Distrikt Nørrebro opent eerste eigen winkel in Den Haag | RetailDetail

Distrikt Nørrebro opent eerste eigen winkel in Den Haag

Distrikt Nørrebro opent eerste eigen winkel in Den Haag
The Sting

Distrikt Nørrebro, een formule van The Sting, gaat in Den Haag een eerste eigen winkel openen. Het merk bestaat al een tijdje binnen de winkels van The Sting, maar krijgt nu dus een volledig eigen concept.

Scandinavische invloeden

In de nieuwe winkel zullen heren- en damescollecties verkocht worden, die geïnspireerd zijn door Scandinavische invloeden. De winkel opent op 30 november zijn deuren in de Venestraat in Den Haag. In de loop van volgend jaar moeten er in Nederland nog meer vestigingen van de formule komen.

 

Het is de tweede keer op korte tijd dat The Sting een nieuw concept lanceert: eind september opende het in Amsterdam de eerste vestiging van The Cotton Club. Ook daar ging het over een eigen merk dat verzelfstandigd wordt en tot een keten zal worden uitgebouwd.

 

Het bekendste voorbeeld van een collectie die uitgroeide tot een volwaardige keten binnen The Sting is ongetwijfeld Costes, dat al met heel wat winkels te vinden is in Nederland en België. Deze zomer werd de keten Costes Men wel opgedoekt en opnieuw geïntegreerd bij de andere vestigingen van Costes.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Nieuwe CEO van Esprit komt van New Look

21/03/2018

Modeketen Esprit krijgt een nieuwe CEO: Jose Manuel Martínez verlaat het bedrijf en geeft de fakkel door aan Anders Kristiansen. De voormalige topman van New Look moet Esprit in een nieuwe groeifase brengen, met vooral ambitieuze plannen in China.

Supertrash nu toch failliet

21/03/2018

Het Nederlandse modebedrijf Supertrash, opgericht door ontwerpster Olcay Gulsen, heeft dan toch het faillissement aangevraagd. Een jaar geleden leek het nog dat het bedrijf gered was dankzij een nieuwe groep investeerders.

Dior ruilt Belgisch creatief directeur in voor Brit

19/03/2018

De Belg Kris Van Assche was elf jaar lang creatief directeur van Dior Homme, maar verlaat nu het modehuis om nieuwe uitdagingen aan te gaan. In zijn plaats komt Brits ontwerper Kim Jones.

Koffermerk Rimowa zet alle dealercontracten stop

19/03/2018

Het koffermerk Rimowa, onderdeel van luxeconcern LVMH, heeft alle dealercontracten stopgezet. Het gaat binnenkort een volledig nieuwe procedure opstarten, waarbij slechts een deel van de dealers opnieuw een contract krijgt.

H&M scoort alweer onder de verwachtingen

16/03/2018

De Zweedse modeketen Hennes & Mauritz zet het nieuwe boekjaar alweer met minder gunstige cijfers in. Nu ook de verkoop in eigen land voor het eerst in decennia inkrimpt, neemt het vertrouwen bij investeerders af.

Bod op Yoox Net-a-Porter goedgekeurd door mededingingsautoriteit

16/03/2018

De Italiaanse mededingingsautoriteit heeft de mogelijke overname van Yoox Net-a-Porter door het Zwitserse Richemont goedgekeurd. Als het volledige bod wordt aanvaard, dan heeft het een waarde van 2,7 miljard euro.

Back to top