Brandsplus is nieuwe licentiehouder Pantofola d’Oro

Brandsplus is nieuwe licentiehouder Pantofola d’Oro

Brandsplus heeft de exclusieve rechten verkregen op het Italiaanse schoenmerk Pantofola d’Oro voor Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Oostenrijk. Brandsplus zal de schoenen verdelen vanaf de lente- en zomercollectie van 2017.

 

Ex-USG Brands

Brandsplus is een nieuw opgerichte organisatie die bestaat uit verschillende ervaren sales- en productmanagers en een groep Belgische investeerders. Het bedrijf staat onder leiding van CEO Kristof Vercambre. Oliver Hoffarth zal het roer nemen over Brandsplus Duitsland en Oostenrijk, terwijl Dimitri Van Leuven de activiteiten in de Benelux zal aansturen.

 

Pantofola d’Oro was voorheen in onze regio in handen van USG Brands, dat in februari failliet werd verklaard. Met Dimitri Van Leuven is er bij Brandsplus trouwens een ex-werknemer van USG Brands betrokken. Zo was hij onder andere Country Manager voor België en de Benelux de voorbije jaren.

 

Pantofola d’Oro is een Italiaans merk dat sinds de jaren vijftig bekend staat voor voetbalschoenen, kledij en vrijetijdsschoenen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Zo verbetert JBC de winkelervaring

14/12/2017

JBC opent vandaag haar Innovation Lab op de Corda Campus in Hasselt. De kledingketen experimenteert er momenteel met bewegingssensoren, gepersonaliseerde in-store boodschappen, een pop-up printshop en een feedbacktotem.

Hunkemöller is Europees Retailer van het Jaar

14/12/2017

De Nederlandse lingerieketen Hunkemöller is verkozen tot ‘Retail of the Year Europe 2017-2018’. De verkiezing werd voor de derde keer georganiseerd door Q&A, dat ook in België en Nederland de Retailer van het Jaar verkiest.

Amancio Ortega neemt afscheid van Inditex met grote kwartaalgroei

14/12/2017

In de eerste drie kwartalen van het boekjaar 2017 is de omzet van Inditex met 10% gegroeid naar 17,96 miljard euro. Dat maakte het Spaanse modebedrijf bekend in de schaduw van het afscheid van de grote man achter Inditex, Amancio Ortega.

Hunkemöller levert binnen twee uur aan de deur

12/12/2017

Lingerieketen Hunkemöller biedt in aanloop naar de feestdagen een deel van zijn klanten een nieuwe service. Wie binnen de ring van Amsterdam of Antwerpen woont, kan zijn aankoop immers binnen twee uur laten leveren.

Glinstertje hoop voor de moderetail in 2018

08/12/2017

Het moeilijkste is voorbij voor de modesector, zegt studiebureau McKinsey. Al blijft niks zoals het was: de meeste groei is voortaan in het Zuiden en het Oosten te vinden, fast-fashion wordt sneller en de groten worden nog groter.

Weekday in de lente ook naar Brussel

06/12/2017

Na twee vestigingen in Antwerpen maakt Weekday, een van de merken van de Zweedse H&M Group, volgend jaar ook de sprong naar Brussel. In de lente moet een winkel openen aan de Kapitein Crespelstraat, vlakbij de Guldenvlieslaan

Back to top