Iris Dierckx wordt nieuwe country manager Auping België | RetailDetail

Iris Dierckx wordt nieuwe country manager Auping België

Iris Dierckx wordt nieuwe country manager Auping België
Foto: Auping

Iris Dierckx wordt de nieuwe country manager van Auping België. Haar aanstelling volgt op het vertrek van Willem Stox, die de beddenspecialist in februari inruilde voor lingeriegroep Van de Velde

 

Werken aan groen DNA en gezonde groei

Dierckx werkte eerder onder andere bij het meubeldesignmerk Natuzzi Italia. Volgens de Nederlandse beddenproducent heeft ze daardoor veel ervaring met “de ontwikkelingen en uitdagingen die de branche kent” en is ze “een perfecte match met het merk en de organisatie”. 

 

Dierckx volgt Willem Stox op, die er tot midden februari directeur voor België en Luxemburg was. Hij maakte na 2,5 jaar aan het roer bij Auping echter de overstap naar de Oost-Vlaamse lingerieproducent Van de Velde, waar hij verantwoordelijk werd voor alle activiteiten van de ondergoedmerken Prima Donna, Marie Jo en Andres Sarda in België, Luxemburg en Scandinavië.

 

Auping wil met de hulp van Iris Dierckx verder streven naar gezonde groei en werken aan wat het “het groen DNA” van de beddenfabrikant noemt. Het bedrijf investeert naar eigen zeggen fundamenteel in duurzaamheid en heeft de ambitie om in 2020 alle bedrijfsprocessen, producten en diensten circulair en volgens de cradle-to-cradlefilosofie te hebben ingericht.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Flamant in handen van Besix

25/05/2018

Interieurspecialist Flamant, met vijf winkels in België en één in Parijs, wordt overgenomen door bouwgroep Besix. Voormalig Brantano-topman Kurt Moons wordt CEO en moet het bedrijf een doorstart bezorgen.

Sterke cijfers en nieuwe CEO voor Maisons du Monde

07/05/2018

Na een stevig eerste kwartaal zet meubel- en decoratieketen Maisons du Monde zijn groeiverhaal verder met een nieuwe CEO en de overname van de Amerikaanse sectorgenoot Modani.

Ikea schrapt 150 banen, ook in België en Nederland

04/05/2018

Bij Ikea verdwijnen binnenkort 150 jobs, waarvan ook een deel in België en Nederland. Met de reorganisatie wil de meubelgigant zich klaarstomen voor de groeiende concurrentie van grote e-commercespelers.

Vijfde meer winst voor Kwantum

03/05/2018

Kwantum, de grootste woondiscounter van de Lage Landen, heeft 2017 afgesloten met een flinke omzet- en winstgroei. De omzet ging 7% de hoogte in, de winst kreeg er zelfs 20% bij.

Beter Bed lijdt onder Duits gifschandaal

02/05/2018

De Beter Bed Holding zag zijn omzet in het eerste kwartaal van 2018 met 4% dalen tegenover dezelfde periode vorig jaar. Naast Duitsland, waar een gifschandaal de cijfers blijft drukken, daalt de omzet ook in Zwitserland en Spanje.

Jysk wil naar 100 winkels in België

23/04/2018

Het Deense Jysk opent dit jaar nog elf nieuwe woonwinkels in België, wat het totale aantal vestigingen op 17 zou brengen. Op termijn wil de woonketen, zowat de Deense tegenhanger van woongigant Ikea, een honderdtal winkels in ons land.