Meubelmerk Furnified opent pop-up in Brussel

Meubelmerk Furnified opent pop-up in Brussel

Meubelmerk Furnified opent pop-up in Brussel
Furnified

Van 28 april tot en met 28 juni kunnen liefhebbers van Furnified terecht in de Brusselse Sablon-wijk, waar de Belgische meubelketen een pop-upwinkel opent. Daarnaast heeft het merk ook twee vaste showrooms in Antwerpen en in Amsterdam.

 

Betaalbaar vakmanschap

Furnified staat sinds de oprichting in 2015 bekend om zijn authentieke en betaalbare meubels, die het merk verkoopt via de eigen woonwebshop en etaleert in twee showrooms in Antwerpen en Amsterdam. Daar voegt het Belgische meubelmerk nu tijdelijk een pop-upwinkel aan toe in de prestigieuze Brusselse wijk ‘Le Sablon’

 

Furnified werd als online meubelwinkel opgericht door Dimitri De Vocht, die nog steeds betrokken is bij het ontwerp van de meubelcollecties. Alle creaties van het merk kenmerken zich naar eigen zeggen door vakmanschap en een uniek maar betaalbaar design dat in-house tot stand komt: de meubelen worden geproduceerd in kleinschalige ateliers en bereiken de klant rechtstreeks, zonder tussenschakels tussen ontwerp en verzending. Furnified werkt bovendien met gerecupereerde materialen en beperkte oplagen, waardoor de kosten van het magazijn de pan niet uitrijzen. 

 

Liefhebbers van het Belgische merk zijn welkom in de tijdelijke winkel die Furnified vanaf 28 april tot en met 28 juni in Brussel opent.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Home24 nieuw succesverhaal voor Rocket Internet

18/06/2018

Investeringsgroep Rocket Internet bracht na Zalando, HelloFresh en Delivery Hero afgelopen vrijdag ook de online meubelwinkel Home24 met succes naar de beurs. Met het opgehaalde geld wil de webshop zijn groei versnellen.

Ikea wil alleen nog hernieuwbare materialen

08/06/2018

Ikea stelt zich forse duurzaamheidsdoelstellingen: de woonketen wil klimaatpositief worden tegen 2030 en al eind volgend jaar alle plastic wegwerpproducten bannen.

Casa gaat internationaal aan huis leveren

06/06/2018

Interieurketen Casa heeft een nieuwe webshop gelanceerd die klanten in heel Europa toelaat om meubilair en tuinmeubilair aan huis te laten leveren. De leveringen gebeuren vanuit een e-commercehub in Genk.

Jysk opent vijf winkels op één dag

01/06/2018

De Scandinavische interieurketen Jysk heeft op 31 mei vijf verschillende winkels geopend in vijf verschillende landen. Hongarije, Oekraïne, Roemenië, Slovakije en Zweden kregen allemaal op dezelfde dag een nieuw woonwarenhuis.

Casa opent eerste Nederlandse winkel

01/06/2018

Nederland maakt kennis met een nieuwe interieurwinkelketen: Casa opent op vrijdag 1 juni de deuren in de Utrechtse binnenstad en introduceert ook zijn webshop. De lancering betekent het startschot van een grote ombouwoperatie.

Blokker België heeft een nieuwe directeur

31/05/2018

Rob Schuyt is per 1 mei in dienst getreden als algemeen directeur van Blokker in België. Hij neemt hiermee de functie over van Bernd Bosch, met wie het contract is beëindigd.