H&M brengt nu ook Weekday naar België | RetailDetail

H&M brengt nu ook Weekday naar België

H&M brengt nu ook Weekday naar België

De Zweedse modegroep H&M komt binnenkort met een eerste vestiging van Weekday naar België. Het zal al het vierde label uit die stal zijn dat zijn weg naar ons land vindt, na H&M zelf, & Other Stories en COS.

Kammenstraat

H&M koos voor een locatie in de Kammenstraat in het centrum van Antwerpen. Daar moet nog dit jaar de eerste Belgische vestiging zijn deuren openen. "We zijn heel erg blij om de opening van onze eerste winkel in België te mogen aankondigen. Het heeft steeds op onze agenda gestaan om te kunnen openen in modeland België en dan vooral in Antwerpen, een ongelofelijk inspirerende stad. Wij geloven in een moderne, bewuste en minimalistische benadering van mode en we zijn ervan overtuigd dat België ons aanbod zal smaken", zegt managing director David Thorewik van Weekday aan de Gazet van Antwerpen.

 

Weekday werd in 2002 gelanceerd en heeft naast Zweden al winkels in Denemarken, Duitsland en Nederland. Binnenkort komt daar ook een eerste filiaal in Oostenrijk bij. In de winkels wordt niet enkel kleding van het eigen merk verkocht, maar ook van onder andere Kenzo, Vans en Birkenstock.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Maken Chinese gevangenen kleren voor H&M en C&A?

20/02/2018

De Britse ex-journalist Peter Humphrey beticht C&A en H&M van dwangarbeid. Met eigen ogen zou hij gezien hebben hoe gevangenen in Shanghai moesten werken voor Westerse ketens. De retailers onderzoeken de zaak.

Chanel neemt aandeel in online retailer Farfetch

19/02/2018

Het Franse modemerk Chanel heeft een minderheidsaandeel genomen in het Britse Farfetch. Chanel wil de kennis van de online retailer gebruiken om zelf meer digitale innovaties te ontwikkelen voor de eigen klanten.

Monoprix wil webshop Sarenza overnemen

19/02/2018

Winkelketen Monoprix, onderdeel van de Franse Groupe Casino, heeft gesprekken opgestart rond een overname van online schoenverkoper Sarenza. Sarenza is een van de belangrijkste online merken in Frankrijk.

Zalando breidt samenwerking met Duitse retailers uit

16/02/2018

Zalando heeft de samenwerking met fysieke retailers in Duitsland verder uitgebreid. Schoenwinkels konden al bestellingen versturen via Zalando en nu is dat ook het geval voor winkels die kleding verkopen.

Kiabi opent grootste Belgische winkel in Westland Shopping Center

15/02/2018

De Franse kledingketen Kiabi opent zijn vijfde Belgische winkel in het Westland Shopping Center in Anderlecht. Het is meteen de grootste vestiging van de familieketen in ons land, met een oppervlakte van ruim 1.800 m².

H&M waarschuwt voor moeilijk 2018

15/02/2018

De Zweedse modegroep H&M waarschuwt dat ook 2018 nog een moeilijk jaar kan worden voor het bedrijf. Het maakt dan wel werk van de online verkoop, de omzet in de winkels zal het komende jaar waarschijnlijk verder dalen.

Back to top