Eskimo opent pop-up in Roeselare | RetailDetail

Eskimo opent pop-upwinkel in Roeselare

Eskimo opent pop-upwinkel in Roeselare

Het Belgische modemerk Eskimo opent in Roeselare een pop-upwinkel die tot eind januari 2017 geopend zal blijven. Het merk insinueert wel dat als de pop-upwinkel succesvol is, Eskimo mogelijk een vaste stek zal zoeken in Roeselare.

Al winkels in Gent en Antwerpen

Het ondergoed- en nachtkledingmerk Eskimo bestaat al sinds 1906, maar verdween een tijd uit de aandacht. Sinds 2011 wordt het bedrijf geleid door Ingrid Macours en onder haar leiding kreeg het merk een nieuw elan. Zo werd er in 2014 een eerste eigen winkel geopend in Gent en eerder dit jaar openden de deuren van de Antwerpse winkel in de Wiegstraat. Daarnaast is het merk ook steeds meer te vinden in andere winkels.

 

Nu maakt het merk ook de sprong naar West-Vlaanderen, met de opening van een pop-upwinkel in Roeselare. “Met het eindejaar in zicht kreeg Eskimo de kans een winkelruimte tijdelijk in te vullen in het West-Vlaamse Roeselare; een mooie test case die - indien succesvol - best wel eens een staartje zou kunnen krijgen”, staat te lezen in het persbericht.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Bestseller investeert in About You

20/07/2018

De Deense Bestseller-groep neemt een aanzienlijke participatie in het Duitse modeplatform About You. Een kapitaalverhoging met zo’n 250 miljoen euro moet een verdere groei van de online retailer mogelijk maken.

Burberry ziet 100 miljoen euro in rook opgaan

20/07/2018

Niet iedereen ziet de noodzaak van duurzaamheid in: het Britse modemerk Burberry stookte vorig jaar voor meer dan dertig miljoen euro aan merkproducten op "om te vermijden dat ze in verkeerde handen zouden vallen".

Overnemer voor Belgische winkels Men at Work

20/07/2018

De drie Belgische vestigingen van de failliete modeketen Men at Work en de Antwerpse kledingzaak Fish & Chips zouden een nieuwe eigenaar hebben. Op meer details is het wel nog even wachten…

Postorder-icoon 3 Suisses legt in België de boeken neer

19/07/2018

De Belgische afdeling van 3 Suisses is failliet verklaard, na een rampzalig begin van de soldenperiode: de webshop verkocht al in de eerste soldendagen 30% minder. Elf banen staan op de tocht.

Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.