Distrikt Nørrebro opent eerste eigen winkel in Den Haag | RetailDetail

Distrikt Nørrebro opent eerste eigen winkel in Den Haag

Distrikt Nørrebro opent eerste eigen winkel in Den Haag
The Sting

Distrikt Nørrebro, een formule van The Sting, gaat in Den Haag een eerste eigen winkel openen. Het merk bestaat al een tijdje binnen de winkels van The Sting, maar krijgt nu dus een volledig eigen concept.

Scandinavische invloeden

In de nieuwe winkel zullen heren- en damescollecties verkocht worden, die geïnspireerd zijn door Scandinavische invloeden. De winkel opent op 30 november zijn deuren in de Venestraat in Den Haag. In de loop van volgend jaar moeten er in Nederland nog meer vestigingen van de formule komen.

 

Het is de tweede keer op korte tijd dat The Sting een nieuw concept lanceert: eind september opende het in Amsterdam de eerste vestiging van The Cotton Club. Ook daar ging het over een eigen merk dat verzelfstandigd wordt en tot een keten zal worden uitgebouwd.

 

Het bekendste voorbeeld van een collectie die uitgroeide tot een volwaardige keten binnen The Sting is ongetwijfeld Costes, dat al met heel wat winkels te vinden is in Nederland en België. Deze zomer werd de keten Costes Men wel opgedoekt en opnieuw geïntegreerd bij de andere vestigingen van Costes.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Bestseller investeert in About You

20/07/2018

De Deense Bestseller-groep neemt een aanzienlijke participatie in het Duitse modeplatform About You. Een kapitaalverhoging met zo’n 250 miljoen euro moet een verdere groei van de online retailer mogelijk maken.

Burberry ziet 100 miljoen euro in rook opgaan

20/07/2018

Niet iedereen ziet de noodzaak van duurzaamheid in: het Britse modemerk Burberry stookte vorig jaar voor meer dan dertig miljoen euro aan merkproducten op "om te vermijden dat ze in verkeerde handen zouden vallen".

Overnemer voor Belgische winkels Men at Work

20/07/2018

De drie Belgische vestigingen van de failliete modeketen Men at Work en de Antwerpse kledingzaak Fish & Chips zouden een nieuwe eigenaar hebben. Op meer details is het wel nog even wachten…

Postorder-icoon 3 Suisses legt in België de boeken neer

19/07/2018

De Belgische afdeling van 3 Suisses is failliet verklaard, na een rampzalig begin van de soldenperiode: de webshop verkocht al in de eerste soldendagen 30% minder. Elf banen staan op de tocht.

Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.