Accessorize weg uit België en Nederland

Accessorize weg uit België en Nederland

Accessoireketen Accessorize heeft haar winkels in België en Nederland gesloten en ook die in Oostenrijk gaan dicht. Klanten uit die landen moeten naar de internetshop. In Duitsland en Zwitserland zou moederbedrijf Monsoon dan weer inzetten op een expansie.

Elf jaar actief in Benelux

Op 28 juli deed het Britse Accessorize zijn winkel in het Wijnegem Shopping Center dicht. Het verkooppunt in de Grand Bazar in Antwerpen was dan al een maand gesloten. In Nederland viel het doek over de vestigingen in de Leidsestraat in Amsterdam, in Eindhoven en bij V&D in Rotterdam al eind juni. En in Oostenrijk - waar de keten acht verkooppunten heeft - wordt de fysieke aanwezigheid afgebouwd tegen eind augustus.

 

Accessorize kwam naar de Lage Landen in 2004 met een eerste winkel in Amsterdam. Nadien volgden verkooppunten in onder meer Rotterdam, Utrecht, Maastricht en Antwerpen. De keten verkoopt een breed assortiment modeaccessoires. Het gaat daarbij onder meer om tassen, hoeden, sieraden, riemen, slippers en strandmode.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Hunkemöller levert binnen twee uur aan de deur

12/12/2017

Lingerieketen Hunkemöller biedt in aanloop naar de feestdagen een deel van zijn klanten een nieuwe service. Wie binnen de ring van Amsterdam of Antwerpen woont, kan zijn aankoop immers binnen twee uur laten leveren.

Glinstertje hoop voor de moderetail in 2018

08/12/2017

Het moeilijkste is voorbij voor de modesector, zegt studiebureau McKinsey. Al blijft niks zoals het was: de meeste groei is voortaan in het Zuiden en het Oosten te vinden, fast-fashion wordt sneller en de groten worden nog groter.

Weekday in de lente ook naar Brussel

06/12/2017

Na twee vestigingen in Antwerpen maakt Weekday, een van de merken van de Zweedse H&M Group, volgend jaar ook de sprong naar Brussel. In de lente moet een winkel openen aan de Kapitein Crespelstraat, vlakbij de Guldenvlieslaan

Essentiel Antwerp breidt verder uit in Nederland

06/12/2017

Het Belgische modemerk Essentiel Antwerp zet zijn veroveringstocht in Nederland verder en wil er volgend jaar drie nieuwe vestigingen openen. Eerder opende het al winkels in Amsterdam, Haarlem en ’s Hertogenbosch.

Barbiepop Tommy x Gigi in de winkelrekken

05/12/2017

In februari van dit jaar kreeg supermodel Gigi Hadid de eer om een Barbiepop naar haar gelijkenis te ontvangen. Die werd gemaakt om de samenwerking tussen Hadid en modemerk Tommy Hilfiger te vieren. Nu komt de Barbie ook in de winkelrekken.

Onderzoek naar belastingontduiking bij Gucci

04/12/2017

Op de kantoren van Gucci in Milaan en Firenze heeft de Italiaanse politie huiszoekingen gehouden omwille van mogelijke belastingontduiking. Gucci geeft toe dat er een onderzoek gaande is en zegt zijn volledige medewerking te verlenen.

Back to top