Franse modeketen Ba&sh komt naar Amsterdam | RetailDetail

Franse modeketen Ba&sh komt naar Amsterdam

Franse modeketen Ba&sh komt naar Amsterdam

De Franse modeketen Ba&sh heeft een huurovereenkomst getekend voor een pand in de P.C. Hoofdstraat in Amsterdam. De nieuwe winkel opent nog dit voorjaar de deuren. Het is de eerste Nederlandse vestiging van de keten.

 

In handen van LVMH

Ba&sh heeft voor het pand van 200 m² een langdurige huurovereenkomst gesloten met eigenaar Vastned Retail, bijgestaan door vastgoedaanbieder CBRE. De collecties van Ba&sh zijn al sinds het najaar van 2017 te vinden bij een aantal vestigingen van warenhuisketen de Bijenkorf, maar nu komt het Franse merk dus met een eigen vestiging. “Vanaf het voorjaar 2018 is de collectie ook te koop in het verbouwde en vernieuwde object aan de P.C. Hooftstraat”, staat te lezen in het persbericht.

 

Ba&sh werd in 2003 opgericht door Barbara Boccara en Sharon Krief, en ondertussen is het wereldwijd in meer dan 400 verkooppunten te vinden. Sinds 2015 is het voor de helft in handen van L Capital, het investeringsbedrijf van luxeconcern LVMH.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Stevent Men at Work op faillissement af?

22/06/2018

De Nederlandse denim- en streetwearketen Men at Work zit in financiële moeilijkheden: ze sluit haar webshop en ook voor de fysieke winkels dreigt mogelijk de sluiting.

H&M brengt eigen hersteldienst naar winkels

21/06/2018

H&M introduceert een nieuw concept: in de afdeling Take Care van sommige winkels kun je kleren laten herstellen of personaliseren. Zowel in de gloednieuwe winkel in Parijs als in het vlaggenschip in Hamburg is al een hersteldienst te vinden.

Fox & Cie opent 17e speelgoedwinkel in Doornik

21/06/2018

De Waalse speelgoedketen Fox & Cie heeft haar zeventiende vestiging geopend in het Doornikse winkelcentrum Les Bastions. "Welke crisis in de speelgoedmarkt?", vraagt de keten zich af.

Nieuwe generatie aan het roer van schoenenketen Maniet

18/06/2018

De 28-jarige Allison Vanderplancke neemt het roer over van haar vader als CEO van schoenenketen Maniet. Het is al de vijfde generatie aan het hoofd van het Waalse familiebedrijf.

28 juni: The Future of Shopping-tafelgesprek met Wouter Kolk (Albert Heijn)

15/06/2018

Op 28 juni voert Albert Heijn-CEO Wouter Kolk een exclusief tafelgesprek over de toekomst van het winkelen met Jorg Snoeck en Pauline Neerman, auteurs van het boek 'The Future of Shopping', in boekhandel Scheltema in Amsterdam.

Afound, het eerste outletplatform van H&M, van start in Zweden

15/06/2018

Afound, een nieuwe multimerkenformule van de H&M Group, is deze week van start gegaan in Zweden. De eerste twee winkels openden in Stockholm en Malmö: samen met het webplatform zijn ze een outletmarktplaats voor modekoopjes.