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Koekjesmerk Jules Destrooper duikt op in Schiphol

05/07/2018

De Belgische koekjesfabrikant Jules Destrooper lanceert een reisgamma, ‘Global Travel Retail’, en opent daarvoor ook een tijdelijke winkel op Schiphol Airport. In de zomermaanden kunnen reizigers er speciale verpakkingen kopen.

28 juni: The Future of Shopping-tafelgesprek met Wouter Kolk (Albert Heijn)

15/06/2018

Op 28 juni voert Albert Heijn-CEO Wouter Kolk een exclusief tafelgesprek over de toekomst van het winkelen met Jorg Snoeck en Pauline Neerman, auteurs van het boek 'The Future of Shopping', in boekhandel Scheltema in Amsterdam.

Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Concept store Kauf Dich Glücklich opent in Amsterdam

29/05/2018

De Duitse keten van concept stores Kauf Dich Glücklich opent haar eerste niet-Duitstalige winkel in Amsterdam. Shoppers vinden er een mix van interieurdesign, cosmetica en mode in Scandinavische stijl. Antwerpen volgt.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.