Eerste Duitse winkel Caroline Biss geopend

Eerste Duitse winkel Caroline Biss geopend

Het Belgische modemerk Caroline Biss heeft zijn eerste Duitse winkel geopend in Düsseldorf. Het is de eerste keer dat het merk een stap zet buiten de Benelux, al is er meteen expansie gepland naar Keulen.

Duits cliënteel tegemoet komen

De nieuwe vestiging van Caroline Biss is te vinden aan de Grabenstrasse in Düsseldorf en heeft een oppervlakte van 200 m². De keuze voor Düsseldorf is geen toevallige: dat is immers de Duitse modestad bij uitstek, met bovendien een sterke winkelkern.

 

“In sommige van onze Belgische en Nederlandse winkels hebben wij al een bescheiden Duits cliënteel: vrouwen die tijdens hun vakantie in bijvoorbeeld Knokke, Antwerpen of Maastricht onze winkels bezoeken. De meesten onder hen mogen we elk seizoen opnieuw verwelkomen, dus hebben we besloten om deze dames letterlijk en figuurlijk tegemoet te komen”, aldus CEO Bart Saelen.

 

Caroline Biss is te vinden in multimerkenwinkels, maar heeft ook een netwerk eigen winkels: vijftien in België, negen in Nederland en twee in Luxemburg. In België ziet het merk geen ruimte meer voor groei, maar in Nederland wil het ook nog een aantal winkels openen.