Vente-privee neemt Poolse sectorgenoot over

Vente-privee neemt Poolse sectorgenoot over

De Franse groep Vente-privee heeft een meerderheidsaandeel verworden in zlotewyprzedaze.pl, de marktleider op vlak van dagaanbiedingen in Polen. Vente-privee zet zo een nieuwe stap in zijn Europese expansie.

Management behoudt leiding

“Deze acquisitie illustreert de langetermijnvisie van onze groep en is een nieuwe stap in onze sterke Europese ontwikkeling. We kijken met respect naar het werk dat geleverd werd door de stichters en de managers van zlotewyprzedaze.pl en zijn dankbaar voor hun steun bij het verderzetten van ons Europees avontuur, dat zich nu uitbreidt naar Polen. De teams en het organisatiemodel stemmen volledig overeen met onze waarden en onze ambities” aldus Jacques-Antoine Granjon, CEO en stichter van vente-privee.com.

 

Het management van zlotewyprzedaze.pl blijft dan ook gewoon op zijn plaats en zal autonoom de werking van de Poolse website aansturen. Dankzij deze samenwerking kan zlotewyprzedaze.pl haar klanten toegang verlenen tot 6.000 unieke, internationale merken tegen speciale prijzen. Ons businessmodel ondersteunt eveneens de promotie en de distributie van Poolse merken op de Europese markt” zegt Maciej Dulski, CEO van zlotewyprzedaze.pl.