UwBoodschappen.be verovert Oost-Vlaanderen

UwBoodschappen.be verovert Oost-Vlaanderen

Het platform UwBoodschappen.be is bezig met een stevige expansie in Oost-Vlaanderen. De dienst staat in voor de thuislevering van online bestellingen bij kleinere lokale handelaars. Momenteel heeft het al 6.500 ingeschreven klanten.

Gratis levering

UwBoodschappen.be is beschikbaar in 26 regio’s in Oost-Vlaanderen en heeft momenteel al ongeveer 3.000 online bestellingen aan huis geleverd. Onlangs sloten ook zes handelaars uit de regio Deinze zich aan bij het platform: Bakkerij Blanchaert uit Sint-Martens-Leerne, Patisserie Dumalin, Slagerij Peter en Isabel en Drinks 4 U uit Deinze, Keurslager Paul en Dorien uit Petegem-Aan-De-Leie en De Dorpstuin uit Machelen.

 

"Ons doel is om een online supermarktdienst met lokale speciaalzaken aan te bieden", zegt Ewout Killemaes van UwBoodschappen.be aan HLN. "Er komen meer en meer supermarkten bij met een versafdeling en de concurrentie met de kleine zelfstandigen is voelbaar. Met onze thuisservice willen we de kwaliteit en de versheid van de producten van lokale handelaars uitspelen door ze gemakkelijker tot bij de consument te brengen."

 

In elke nieuwe regio gaat de service van start met twee bakkers, twee slagers, twee groentewinkels en een drankencentrale. Nadien kan dat aanbod nog uitgebreid worden. Bestellingen worden elke woensdagavond gratis aan huis geleverd, zelfs al gaat het enkel om een brood.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Luxeproducenten mogen handelaars verbieden op Amazon te verkopen

07/12/2017

Producenten van luxeproducten mogen handelaars verbieden om hun waren aan te bieden op online marktplaatsen als Amazon. Dat heeft het Europese Hof van Justitie beslist, na een rechtszaak door cosmeticaproducent Coty.

Directie Neckermann.com aangehouden op verdenking van witwaspraktijken

05/12/2017

De Nederlandse opsporingsdienst FIOD is gisteren ingevallen bij webwinkel Neckermann.com en moederbedrijf Readen. De directie is aangehouden, wellicht op verdenking van witwaspraktijken.

 

Coolblue opent nieuw Belgisch hoofdkantoor

01/12/2017

Het nieuws was een tijdje geleden al gelekt, maar nu is het officieel: Coolblue heeft in Berchem een nieuw Belgisch hoofdkantoor geopend. De Nederlandse online retailer neemt er zijn intrek in het kantorencomplex Post X.

Mobiele opmars in de Verenigde Staten tijdens Black Friday en Cyber Monday

29/11/2017

Tijdens het voorbije weekend met Black Friday en Cyber Monday is er in de Verenigde Staten sprake geweest van een flinke opmars in verkopen via mobiele toestellen. Toch blijft de gemiddelde verkoopwaarde op mobiel flink achter.

Alibaba onthult zijn hightech winkel van de toekomst

24/11/2017

De geautomatiseerde supermarkten van Amazon Go zijn er nog niet of Alibaba heeft er al een antwoord op klaar. De Chinese e-tailreus presenteert Tmall Supermart, een supermarkt boordevol technologie: van virtuele paskamers tot gezichtsherkenning.

Coolblue lanceert Blue Friday, als antwoord op Black Friday

17/11/2017

Volgende week vrijdag is het weer Black Friday en dan wordt er flink met kortingen gestrooid bij heel wat retailers. Coolblue wil die drukte echter voorblijven en lanceert vandaag Blue Friday.

Back to top