Costes opent twee nieuwe winkels in Arnhem

Costes opent twee nieuwe winkels in Arnhem

Costes opent twee nieuwe winkels in Arnhem

Het modemerk Costes, onderdeel van dezelfde groep als The Sting, opent in Arnhem twee nieuwe winkels. Vorige week is al een nieuwe boetiek geopend aan de Rijnstraat in de stad en op 1 april komt er een Costes Men aan de Ketelstraat.

 

Verdere expansie komende maanden

Costes was voorheen al te vinden in de Ketelstraat, maar verhuist nu naar een groot pand in de Rijnstraat. Die winkel wordt meteen het grootste filiaal in Nederland. Het pand in de Ketelstraat wordt dan weer ingenomen door een filiaal van Costes Men. Arnhem wordt zo de vierde stad, na Deventer, Den Bosch en Breda, waar de mannencollectie van het merk te koop zal zijn.

 

De komende maanden openen er nog een aantal vestigingen van het modemerk in Nederland, zowel voor mannen of voor vrouwen als gecombineerde winkels. Na de recente openingen in Den Bosch, Breda en Arnhem volgen onder meer Costes Men-winkels in Alkmaar, Enschede en Eindhoven in april en mei.

 

De eerste winkel van Costes opende in 2013 zijn deuren, maar dan enkel voor vrouwen. Ondertussen zijn er in heel Nederland al ongeveer 25 winkels te vinden en binnen drie jaar wil The Sting vijftig vestigingen van het merk.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Bestseller investeert in About You

20/07/2018

De Deense Bestseller-groep neemt een aanzienlijke participatie in het Duitse modeplatform About You. Een kapitaalverhoging met zo’n 250 miljoen euro moet een verdere groei van de online retailer mogelijk maken.

Burberry ziet 100 miljoen euro in rook opgaan

20/07/2018

Niet iedereen ziet de noodzaak van duurzaamheid in: het Britse modemerk Burberry stookte vorig jaar voor meer dan dertig miljoen euro aan merkproducten op "om te vermijden dat ze in verkeerde handen zouden vallen".

Overnemer voor Belgische winkels Men at Work

20/07/2018

De drie Belgische vestigingen van de failliete modeketen Men at Work en de Antwerpse kledingzaak Fish & Chips zouden een nieuwe eigenaar hebben. Op meer details is het wel nog even wachten…

Postorder-icoon 3 Suisses legt in België de boeken neer

19/07/2018

De Belgische afdeling van 3 Suisses is failliet verklaard, na een rampzalig begin van de soldenperiode: de webshop verkocht al in de eerste soldendagen 30% minder. Elf banen staan op de tocht.

Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.