Louis Delhaize-dochter opent eerste afhaalpunt in station

Louis Delhaize-dochter opent eerste afhaalpunt in station

Online supermarkt Wink heeft een afhaalpunt opgezet aan het treinstation van Ottignies. Als de test in samenwerking met de NMBS succesvol is, wil Wink ook in andere treinstations zo'n afhaalpunt opzetten.

“Neem de trein, wij doen uw boodschappen”

Wink, een zustervennootschap van de groep Louis Delhaize, ziet brood in treinstations als afhaalpunt. Op het parkeerterrein aan de Avenue des Villas, bij het station van Ottignies (met 19.000 pendelaars per dag een van de drukste van Wallonië), heeft de online supermarkt een afhaalpunt geïnstalleerd. Met koeling uiteraard, want Wink zet vooral in op verse voeding.

 

Bestellingen die vóór 10 uur worden geplaatst en betaald, kunnen ’s namiddags van 15u30 tot 20 uur worden afgehaald. Een Wink-medewerker plaatst de bestelling zelf in de koffer van de pendelaar. Bestellen kan tot vijf dagen op voorhand.

 

Behalve afhaalpunten in Waver en Zaventem werkt Wink.be momenteel ook samen met brandstofketen Total (Ruisbroek, Sint-Genesius-Rode, Louvain-la-Neuve en Ohain) en krantendistributeur AMP (Anderlecht en Wilrijk), terwijl het via de conciërgedienst EasyDay ook voet aan de grond probeert te krijgen in de bedrijfswereld. Daarnaast is ook thuislevering mogelijk via Combo by Bpost. Als de test in Ottignies positief uitdraait, ligt de weg naar meer afhaalpunten bij treinstations van de NMBS open.