H&M brengt nu ook Weekday naar België

H&M brengt nu ook Weekday naar België

De Zweedse modegroep H&M komt binnenkort met een eerste vestiging van Weekday naar België. Het zal al het vierde label uit die stal zijn dat zijn weg naar ons land vindt, na H&M zelf, & Other Stories en COS.

Kammenstraat

H&M koos voor een locatie in de Kammenstraat in het centrum van Antwerpen. Daar moet nog dit jaar de eerste Belgische vestiging zijn deuren openen. "We zijn heel erg blij om de opening van onze eerste winkel in België te mogen aankondigen. Het heeft steeds op onze agenda gestaan om te kunnen openen in modeland België en dan vooral in Antwerpen, een ongelofelijk inspirerende stad. Wij geloven in een moderne, bewuste en minimalistische benadering van mode en we zijn ervan overtuigd dat België ons aanbod zal smaken", zegt managing director David Thorewik van Weekday aan de Gazet van Antwerpen.

 

Weekday werd in 2002 gelanceerd en heeft naast Zweden al winkels in Denemarken, Duitsland en Nederland. Binnenkort komt daar ook een eerste filiaal in Oostenrijk bij. In de winkels wordt niet enkel kleding van het eigen merk verkocht, maar ook van onder andere Kenzo, Vans en Birkenstock.