Bonobo opent vierhonderdste filiaal | RetailDetail

Bonobo opent vierhonderdste filiaal

Bonobo opent vierhonderdste filiaal

De Franse modeketen Bonobo heeft zijn vierhonderdste filiaal geopend in Anglet in Frankrijk. De keten, die in handen is van de Beaumanoir Group, werd tien jaar geleden opgericht en kende sindsdien een enorme expansie, ook in België.

Jeansbar

Bonobo ging in 2006 van start en heeft momenteel 361 winkels in Frankrijk. Daarnaast is de keten met 21 filialen te vinden in China en zijn er zeven Bonobo's in Saoedi-Arabië, zes in Italië, drie in België, één in de Verenigde Arabische Emiraten en eentje in Ivoorkust. De drie Belgische winkels bevinden zich in Bergen, Andenne en Gosselies bij Charleroi.

 

De vierhonderdste winkel van de keten opende zijn deuren in Anglet, in het winkelcentrum Carrefour Bab2, met een oppervlakte van 250 m². In de winkel is een uitgebreide ‘jeansbar’ te vinden en voor het interieur werd gekozen voor een loftstijl met veel hout en staal.

 

Bonobo heeft trouwens grote plannen voor de winkel in Anglet, want die moet uitgroeien tot één van de vijf grootste filialen van de keten in Frankrijk.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Bestseller investeert in About You

20/07/2018

De Deense Bestseller-groep neemt een aanzienlijke participatie in het Duitse modeplatform About You. Een kapitaalverhoging met zo’n 250 miljoen euro moet een verdere groei van de online retailer mogelijk maken.

Burberry ziet 100 miljoen euro in rook opgaan

20/07/2018

Niet iedereen ziet de noodzaak van duurzaamheid in: het Britse modemerk Burberry stookte vorig jaar voor meer dan dertig miljoen euro aan merkproducten op "om te vermijden dat ze in verkeerde handen zouden vallen".

Overnemer voor Belgische winkels Men at Work

20/07/2018

De drie Belgische vestigingen van de failliete modeketen Men at Work en de Antwerpse kledingzaak Fish & Chips zouden een nieuwe eigenaar hebben. Op meer details is het wel nog even wachten…

Postorder-icoon 3 Suisses legt in België de boeken neer

19/07/2018

De Belgische afdeling van 3 Suisses is failliet verklaard, na een rampzalig begin van de soldenperiode: de webshop verkocht al in de eerste soldendagen 30% minder. Elf banen staan op de tocht.

Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.