Marc O’Polo opent half maart Belgische webshop

Marc O’Polo opent half maart Belgische webshop

Na Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Nederland en Zweden krijgen nu ook België en Frankrijk hun eigen Marc O’Polo-webshop. Die opent zijn virtuele deuren al halverwege maart.

"Zeer aantrekkelijk groeipotentieel"

Het "premium modern casual label", zoals Marc O’Polo zichzelf graag omschrijft, is in België en Frankrijk al te koop via eigen boetieks, franchisewinkels en multimerkenzaken. Nu komt daar ook een webshop bij: "E-commerce is een cruciaal onderdeel van onze groeistrategie en krijgt tijdens het huidige boekjaar speciale aandacht", zegt Alexander Gedat. De ceo van Marc O’Polo ziet zowel in België als in Frankrijk nog "een zeer aantrekkelijk groeipotentieel".

 

Marc O’Polo werd in 1967 opgericht en groeide gestaag naar 2.600 winkelpunten. De groep uit Stephanskirchen (bij München) verkoopt zijn gamma, dat naast kleding ook accessoires, brillen, juwelen en een home-collectie omvat, al in 92 eigen winkels en kan daarnaast rekenen op 143 franchisewinkels, 1.145 retailpartners en 1.219 multimerkenboetieks in een dertigtal landen.

Tags: