Louis Delhaize-dochter test eerste afhaalpunt in station

Louis Delhaize-dochter opent eerste afhaalpunt in station

Louis Delhaize-dochter opent eerste afhaalpunt in station

Online supermarkt Wink heeft een afhaalpunt opgezet aan het treinstation van Ottignies. Als de test in samenwerking met de NMBS succesvol is, wil Wink ook in andere treinstations zo'n afhaalpunt opzetten.

“Neem de trein, wij doen uw boodschappen”

Wink, een zustervennootschap van de groep Louis Delhaize, ziet brood in treinstations als afhaalpunt. Op het parkeerterrein aan de Avenue des Villas, bij het station van Ottignies (met 19.000 pendelaars per dag een van de drukste van Wallonië), heeft de online supermarkt een afhaalpunt geïnstalleerd. Met koeling uiteraard, want Wink zet vooral in op verse voeding.

 

Bestellingen die vóór 10 uur worden geplaatst en betaald, kunnen ’s namiddags van 15u30 tot 20 uur worden afgehaald. Een Wink-medewerker plaatst de bestelling zelf in de koffer van de pendelaar. Bestellen kan tot vijf dagen op voorhand.

 

Behalve afhaalpunten in Waver en Zaventem werkt Wink.be momenteel ook samen met brandstofketen Total (Ruisbroek, Sint-Genesius-Rode, Louvain-la-Neuve en Ohain) en krantendistributeur AMP (Anderlecht en Wilrijk), terwijl het via de conciërgedienst EasyDay ook voet aan de grond probeert te krijgen in de bedrijfswereld. Daarnaast is ook thuislevering mogelijk via Combo by Bpost. Als de test in Ottignies positief uitdraait, ligt de weg naar meer afhaalpunten bij treinstations van de NMBS open.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Webwinkels klagen over Bpost

11/05/2018

De combinatie van een korte werkweek en een toevloed aan online bestellingen leidde ertoe dat Bpost duizenden pakjes te laat leverde bij de klanten. Enkele webshops, waaronder Smartphoto, eisen een schadevergoeding.

Unizo haalt uit naar Bol.com

11/05/2018

Zelfstandigenorganisatie Unizo beschuldigt Bol.com van oneerlijke praktijken: de webwinkel zou succesvolle producten van zijn marktplaats verwijderen om ze vervolgens zelf te verkopen. Maar Bol.com ontkent dat.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Ex-klanten Neckermann worden geconfronteerd met oude facturen

05/04/2018

Heel wat oude klanten van postorderbedrijf Neckermann hebben de voorbije dagen plots een factuur in de bus gekregen, waarbij bedragen worden verhaald van bestellingen van tot wel dertig jaar terug.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.

Producten vaak goedkoper op Amazon dan bij Nederlandse concurrenten

03/04/2018

Producten die zowel in Nederlandse webshops als op Amazon.de te koop zijn, zijn in ongeveer de helft van de gevallen goedkoper bij Amazon. Niet alleen is er de concurrentie van Amazon.de, er gaan ook geruchten dat Amazon.nl en Amazon.be actiever worden.