Iris Dierckx wordt nieuwe country manager Auping België | RetailDetail

Iris Dierckx wordt nieuwe country manager Auping België

Iris Dierckx wordt nieuwe country manager Auping België
Foto: Auping

Iris Dierckx wordt de nieuwe country manager van Auping België. Haar aanstelling volgt op het vertrek van Willem Stox, die de beddenspecialist in februari inruilde voor lingeriegroep Van de Velde

 

Werken aan groen DNA en gezonde groei

Dierckx werkte eerder onder andere bij het meubeldesignmerk Natuzzi Italia. Volgens de Nederlandse beddenproducent heeft ze daardoor veel ervaring met “de ontwikkelingen en uitdagingen die de branche kent” en is ze “een perfecte match met het merk en de organisatie”. 

 

Dierckx volgt Willem Stox op, die er tot midden februari directeur voor België en Luxemburg was. Hij maakte na 2,5 jaar aan het roer bij Auping echter de overstap naar de Oost-Vlaamse lingerieproducent Van de Velde, waar hij verantwoordelijk werd voor alle activiteiten van de ondergoedmerken Prima Donna, Marie Jo en Andres Sarda in België, Luxemburg en Scandinavië.

 

Auping wil met de hulp van Iris Dierckx verder streven naar gezonde groei en werken aan wat het “het groen DNA” van de beddenfabrikant noemt. Het bedrijf investeert naar eigen zeggen fundamenteel in duurzaamheid en heeft de ambitie om in 2020 alle bedrijfsprocessen, producten en diensten circulair en volgens de cradle-to-cradlefilosofie te hebben ingericht.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Blokker ziet Belgische omzet fors dalen en directie afslanken

17/07/2018

De problemen voor Blokker blijven aanhouden: het bestuur wordt verder ingekrompen (van acht naar vijf), net zoals de omzet in de Belgische winkels (-21%). 

Chinese webreus zet aanval op Italië in

11/07/2018

De Chinese webreus JD.com wil gaan uitbreiden naar Italië. Het zou voor de grote rivaal van Alibaba het tweede Europese kantoor op korte tijd betekenen.

Steinhoff in de problemen - en in de uitverkoop?

05/07/2018

Steinhoff, na Ikea het grootste woonwinkelbedrijf ter wereld, heeft dringend geld nodig om een faillissement te vermijden. Een van de concrete pistes is de verkoop van zijn succesvolle keten van kleding en huishoudartikelen Pepco.

H&M breidt Home-collectie uit

03/07/2018

Modegroep H&M breidt het assortiment van H&M Home uit met onder meer meubelen en lampen. In steeds meer winkels komen ook shop-in-shops met het interieurgamma.

Home24 nieuw succesverhaal voor Rocket Internet

18/06/2018

Investeringsgroep Rocket Internet bracht na Zalando, HelloFresh en Delivery Hero afgelopen vrijdag ook de online meubelwinkel Home24 met succes naar de beurs. Met het opgehaalde geld wil de webshop zijn groei versnellen.

Ikea wil alleen nog hernieuwbare materialen

08/06/2018

Ikea stelt zich forse duurzaamheidsdoelstellingen: de woonketen wil klimaatpositief worden tegen 2030 en al eind volgend jaar alle plastic wegwerpproducten bannen.