Bonobo opent vierhonderdste filiaal

Bonobo opent vierhonderdste filiaal

De Franse modeketen Bonobo heeft zijn vierhonderdste filiaal geopend in Anglet in Frankrijk. De keten, die in handen is van de Beaumanoir Group, werd tien jaar geleden opgericht en kende sindsdien een enorme expansie, ook in België.

Jeansbar

Bonobo ging in 2006 van start en heeft momenteel 361 winkels in Frankrijk. Daarnaast is de keten met 21 filialen te vinden in China en zijn er zeven Bonobo's in Saoedi-Arabië, zes in Italië, drie in België, één in de Verenigde Arabische Emiraten en eentje in Ivoorkust. De drie Belgische winkels bevinden zich in Bergen, Andenne en Gosselies bij Charleroi.

 

De vierhonderdste winkel van de keten opende zijn deuren in Anglet, in het winkelcentrum Carrefour Bab2, met een oppervlakte van 250 m². In de winkel is een uitgebreide ‘jeansbar’ te vinden en voor het interieur werd gekozen voor een loftstijl met veel hout en staal.

 

Bonobo heeft trouwens grote plannen voor de winkel in Anglet, want die moet uitgroeien tot één van de vijf grootste filialen van de keten in Frankrijk.