Bonobo opent vierhonderdste filiaal | RetailDetail

Bonobo opent vierhonderdste filiaal

Bonobo opent vierhonderdste filiaal

De Franse modeketen Bonobo heeft zijn vierhonderdste filiaal geopend in Anglet in Frankrijk. De keten, die in handen is van de Beaumanoir Group, werd tien jaar geleden opgericht en kende sindsdien een enorme expansie, ook in België.

Jeansbar

Bonobo ging in 2006 van start en heeft momenteel 361 winkels in Frankrijk. Daarnaast is de keten met 21 filialen te vinden in China en zijn er zeven Bonobo's in Saoedi-Arabië, zes in Italië, drie in België, één in de Verenigde Arabische Emiraten en eentje in Ivoorkust. De drie Belgische winkels bevinden zich in Bergen, Andenne en Gosselies bij Charleroi.

 

De vierhonderdste winkel van de keten opende zijn deuren in Anglet, in het winkelcentrum Carrefour Bab2, met een oppervlakte van 250 m². In de winkel is een uitgebreide ‘jeansbar’ te vinden en voor het interieur werd gekozen voor een loftstijl met veel hout en staal.

 

Bonobo heeft trouwens grote plannen voor de winkel in Anglet, want die moet uitgroeien tot één van de vijf grootste filialen van de keten in Frankrijk.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Verovering van Europa loopt voor Xiaomi via Parijs

23/05/2018

De Chinese smartphonefabrikant opende zopas een fysieke winkel in Parijs. Die betekent het vervolg van een ambitieus Europees expansieplan, maar het merk droomt ook hardop van een lancering in de Verenigde Staten.

Decathlon opent dertigste winkel in Nijvel

23/05/2018

Decathlon opent zijn dertigste Belgische vestiging in het winkelcentrum Shopping Nivelles in Nijvel. In september opent de winkel de deuren, maar in afwachting daarvan is er een tijdelijke digitale Connect-shop voor online bestellingen.

Schoenen Torfs wordt franchisenemer The Athlete’s Foot

23/05/2018

Op vrijdag 1 juni opent sneakerketen The Athlete’s Foot een winkel in Waasland Shopping Center. De tweede winkel in België is meteen ook de eerste in een partnership met Schoenen Torfs. Later dit jaar volgt nog een vestiging in Eeklo.

Shop for Geek ziet potentieel voor 25 winkels

22/05/2018

Na recente openingen in Aalst en Namen staat de teller al op dertien winkels voor Shop for Geek, de winkelformule voor gadgets en merchandisingartikelen. Dat moeten er snel een 25-tal worden. De retailer pakt nu ook de Franse markt aan.

Carrefour genoodzaakt om honderden Dia-winkels te sluiten

22/05/2018

Carrefour vindt geen kopers voor honderden van zijn voormalige Dia-winkels in Frankrijk. Bijna 230 vestigingen zullen daardoor waarschijnlijk de deuren moeten sluiten. 

Zara opent nieuwe flagshipstore met hologrammen en robots

18/05/2018

In de vernieuwde flagshipstore van Zara in Stratford, Oost-Londen, worden klanten verwelkomd door hologrammen, robotarmen en met iPads gewapende winkelmedewerkers. De vestiging wil het beste van online en offline shoppen samenbrengen.