Verkoop op ao.nl van start gegaan

Verkoop op ao.nl van start gegaan

De Britse online retailer Appliances Online is gestart met de verkoop in Nederland. Nederland is de derde markt waar ao.com van start gaat. Eerder verkocht het al in thuisland Verenigd Koninkrijk en in Duitsland.

Levering in Nederland nog niet op punt

Momenteel is het assortiment op ao.nl nog kleiner dan dat op ao.com. Er zijn al producten te vinden in de categorieën wassen & drogen, vaatwassers, koelen en koken & bakken, maar op de Britse site wordt er ook verkocht in de categorieën televisies, huishoudelijke apparaten en audioapparatuur. Het is dus niet onbestaande dat het assortiment binnenkort nog verder wordt uitgebreid.

 

De Nederlandse bestellingen, die gratis een dag na de bestelling aan huis worden geleverd, worden aangestuurd vanuit het distributiecentrum in het Duitse Bergheim. Althans, dat zou zo moeten, want op veel plekken wordt er enkel op maandag, woensdag en vrijdag geleverd, terwijl ao.nl in bepaalde gebieden zelfs helemaal niet levert. Dat schrijft Twinkle.

 

In de eerste helft van dit jaar moet er ook nog een distributiecentrum komen in de buurt van Keulen, waardoor de leveringsmogelijkheden van Appliances Online richting Nederland waarschijnlijk verder uitgebreid worden.