Accessorize weg uit België en Nederland | RetailDetail

Accessorize weg uit België en Nederland

Accessorize weg uit België en Nederland

Accessoireketen Accessorize heeft haar winkels in België en Nederland gesloten en ook die in Oostenrijk gaan dicht. Klanten uit die landen moeten naar de internetshop. In Duitsland en Zwitserland zou moederbedrijf Monsoon dan weer inzetten op een expansie.

Elf jaar actief in Benelux

Op 28 juli deed het Britse Accessorize zijn winkel in het Wijnegem Shopping Center dicht. Het verkooppunt in de Grand Bazar in Antwerpen was dan al een maand gesloten. In Nederland viel het doek over de vestigingen in de Leidsestraat in Amsterdam, in Eindhoven en bij V&D in Rotterdam al eind juni. En in Oostenrijk - waar de keten acht verkooppunten heeft - wordt de fysieke aanwezigheid afgebouwd tegen eind augustus.

 

Accessorize kwam naar de Lage Landen in 2004 met een eerste winkel in Amsterdam. Nadien volgden verkooppunten in onder meer Rotterdam, Utrecht, Maastricht en Antwerpen. De keten verkoopt een breed assortiment modeaccessoires. Het gaat daarbij onder meer om tassen, hoeden, sieraden, riemen, slippers en strandmode.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Zalando breidt samenwerking met Duitse retailers uit

16/02/2018

Zalando heeft de samenwerking met fysieke retailers in Duitsland verder uitgebreid. Schoenwinkels konden al bestellingen versturen via Zalando en nu is dat ook het geval voor winkels die kleding verkopen.

Kiabi opent grootste Belgische winkel in Westland Shopping Center

15/02/2018

De Franse kledingketen Kiabi opent zijn vijfde Belgische winkel in het Westland Shopping Center in Anderlecht. Het is meteen de grootste vestiging van de familieketen in ons land, met een oppervlakte van ruim 1.800 m².

H&M waarschuwt voor moeilijk 2018

15/02/2018

De Zweedse modegroep H&M waarschuwt dat ook 2018 nog een moeilijk jaar kan worden voor het bedrijf. Het maakt dan wel werk van de online verkoop, de omzet in de winkels zal het komende jaar waarschijnlijk verder dalen.

Kindermodemerk Tumble ’n Dry heeft nieuwe CEO

14/02/2018

Het Nederlandse kinderkledingmerk Tumble ’n Dry heeft met Leonie Grunder een nieuwe CEO aangesteld. Zij neemt de fakkel over van Petra Vos, die besloten heeft het modebedrijf te verlaten.

Monki na Antwerpen ook naar Gent

13/02/2018

Monki, een van de ketens van de Zweedse H&M-groep, opent nog voor de zomer een tweede vestiging in België. Na Antwerpen komt de keten ook naar Gent, waar ze haar intrek neemt in de Veldstraat.

Juttu steekt de taalgrens over

13/02/2018

Juttu, de zusterketen van A.S. Adventure, is klaar om heel België te veroveren. Na winkels in Antwerpen, Roeselare en Brugge komt er volgende maand een vestiging in Brussel en een Franstalige webshop. Ook Gent krijgt binnenkort een eigen vestiging.

Back to top