Distrikt Nørrebro komt naar Breda | RetailDetail

Distrikt Nørrebro komt naar Breda

Distrikt Nørrebro komt naar Breda
The Sting

De tweede winkel van modeketen Distrikt Nørrebro opent binnenkort zijn deuren in Breda. De dochterketen van The Sting neemt haar intrek in het voormalige pand van Zara, op de hoek van de Eindstraat en Karnemelkstraat.

 

Opening in juni

Zara verhuisde een jaar geleden al naar de voormalige locatie van de Bijenkorf, waardoor het oude pand sindsdien leeg staat. Het werd al enkele malen tijdelijk ingevuld, maar nu is er met Distrikt Nørrebro een permanente huurder gevonden, schrijft BN DeStem.

 

De verbouwingen aan het pand gaan op 1 mei van start en de opening staat gepland voor 28 juni. Er staan daarnaast ook winkelopeningen gepland in Den Bosch en Uden, waarbij de winkel in Breda wel de grootste moet worden.

 

Modeketen Distrikt Nørrebro werd eind vorig jaar gelanceerd met een eerste winkel in Den Haag, nadat het merk daarvoor enkel te koop was bij vestigingen van The Sting. Naast Costes, The Cotton Club en The Sting is het de vierde modeketen van de Nederlandse groep. The Cotton Club werd slechts enkele maanden voor Distrikt Nørrebro gelanceerd.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Nieuwe generatie aan het roer van schoenenketen Maniet

18/06/2018

De 28-jarige Allison Vanderplancke neemt het roer over van haar vader als CEO van schoenenketen Maniet. Het is al de vijfde generatie aan het hoofd van het Waalse familiebedrijf.

Afound, het eerste outletplatform van H&M, van start in Zweden

15/06/2018

Afound, een nieuwe multimerkenformule van de H&M Group, is deze week van start gegaan in Zweden. De eerste twee winkels openden in Stockholm en Malmö: samen met het webplatform zijn ze een outletmarktplaats voor modekoopjes.

Eerste Vlaamse Kiabi komt in Brugge

14/06/2018

Amper twee jaar nadat Kiabi de grens met ons land overstak, opent het Franse confectiemerk dit najaar al zijn zesde Belgische winkel. Die komt in Brugge en wordt meteen de allereerste vestiging op Vlaamse bodem.

Group Puig neemt meerderheidsparticipatie in Dries Van Noten

14/06/2018

Het Belgische 'Dries Van Noten', een van de laatste onafhankelijke modehuizen, komt in Spaanse handen. De 60-jarige ontwerper verkocht de meerderheid van de aandelen van zijn bedrijf aan Group Puig.

Van Haren mag Louboutin-zolen niet met de voeten treden

14/06/2018

Schoenenketen Van Haren mag de rode zolen, waar de Louboutin-hakken voor bekend staan, niet gebruiken. De rode kleur geldt als een merk, zegt het Europese Hof, dat zo de verdediging van Van Haren weerlegt.

Supertrash na nog geen twee maanden alweer doorverkocht

14/06/2018

Nog geen twee maanden nadat het failliete kledinglabel Supertrash was gekocht door een investeerdersgroep, is het geesteskind van Olcay Gulsen alweer doorverkocht. De merkrechten zijn nu in handen van Unlimited Footwear Group.