Caroline Biss opent vestiging in Breda

Caroline Biss opent vestiging in Breda
Caroline Biss

Het Belgische luxeconfectiemerk Caroline Biss heeft een tiende Nederlandse winkel geopend in Breda. Het label wil groeien in Nederland, maar wil ook de Belgische bezoekers van de stad aantrekken.

 

Breda als winkelstad

De winkel in de Veemarktstraat is de tiende vestiging van Caroline Biss in Nederland. "We breiden stelselmatig uit, na gevestigd te zijn in alle grote steden in Nederland is de de keuze nu gevallen voor Breda", legt Lidwien Melman van Caroline Biss uit aan Bredavandaag.nl. "Breda is in Noord-Brabant bij uitstek de stad die past bij ons cliënteel." Maar het feit dat Breda erg populair is bij Belgische consumenten, speelde uiteraard ook een rol in die keuze.

 

De winkel is strak en modern ingericht. Tegen de achtergrond van grijs, zwart en wit aangevuld met enkele lichte en donkere houtaccenten komt de kleurrijke kledij volledig tot zijn recht. Verder moet een een grote videowand voor inspiratie zorgen en wordt de ruimte ‘gebroken’ door een centraal opgestelde, comfortabele loungezetel.

 

Caroline Biss heeft vijftien filialen in België, tien in Nederland, twee in Luxemburg en twee in Duitsland. De kleding wordt daarnaast ook verkocht via een aantal multimerkenwinkels.