Distrikt Nørrebro opent eerste eigen winkel in Den Haag | RetailDetail

Distrikt Nørrebro opent eerste eigen winkel in Den Haag

Distrikt Nørrebro opent eerste eigen winkel in Den Haag
The Sting

Distrikt Nørrebro, een formule van The Sting, gaat in Den Haag een eerste eigen winkel openen. Het merk bestaat al een tijdje binnen de winkels van The Sting, maar krijgt nu dus een volledig eigen concept.

Scandinavische invloeden

In de nieuwe winkel zullen heren- en damescollecties verkocht worden, die geïnspireerd zijn door Scandinavische invloeden. De winkel opent op 30 november zijn deuren in de Venestraat in Den Haag. In de loop van volgend jaar moeten er in Nederland nog meer vestigingen van de formule komen.

 

Het is de tweede keer op korte tijd dat The Sting een nieuw concept lanceert: eind september opende het in Amsterdam de eerste vestiging van The Cotton Club. Ook daar ging het over een eigen merk dat verzelfstandigd wordt en tot een keten zal worden uitgebouwd.

 

Het bekendste voorbeeld van een collectie die uitgroeide tot een volwaardige keten binnen The Sting is ongetwijfeld Costes, dat al met heel wat winkels te vinden is in Nederland en België. Deze zomer werd de keten Costes Men wel opgedoekt en opnieuw geïntegreerd bij de andere vestigingen van Costes.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Manfield opent eerste Belgische winkel in Antwerpen

25/05/2018

De eerste Belgische winkel van het Nederlandse schoenenmerk Manfield is open. In de Stadsfeestzaal in Antwerpen vinden klanten het nieuwste winkelconcept van het merk, waarin luxe en merkbeleving centraal staan.

e5 Mode treedt toe tot de Fair Wear Foundation

24/05/2018

ECG, de design- en importafdeling van kledingketen e5 Mode, wordt lid van de Fair Wear Foundation. Die internationale organisatie ijvert samen met kledingmerken voor betere arbeidsomstandigheden voor textielarbeiders.

Schoenen Torfs wordt franchisenemer The Athlete’s Foot

23/05/2018

Op vrijdag 1 juni opent sneakerketen The Athlete’s Foot een winkel in Waasland Shopping Center. De tweede winkel in België is meteen ook de eerste in een partnership met Schoenen Torfs. Later dit jaar volgt nog een vestiging in Eeklo.

Zara opent nieuwe flagshipstore met hologrammen en robots

18/05/2018

In de vernieuwde flagshipstore van Zara in Stratford, Oost-Londen, worden klanten verwelkomd door hologrammen, robotarmen en met iPads gewapende winkelmedewerkers. De vestiging wil het beste van online en offline shoppen samenbrengen. 

Komono wil nog dit jaar 10 fysieke winkels

17/05/2018

Het Belgische accessoirelabel Komono wil nog dit jaar zijn aantal fysieke winkels verdubbelen tot tien. “De winkels zijn belangrijk om ons verhaal te vertellen”, zeggen Anton Janssens en Raf Maes aan De Standaard.

Miljoenenboete voor Hema in geschil met Levi’s

17/05/2018

Winkelketen Hema moet een boete van liefst 4,4 miljoen euro betalen aan jeansmerk Levi’s. Dat was naar een rechter in Brussel gestapt omdat Hema het V-vormige stiksel van Levi’s op zijn eigen collectie had laten aanbrengen.