HNGRY levert nu ook aan huis

HNGRY levert nu ook aan huis

De kookpakketten van HNGRY uit Antwerpen worden voortaan ook aan huis geleverd. De winkel werkt daarvoor samen met 'combo by bpost', dat ook al boodschappen levert van enkele andere bedrijven.

 

Keuze uit tien recepten

Klanten van HNGRY kunnen op de website kiezen uit tien verschillende recepten, waarbij ze zelf kunnen kiezen voor hoeveel personen ze het gerecht willen klaarmaken. Vijf van de tien recepten op de website worden om de twee weken vervangen.

 

Bestellingen die voor 22u geplaatst worden, worden de volgende dag aan huis geleverd. De bestellingen worden de volgende dag tussen 18u en 21u afgeleverd door de koerier. De klant kan ook zelf kiezen om een bestelling op een andere dag te laten leveren.

 

De leveringskost van combo by bpost is 9,95 euro, waarbij consumenten ervoor kunnen kiezen om bij meerdere handelaars te bestellen en alle boodschappen samen te laten leveren. De leveringskost blijft daarbij vast op 9,95 euro. Onder andere Carrefour en Louis Delhaize zijn al aangesloten bij combo by bpost.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Is gratis thuislevering met uitsterven bedreigd?

15/12/2017

Met het stijgend aantal online bestellingen, groeit ook de druk op de logistieke sector. Gratis thuislevering is niet lang meer vol te houden, meent onderzoeksbureau ECC Köln. In plaats daarvan moeten meer flexibele opties komen. 

 

Amazon brengt zijn huismerken naar Europa

14/12/2017

Nu Amazon Prime in steeds meer Europese landen beschikbaar is, haalt Amazon ook zijn FMCG-huismerken naar boven. De voorbije weken lanceerde het online warenhuis een aantal nieuwe producten onder private label in Europa en meer is op komst. 

Storesquare zet zijn zinnen op Nederland, met steun van ING

14/12/2017

Storesquare, het Belgische e-commerceplatform voor en door lokale handelaars, gaat binnenkort ook in Nederland van start. Het platform verwelkomt daartoe ook een nieuwe aandeelhouder: ING.

Directie Bol.com weer voltallig met Google-marketeer

11/12/2017

Op 1 maart 2018 start Boukje Taphoorn als de nieuwe marketingdirecteur van Bol.com. De vorige CMO, Margaret Versteden, heeft haar functie ingewisseld voor een rol als directeur winkels bij het online warenhuis.

 

Amazon Echo nu ook verkrijgbaar in Benelux

11/12/2017

Amazon heeft bekend gemaakt dat het zijn slimme luidspreker Amazon Echo voortaan gaat leveren aan 28 nieuwe landen, waaronder België en Nederland. Ook de eigen muziekstreamingdienst wordt hier gelanceerd.

Luxeproducenten mogen handelaars verbieden op Amazon te verkopen

07/12/2017

Producenten van luxeproducten mogen handelaars verbieden om hun waren aan te bieden op online marktplaatsen als Amazon. Dat heeft het Europese Hof van Justitie beslist, na een rechtszaak door cosmeticaproducent Coty.

Back to top