Meubelmerk Furnified opent pop-up in Brussel

Meubelmerk Furnified opent pop-up in Brussel

Meubelmerk Furnified opent pop-up in Brussel
Furnified

Van 28 april tot en met 28 juni kunnen liefhebbers van Furnified terecht in de Brusselse Sablon-wijk, waar de Belgische meubelketen een pop-upwinkel opent. Daarnaast heeft het merk ook twee vaste showrooms in Antwerpen en in Amsterdam.

 

Betaalbaar vakmanschap

Furnified staat sinds de oprichting in 2015 bekend om zijn authentieke en betaalbare meubels, die het merk verkoopt via de eigen woonwebshop en etaleert in twee showrooms in Antwerpen en Amsterdam. Daar voegt het Belgische meubelmerk nu tijdelijk een pop-upwinkel aan toe in de prestigieuze Brusselse wijk ‘Le Sablon’

 

Furnified werd als online meubelwinkel opgericht door Dimitri De Vocht, die nog steeds betrokken is bij het ontwerp van de meubelcollecties. Alle creaties van het merk kenmerken zich naar eigen zeggen door vakmanschap en een uniek maar betaalbaar design dat in-house tot stand komt: de meubelen worden geproduceerd in kleinschalige ateliers en bereiken de klant rechtstreeks, zonder tussenschakels tussen ontwerp en verzending. Furnified werkt bovendien met gerecupereerde materialen en beperkte oplagen, waardoor de kosten van het magazijn de pan niet uitrijzen. 

 

Liefhebbers van het Belgische merk zijn welkom in de tijdelijke winkel die Furnified vanaf 28 april tot en met 28 juni in Brussel opent.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Iris Dierckx wordt nieuwe country manager Auping België

23/04/2018

Iris Dierckx wordt de nieuwe country manager van Auping België. Haar aanstelling volgt op het vertrek van Willem Stox, die de beddenspecialist in februari inruilde voor lingeriegroep Van de Velde

Jysk wil naar 100 winkels in België

23/04/2018

Het Deense Jysk opent dit jaar nog elf nieuwe woonwinkels in België, wat het totale aantal vestigingen op 17 zou brengen. Op termijn wil de woonketen, zowat de Deense tegenhanger van woongigant Ikea, een honderdtal winkels in ons land.

Antwerpen krijgt Belgische primeur Søstrene Grene

20/04/2018

In de Antwerpse Stadsfeestzaal opent op 18 mei de eerste Belgische winkel van Søstrene Grene de deuren. De Deense keten biedt allerhande hebbedingetjes en woonaccessoires aan.

Carpetright sluit 1 op 5 winkels in het VK

13/04/2018

Carpetright, dat het afgelopen jaar terechtkwam in een neerwaartse spiraal, moet een vijfde van zijn winkels in thuisland Groot-Brittannië sluiten om het hoofd boven water te houden. Zo’n 300 mensen verliezen hun job bij de tapijtwinkelketen.

Ikea plant stadswinkel in hartje Parijs

10/04/2018

Ikea maakt werk van zijn plannen om ook in de stadscentra wereldwijd aanwezig te zijn. De meubelketen zoekt momenteel naar locaties in Parijs, Kopenhagen, Londen en Zuidoost-Azië om er met kleinere winkels een breder publiek aan te trekken.

Brusselse restaurantketen Bon gaat op zoek naar investeerders

04/04/2018

De restaurantformule Bon, die vijf vestigingen in Brussel telt, wil nationaal uitbreiden en gaat daarom binnenkort op zoek naar kapitaal. De formule biedt gezonde fastfood en hoopt vanaf volgend jaar 3 à 4 nieuwe restaurants per jaar te openen.