UwBoodschappen.be verovert Oost-Vlaanderen | RetailDetail

UwBoodschappen.be verovert Oost-Vlaanderen

UwBoodschappen.be verovert Oost-Vlaanderen

Het platform UwBoodschappen.be is bezig met een stevige expansie in Oost-Vlaanderen. De dienst staat in voor de thuislevering van online bestellingen bij kleinere lokale handelaars. Momenteel heeft het al 6.500 ingeschreven klanten.

Gratis levering

UwBoodschappen.be is beschikbaar in 26 regio’s in Oost-Vlaanderen en heeft momenteel al ongeveer 3.000 online bestellingen aan huis geleverd. Onlangs sloten ook zes handelaars uit de regio Deinze zich aan bij het platform: Bakkerij Blanchaert uit Sint-Martens-Leerne, Patisserie Dumalin, Slagerij Peter en Isabel en Drinks 4 U uit Deinze, Keurslager Paul en Dorien uit Petegem-Aan-De-Leie en De Dorpstuin uit Machelen.

 

"Ons doel is om een online supermarktdienst met lokale speciaalzaken aan te bieden", zegt Ewout Killemaes van UwBoodschappen.be aan HLN. "Er komen meer en meer supermarkten bij met een versafdeling en de concurrentie met de kleine zelfstandigen is voelbaar. Met onze thuisservice willen we de kwaliteit en de versheid van de producten van lokale handelaars uitspelen door ze gemakkelijker tot bij de consument te brengen."

 

In elke nieuwe regio gaat de service van start met twee bakkers, twee slagers, twee groentewinkels en een drankencentrale. Nadien kan dat aanbod nog uitgebreid worden. Bestellingen worden elke woensdagavond gratis aan huis geleverd, zelfs al gaat het enkel om een brood.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Takeaway.com neemt Oost-Europese concurrenten over

23/02/2018

Fastfoodleveraar Takeaway.com heeft zijn Bulgaarse sectorgenoot BGmenu en het Roemeense Oliviera overgekocht en komt zo weer een stap dichter bij zijn doel Europees marktleider te worden.

“We zien platformen als de toekomst van retail” (Jan Huysmans, bol.com)

22/02/2018

Steeds meer retailers bieden hun producten aan op online marktplaatsen, naast hun eigen webshop: zo profiteren ze van e-commerce expertise en een groter bereik. Een succesformule die ook bij bol.com aan hoog tempo groeit.

Colruyt stapt in boodschappendienst van PostNL

20/02/2018

Tweewekelijks brengt de postbode voortaan boodschappen aan huis: in samenwerking met PostNL gaat in Nederland de nieuwe boodschappendienst Stockon van start. De huismerkproducten zijn van Boni (van het Belgische Colruyt).

Chinese e-commerce kent opnieuw sterke groei

09/02/2018

De Chinese online markt is vorig jaar opnieuw sterk gestegen: ten opzichte van 2016 is er sprake van een groei van maar liefst 32%. China blijft zo een uitschieter op vlak van e-commerce.

Europese Unie schaft geoblocking af

07/02/2018

Consumenten mogen niet meer automatisch worden omgeleid of geblokkeerd als ze naar een buitenlandse site surfen. Het Europees Parlement heeft daarover overeenstemming bereikt, het verbod treedt wellicht dit jaar in werking.

JD.com lonkt naar Europa

06/02/2018

Het Chinese JD.com heeft plannen om de komende jaren ook Europa te veroveren en zo een te duchten concurrent te worden voor Amazon. Frankrijk moet de eerste Europese markt worden voor de webshop.

Back to top