Billie Eilish en H&M lanceren kledinglijn

Billie Eilish en H&M lanceren kledinglijn
H&M

H&M en de Amerikaanse zangeres Billie Eilish hebben de handen in elkaar geslagen voor een nieuwe kledinglijn. Alle kledingstukken zijn gemaakt van duurzame materialen, beklemtoont het modemerk.

 

Oversized met logo

De nieuwe collectie bestaat uit zestien items, geïnspireerd door de typische 'baggy' stijl van de jonge artieste. Alle stukken (T-shirts, mutsen, sokken, sweaters, hoedjes en heuptasjes) zijn voorzien van het het logo van Eilish en kunnen gekocht worden in de kleuren beige, zwart en neongroen. De prijzen variëren tussen 4,99 en 29,99 euro, schrijft De Standaard.

 

H&M beklemtoont dat alle kledingstukken gemaakt zijn van duurzame materialen: Eilish liet immers eerder al blijken erg bezorgd te zijn over de klimaatopwarming. Ze heeft ook al aangekondigd dat haar volgende tournee "zo groen mogelijk" zal zijn. "We zijn superenthousiast over deze collectie. Billie Eilish is duidelijk een inspirerende kunstenaar, maar ook iemand die veel mensen over de hele wereld bewonderen om haar persoonlijke stijl en de overtuigende manier om haar waarden uit te drukken. We willen haar fans in staat stellen om in haar wereld te stappen en zich sterk te voelen om ook hun stijl vrijelijk uit te drukken", zegt designverantwoordelijke Emily Bjorkheim.