Internetspecialist El Corte Inglès naar Bershka

Internetspecialist El Corte Inglès naar Bershka

De Spaanse modeketen Bershka heeft Rosa Fernandez-Velilla aangetrokken om haar e-commerce te leiden. Ze werkte eerder bij El Corte Inglès.

Internetdocente met veel ervaring

Fernandez-Velilla is professor aan het Instituto Superior para el desarrollo de Internet (ISDI), waar ze studenten ondersteunt bij de ontwikkeling van een digitaal project voor een bedrijf. Ze is niettemin ook zelf actief in het bedrijfsleven: sinds mei 2013 stond ze aan het hoofd van de e-commerce-afdeling van El Corte Inglès.

 

Bij de warenhuisgroep startte Rosa Fernandez-Velilla een inhaaloperatie door een tot dan toe eentalige Spaanse webshop te vertalen naar het Engels en het Frans, met als bedoeling de toeristen die Spanje aandeden als klant te behouden. Voordien werkte ze bij diverse bedrijven als consultant en richtte ze haar eigen webwinkel Gisela op.

 

Bij Bershka zal Fernandez-Velilla de leiding krijgen over een divsie van ongeveer 400 personeelsleden. Inditex-dochter Bershka wil op deze manier sterker gaan inzetten op online- en omnichannelverkoop.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Bol.com komt met herhaalservice voor dagelijkse producten

17/10/2017

Webwinkel Bol.com heeft Bespaar Continu gelanceerd, een dienst waarmee klanten bepaalde producten om de zoveel tijd opnieuw aan huis kunnen laten leveren.

Safe.Shop is nieuw wereldwijd e-commercekeurmerk

16/10/2017

Met Safe.Shop is het eerste wereldwijde keurmerk voor de e-commercesector gelanceerd. Momenteel zijn er nog maar twaalf landen aangesloten, maar dat aantal moet in de toekomst flink uitgebreid worden.

Modeplatform About You van start in Nederland en België

11/10/2017

Dinsdag is de Duitse modewebshop About You officieel gelanceerd in België en Nederland. About You, de tweede grootste online moderetailer in Europa, was eerder al wel onofficieel actief in Nederland.

Parcify levert met kajaks in Amsterdam

26/09/2017

Het Belgische koerierbedrijf Parcify probeert in Amsterdam pakketjes te leveren met kajaks en paddle boards. Het wil er de 'last mile' van de levering over het water voeren, omdat dit ecologischer en betrouwbaarder zou zijn.

Euro Shoe Group heeft al sinds 2004 akkoord over nachtwerk

11/09/2017

De Belgische Euro Shoe Group, het bedrijf achter winkelketen Bristol, zegt de heisa rond nachtwerk niet helemaal te begrijpen, aangezien het zelf al sinds 2004 een akkoord heeft met de vakbonden op dat vlak.

Cook & Serve komt met eigen webshop

30/08/2017

Kookwinkelketen Cook & Serve heeft een eigen webshop opgestart, die klanten de keuze geeft tussen afhalen in één van de zeven winkels of levering aan huis.

Back to top