Chaussures Maniet opent vier winkels in regio Luik

Chaussures Maniet opent vier winkels in regio Luik

Schoenenbedrijf Chaussures Maniet heeft vier winkels geopend in de Luikse regio: het gaat daarbij over twee vestigingen van Maniet en twee van Luxus. Samen zijn ze goed voor een veertigtal banen.

Naambekendheid vergroten

De twee nieuwe winkels van Luxus openden in Hannut en Sprimont. Ze hebben elk een oppervlakte van ongeveer 1.200 m². De filialen van Maniet, elk met een oppervlakte van ongeveer 300 m², openden dan weer in de winkelcentra Galeries Saint-Lambert en Belle-Île in Luik.

 

“Met de openingen creëren we ongeveer 40 banen in de regio”, zegt CEO George Vanderplancke. “De uitbreiding in Luik is heel belangrijk voor de evolutie van ons bedrijf. We hebben gekozen voor deze locaties gekozen na een grondige studie: dicht bij andere gevestigde waarden, gemakkelijk bereikbaar met de auto en in gebieden die voldoen aan de wensen van onze klanten.”

 

De snelle opening van vier winkels in de regio is een bewuste keuze. Chaussures Maniet had nog maar twee winkels in de regio en wil er nu snel de naambekendheid vergroten. “Daarnaast is het Luikse publiek heel modegericht”, zegt algemeen directeur Pascale Maniet. “In vergelijking met sommige regio's, waar de vraag traditioneler is, kunnen we hier een verscheidenheid aan producten aanbieden.”