Bestseller huurt voormalig pand V&D in Amsterdam

Bestseller huurt voormalig pand V&D in Amsterdam

Modebedrijf Bestseller gaat een deel van het leegstaande V&D-pand aan het Rokin in Amsterdam huren van eigenaar IEF Capital. Bestseller gaat in het pand kantoren installeren.

Ook nog winkelruimte

Bestseller huurt 5.000 m² in het pand om zijn kantoren voor e-commerce en ontwikkelaars te installeren. Deel van de overeenkomst is wel dat de eigenaar het pand eerst grondig renoveert. Er komt ook een broedplaats voor startende techbedrijven in de retailsector. Bestseller heeft al sinds 2014 een deel van zijn werknemers rond e-commerce gevestigd in Amsterdam, maar was wegens de groei van de online activiteiten al een tijdje op zoek naar een nieuwe kantoorruimte.

 

In het pand blijft ook nog 3.000 m² winkelruimte over op het gelijkvloers en in de kelder. Voorlopig is het nog niet duidelijk wat daar mee zal gebeuren. Bestseller, moederbedrijf van Vero Moda, Jack & Jones en Only, is in ieder geval niet van plan om er zelf een winkel te openen. Mogelijk wordt de winkelruimte verbouwd en opgesplitst in verschillende winkels.