Managementwijzigingen bij Independer | RetailDetail

Managementwijzigingen bij Independer

Managementwijzigingen bij Independer

Independer, een vergelijkingssite voor financiële producten, heeft een aantal verschuivingen doorgevoerd binnen de directie. Zo komt Remco Armee over van Marktplaats: hij wordt vanaf 1 januari de nieuwe e-commercedirecteur.

Nieuwe algemeen directeur

Algemeen directeur Ruud Martens zal midden volgend jaar afscheid nemen bij het bedrijf. Hij was meer dan 17 jaar aan de slag bij Independer, maar wordt nu vervangen door Coen de Ruiter, die al ervaring heeft bij Max Havelaar en momenteel algemeen directeur is bij de stichting Apenheul. Hij gaat op 1 februari 2017 al aan de slag. Daarnaast vertrekt ook financieel directeur Serge van Lier op 1 april 2017 bij Independer. Hij was samen met Martens één van de grondleggers van het bedrijf.

 

“Serge en ik hebben Independer vanaf de geboorte zien opgroeien tot een bedrijf met nu 300 medewerkers. Het waren zeventien uitdagende en intensieve, maar vooral bijzonder leuke jaren. We zullen beiden met veel plezier terugkijken op deze periode. Ik ben dankbaar en trots dat we samen met een fantastisch team collega’s onze droom, om de financiële wereld transparanter, eerlijker en gemakkelijker te maken, voor een belangrijk deel hebben kunnen realiseren”, aldus Martens.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Ook Microsoft gaat voor kassaloze winkels

14/06/2018

Microsoft werkt aan eigen technologie die kassa’s en wachtrijen in winkels overbodig maakt. Het wil zo een bondgenoot voor de retailsector worden, vooral in de strijd tegen Amazon Go.

Tweedehandskledingplatform The Next Closet haalt 1 miljoen euro op

24/05/2018

The Next Closet, het Nederlandse webplatform voor tweedehandse designerkleding, heeft zopas ruim 1 miljoen euro ‘groeigeld’ opgehaald. Vers kapitaal dat onder meer de vandaag gelanceerde Belgische website moet financieren.

Amazon verbant klanten die teveel retourneren

24/05/2018

Amazon stelt paal en perk aan klanten die teveel retourneren of zich ‘misdragen’ volgens de retailer: wie te ver gaat, wordt verbannen. Tientallen klanten klagen op sociale media dat hun account eenzijdig is stopgezet.

LVMH pompt tientallen miljoenen in modezoekplatform Lyst

24/05/2018

LVMH, de Franse luxegroep onder leiding van Bernard Arnault, pompt nog eens tientallen miljoenen dollar in Lyst. Met het verse geld wil het zoekplatform voor luxemode zijn wereldwijde expansie versnellen.

Webwinkels klagen over Bpost

11/05/2018

De combinatie van een korte werkweek en een toevloed aan online bestellingen leidde ertoe dat Bpost duizenden pakjes te laat leverde bij de klanten. Enkele webshops, waaronder Smartphoto, eisen een schadevergoeding.

Unizo haalt uit naar Bol.com

11/05/2018

Zelfstandigenorganisatie Unizo beschuldigt Bol.com van oneerlijke praktijken: de webwinkel zou succesvolle producten van zijn marktplaats verwijderen om ze vervolgens zelf te verkopen. Maar Bol.com ontkent dat.