HNGRY levert nu ook aan huis | RetailDetail

HNGRY levert nu ook aan huis

HNGRY levert nu ook aan huis

De kookpakketten van HNGRY uit Antwerpen worden voortaan ook aan huis geleverd. De winkel werkt daarvoor samen met 'combo by bpost', dat ook al boodschappen levert van enkele andere bedrijven.

 

Keuze uit tien recepten

Klanten van HNGRY kunnen op de website kiezen uit tien verschillende recepten, waarbij ze zelf kunnen kiezen voor hoeveel personen ze het gerecht willen klaarmaken. Vijf van de tien recepten op de website worden om de twee weken vervangen.

 

Bestellingen die voor 22u geplaatst worden, worden de volgende dag aan huis geleverd. De bestellingen worden de volgende dag tussen 18u en 21u afgeleverd door de koerier. De klant kan ook zelf kiezen om een bestelling op een andere dag te laten leveren.

 

De leveringskost van combo by bpost is 9,95 euro, waarbij consumenten ervoor kunnen kiezen om bij meerdere handelaars te bestellen en alle boodschappen samen te laten leveren. De leveringskost blijft daarbij vast op 9,95 euro. Onder andere Carrefour en Louis Delhaize zijn al aangesloten bij combo by bpost.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Colruyt stapt in boodschappendienst van PostNL

20/02/2018

Tweewekelijks brengt de postbode voortaan boodschappen aan huis: in samenwerking met PostNL gaat in Nederland de nieuwe boodschappendienst Stockon van start. De huismerkproducten zijn van Boni (van het Belgische Colruyt).

Chinese e-commerce kent opnieuw sterke groei

09/02/2018

De Chinese online markt is vorig jaar opnieuw sterk gestegen: ten opzichte van 2016 is er sprake van een groei van maar liefst 32%. China blijft zo een uitschieter op vlak van e-commerce.

Europese Unie schaft geoblocking af

07/02/2018

Consumenten mogen niet meer automatisch worden omgeleid of geblokkeerd als ze naar een buitenlandse site surfen. Het Europees Parlement heeft daarover overeenstemming bereikt, het verbod treedt wellicht dit jaar in werking.

JD.com lonkt naar Europa

06/02/2018

Het Chinese JD.com heeft plannen om de komende jaren ook Europa te veroveren en zo een te duchten concurrent te worden voor Amazon. Frankrijk moet de eerste Europese markt worden voor de webshop.

Sofie Geeroms nieuwe algemeen directrice van Becommerce

31/01/2018

Wissel van de macht aan de top van Becommerce, de Belgische beroepsvereniging voor online retailers: Sofie Geeroms volgt Carine Moitier, oprichtster van Bivolino.com, op als algemeen directrice.

Ikea België gaat aan huis leveren en start binnenkort met nachtwerk

31/01/2018

De Zweedse woonketen Ikea gaat ook in België online bestellingen binnenkort bij de klant aan huis leveren. Daarom start ze met nachtwerk bij het magazijnpersoneel.

Back to top