UwBoodschappen.be verovert Oost-Vlaanderen | RetailDetail

UwBoodschappen.be verovert Oost-Vlaanderen

UwBoodschappen.be verovert Oost-Vlaanderen

Het platform UwBoodschappen.be is bezig met een stevige expansie in Oost-Vlaanderen. De dienst staat in voor de thuislevering van online bestellingen bij kleinere lokale handelaars. Momenteel heeft het al 6.500 ingeschreven klanten.

Gratis levering

UwBoodschappen.be is beschikbaar in 26 regio’s in Oost-Vlaanderen en heeft momenteel al ongeveer 3.000 online bestellingen aan huis geleverd. Onlangs sloten ook zes handelaars uit de regio Deinze zich aan bij het platform: Bakkerij Blanchaert uit Sint-Martens-Leerne, Patisserie Dumalin, Slagerij Peter en Isabel en Drinks 4 U uit Deinze, Keurslager Paul en Dorien uit Petegem-Aan-De-Leie en De Dorpstuin uit Machelen.

 

"Ons doel is om een online supermarktdienst met lokale speciaalzaken aan te bieden", zegt Ewout Killemaes van UwBoodschappen.be aan HLN. "Er komen meer en meer supermarkten bij met een versafdeling en de concurrentie met de kleine zelfstandigen is voelbaar. Met onze thuisservice willen we de kwaliteit en de versheid van de producten van lokale handelaars uitspelen door ze gemakkelijker tot bij de consument te brengen."

 

In elke nieuwe regio gaat de service van start met twee bakkers, twee slagers, twee groentewinkels en een drankencentrale. Nadien kan dat aanbod nog uitgebreid worden. Bestellingen worden elke woensdagavond gratis aan huis geleverd, zelfs al gaat het enkel om een brood.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Webwinkels klagen over Bpost

11/05/2018

De combinatie van een korte werkweek en een toevloed aan online bestellingen leidde ertoe dat Bpost duizenden pakjes te laat leverde bij de klanten. Enkele webshops, waaronder Smartphoto, eisen een schadevergoeding.

Unizo haalt uit naar Bol.com

11/05/2018

Zelfstandigenorganisatie Unizo beschuldigt Bol.com van oneerlijke praktijken: de webwinkel zou succesvolle producten van zijn marktplaats verwijderen om ze vervolgens zelf te verkopen. Maar Bol.com ontkent dat.

Amazon levert pakjes nu ook in de autokoffer

25/04/2018

Amazon levert voortaan ook in de autokoffer. De retail- en technologiereus maakt het Prime-leden mogelijk om pakjes zonder extra kosten in hun geparkeerde wagen te laten leveren, voorlopig wel enkel in de Verenigde Staten.

Ex-klanten Neckermann worden geconfronteerd met oude facturen

05/04/2018

Heel wat oude klanten van postorderbedrijf Neckermann hebben de voorbije dagen plots een factuur in de bus gekregen, waarbij bedragen worden verhaald van bestellingen van tot wel dertig jaar terug.

Nederlandse tak Beate Uhse toch niet failliet

05/04/2018

De Nederlandse dochteronderneming van het Duitse Beate Uhse is dan toch niet failliet. Het bedrijf blijft zowel in Nederland als in België gewoon actief. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten na geruchten over een faillissement.

Producten vaak goedkoper op Amazon dan bij Nederlandse concurrenten

03/04/2018

Producten die zowel in Nederlandse webshops als op Amazon.de te koop zijn, zijn in ongeveer de helft van de gevallen goedkoper bij Amazon. Niet alleen is er de concurrentie van Amazon.de, er gaan ook geruchten dat Amazon.nl en Amazon.be actiever worden.