Bloomon en & Other Stories samen in pop-upwinkel

Bloomon en & Other Stories samen in pop-upwinkel

Modeketen & Other Stories opent samen met Bloomon, dat online bloemenabonnementen aanbiedt, een pop-upwinkel in Amsterdam. Daar zullen boeketten verkochten worden die zijn gebaseerd op de collectie van & Other Stories.

Vanzelfsprekende samenwerking

Het is niet de eerste keer dat & Other Stories en Bloomon samenwerken voor een pop-upwinkel: eerder werden al gelijkaardige initiatieven genomen in Londen, Berlijn, München en Hamburg. Bloemen zijn momenteel dan ook al belangrijk zijn voor de inrichting van de winkels van & Other Stories, dat de samenwerking naar eigen zeggen daarom vanzelfsprekend vindt. Voor Bloomon is het dan weer een mogelijkheid om de bloemen ook fysiek te verkopen, in plaats van enkel via de eigen webshop.

 

“Net als fashion brands laat Bloomon zich inspireren door de kleuren en trends van het seizoen. Op die manier kunnen we wekelijks een nieuw design presenteren. De najaarscollectie van & Other Stories vormde de perfecte inspiratiebron”, aldus Anton van Duijn volgens Twinkle. De pop-up van & Other Stories en Bloomon is van 17 tot 26 november open.