Brandsplus is nieuwe licentiehouder Pantofola d’Oro | RetailDetail

Brandsplus is nieuwe licentiehouder Pantofola d’Oro

Brandsplus is nieuwe licentiehouder Pantofola d’Oro

Brandsplus heeft de exclusieve rechten verkregen op het Italiaanse schoenmerk Pantofola d’Oro voor Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Oostenrijk. Brandsplus zal de schoenen verdelen vanaf de lente- en zomercollectie van 2017.

 

Ex-USG Brands

Brandsplus is een nieuw opgerichte organisatie die bestaat uit verschillende ervaren sales- en productmanagers en een groep Belgische investeerders. Het bedrijf staat onder leiding van CEO Kristof Vercambre. Oliver Hoffarth zal het roer nemen over Brandsplus Duitsland en Oostenrijk, terwijl Dimitri Van Leuven de activiteiten in de Benelux zal aansturen.

 

Pantofola d’Oro was voorheen in onze regio in handen van USG Brands, dat in februari failliet werd verklaard. Met Dimitri Van Leuven is er bij Brandsplus trouwens een ex-werknemer van USG Brands betrokken. Zo was hij onder andere Country Manager voor België en de Benelux de voorbije jaren.

 

Pantofola d’Oro is een Italiaans merk dat sinds de jaren vijftig bekend staat voor voetbalschoenen, kledij en vrijetijdsschoenen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Hoe Brantano een volwaardige moderetailer wordt

22/02/2018

FNG gaat Brantano uitbouwen tot een sterk uithangbord voor merkenmode en -schoenen, en ambieert zo de eerste keuze te zijn voor een breed publiek. De retailer wil de markt dekken met drie complementaire winkelformules en een nieuw online platform.

Jack & Jones opent vijf winkels volgens nieuw concept

22/02/2018

Modeketen Jack & Jones opent dit voorjaar vijf winkels volgens een nieuw winkelconcept, vandaag is de primeur al voor het Westland Shopping Center in Anderlecht. Ook in maart en april staan er openingen gepland.

Maken Chinese gevangenen kleren voor H&M en C&A?

20/02/2018

De Britse ex-journalist Peter Humphrey beticht C&A en H&M van dwangarbeid. Met eigen ogen zou hij gezien hebben hoe gevangenen in Shanghai moesten werken voor Westerse ketens. De retailers onderzoeken de zaak.

Chanel neemt aandeel in online retailer Farfetch

19/02/2018

Het Franse modemerk Chanel heeft een minderheidsaandeel genomen in het Britse Farfetch. Chanel wil de kennis van de online retailer gebruiken om zelf meer digitale innovaties te ontwikkelen voor de eigen klanten.

Monoprix wil webshop Sarenza overnemen

19/02/2018

Winkelketen Monoprix, onderdeel van de Franse Groupe Casino, heeft gesprekken opgestart rond een overname van online schoenverkoper Sarenza. Sarenza is een van de belangrijkste online merken in Frankrijk.

Zalando breidt samenwerking met Duitse retailers uit

16/02/2018

Zalando heeft de samenwerking met fysieke retailers in Duitsland verder uitgebreid. Schoenwinkels konden al bestellingen versturen via Zalando en nu is dat ook het geval voor winkels die kleding verkopen.

Back to top