Distrikt Nørrebro komt naar Breda | RetailDetail

Distrikt Nørrebro komt naar Breda

Distrikt Nørrebro komt naar Breda
The Sting

De tweede winkel van modeketen Distrikt Nørrebro opent binnenkort zijn deuren in Breda. De dochterketen van The Sting neemt haar intrek in het voormalige pand van Zara, op de hoek van de Eindstraat en Karnemelkstraat.

 

Opening in juni

Zara verhuisde een jaar geleden al naar de voormalige locatie van de Bijenkorf, waardoor het oude pand sindsdien leeg staat. Het werd al enkele malen tijdelijk ingevuld, maar nu is er met Distrikt Nørrebro een permanente huurder gevonden, schrijft BN DeStem.

 

De verbouwingen aan het pand gaan op 1 mei van start en de opening staat gepland voor 28 juni. Er staan daarnaast ook winkelopeningen gepland in Den Bosch en Uden, waarbij de winkel in Breda wel de grootste moet worden.

 

Modeketen Distrikt Nørrebro werd eind vorig jaar gelanceerd met een eerste winkel in Den Haag, nadat het merk daarvoor enkel te koop was bij vestigingen van The Sting. Naast Costes, The Cotton Club en The Sting is het de vierde modeketen van de Nederlandse groep. The Cotton Club werd slechts enkele maanden voor Distrikt Nørrebro gelanceerd.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Thuismarkt drukt resultaten Nike

23/03/2018

Het Amerikaanse sportmerk Nike heeft in het derde kwartaal een omzetstijging gekend van 7%, maar het moest daarbij wel toekijken hoe de resultaten in de Verenigde Staten terugvielen ten opzichte van een jaar eerder.

Winkels Supertrash blijven voorlopig open

23/03/2018

De winkels van het failliete Supertrash blijven open, terwijl de curator op zoek gaat naar geïnteresseerde partijen die werk willen maken van een doorstart. Supertrash heeft twaalf winkels in België en Nederland.

H&M opent webshop op Tmall

22/03/2018

Het Zweedse H&M heeft er een moeilijk jaar opzitten, waarbij het de omzet zag dalen. Daarbij werd een nieuwe strategie naar voren gebracht, met meer focus op e-commerce. Een eerste stap binnen die strategie is een webshop op het Chinese Tmall.

Guess krikt omzet op, maar maakt verlies

22/03/2018

Modebedrijf Guess is er in geslaagd om in 2017 de omzet op te krikken, maar het leed wel een verlies van net geen 8 miljoen dollar. Een jaar eerder werd er nog bijna 25 miljoen dollar winst gemaakt.

Vlaamse handelaars willen sperperiode behouden, Waalse niet

22/03/2018

Terwijl 68% van de Vlaamse handelaars de sperperiode wil behouden, denkt slechts 35% van hun Waalse collega’s er ook zo over. Ook in Brussel is 61% vóór, blijkt uit een enquête in opdracht van economieminister Kris Peeters.

C&A rolt webshop uit in 11 nieuwe landen

22/03/2018

Kledingketen C&A heeft haar webshop uitgerold naar elf nieuwe landen. Daarmee wordt het aantal landen waarin de keten online actief is, in één klap meer dan verdubbeld.

Back to top