Desigual opent boetiek in centrum Moeskroen | RetailDetail

Desigual opent boetiek in centrum Moeskroen

Desigual opent boetiek in centrum Moeskroen

De Spaanse kledingketen Desigual heeft een nieuwe merkboetiek geopend in de Petite Rue in Moeskroen. De handelszaak nam haar intrek in een pand net naast juwelenboetiek Venizi en recht tegenover modeketen Z.

Aantrekkelijker stadscentrum

Voor Moeskroen is dit een opsteker, want na de verhuizing van JBC naar het verderop gelegen winkelcentrum Les Dauphins leek het wel of de bekendere winkelketens hun neus ophaalden voor het stadje op de taalgrens.

 

“De komst van deze grote naam zal de aantrekkingskracht van het centrum van Moeskroen verhogen en misschien andere ketens op het idee brengen om het voorbeeld van Desigual te volgen”, citeert de krant Nord Eclair een handelaar uit de Petite Rue. Intussen werkt ook het stadsbestuur aan de heraanleg van de Grand-Place: de werkzaamheden starten begin volgend jaar en moeten Moeskroen als winkelstad weer op de kaart zetten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Bestseller investeert in About You

20/07/2018

De Deense Bestseller-groep neemt een aanzienlijke participatie in het Duitse modeplatform About You. Een kapitaalverhoging met zo’n 250 miljoen euro moet een verdere groei van de online retailer mogelijk maken.

Burberry ziet 100 miljoen euro in rook opgaan

20/07/2018

Niet iedereen ziet de noodzaak van duurzaamheid in: het Britse modemerk Burberry stookte vorig jaar voor meer dan dertig miljoen euro aan merkproducten op "om te vermijden dat ze in verkeerde handen zouden vallen".

Overnemer voor Belgische winkels Men at Work

20/07/2018

De drie Belgische vestigingen van de failliete modeketen Men at Work en de Antwerpse kledingzaak Fish & Chips zouden een nieuwe eigenaar hebben. Op meer details is het wel nog even wachten…

Postorder-icoon 3 Suisses legt in België de boeken neer

19/07/2018

De Belgische afdeling van 3 Suisses is failliet verklaard, na een rampzalig begin van de soldenperiode: de webshop verkocht al in de eerste soldendagen 30% minder. Elf banen staan op de tocht.

Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.