Camper opent Muller Van Severen-winkel in Antwerpen

Muller Van Severen ontwerpt Camper-store in Antwerpen
Camper

Het Spaanse schoenenmerk Camper heeft in Antwerpen een winkel geopend naar een ontwerp van het bekende designduo Muller Van Severen.

 

To&ether

De samenwerking past in het kader van Campers To&ether project, waarbij het merk unieke winkels en exclusieve producten laat ontwerpen door toonaangevende designers, kunstenaars en architecten. Eerder werkte het label al samen met namen als Kengo Kuma, Marko Brajovic of Michele de Lucchi.

 

"Door te vertrekken van de afmetingen van een schoen en het bestaande marmeren display hebben we het product letterlijk in de spotlights geplaatst, met het display in marmer als kader. Dat concept hebben we vervolgens doorgetrokken naar de volledige ruimte om een harmonieus geheel te creëren. De eenvoud en proporties van het display vormen een tegengewicht voor het weelderige, rijke patroon van het marmer”, aldus het ontwerpersduo.

 

Fien Muller en Hannes Van Severen behoren tot de bekendste designers van ons land: ze kregen al tal van onderscheidingen voor hun werk, waaronder de Vlaamse Cultuurprijs voor Vormgeving. In 2015 werd het duo uitgeroepen tot Designer van het Jaar.