Distrikt Nørrebro komt naar Breda

Distrikt Nørrebro komt naar Breda
The Sting

De tweede winkel van modeketen Distrikt Nørrebro opent binnenkort zijn deuren in Breda. De dochterketen van The Sting neemt haar intrek in het voormalige pand van Zara, op de hoek van de Eindstraat en Karnemelkstraat.

 

Opening in juni

Zara verhuisde een jaar geleden al naar de voormalige locatie van de Bijenkorf, waardoor het oude pand sindsdien leeg staat. Het werd al enkele malen tijdelijk ingevuld, maar nu is er met Distrikt Nørrebro een permanente huurder gevonden, schrijft BN DeStem.

 

De verbouwingen aan het pand gaan op 1 mei van start en de opening staat gepland voor 28 juni. Er staan daarnaast ook winkelopeningen gepland in Den Bosch en Uden, waarbij de winkel in Breda wel de grootste moet worden.

 

Modeketen Distrikt Nørrebro werd eind vorig jaar gelanceerd met een eerste winkel in Den Haag, nadat het merk daarvoor enkel te koop was bij vestigingen van The Sting. Naast Costes, The Cotton Club en The Sting is het de vierde modeketen van de Nederlandse groep. The Cotton Club werd slechts enkele maanden voor Distrikt Nørrebro gelanceerd.