Hugo Boss brengt ‘made to measure’ naar Antwerpen

Foto: RetailDetail

Hugo Boss heeft zijn vernieuwde winkel in Antwerpen geopend. Nieuw in de winkel is onder meer de ‘made to measure’-ruimte voor pakken op maat, uniek in de Benelux.

 

Op maat en gesigneerd

De nieuwe winkel biedt als eerste in de Benelux de ‘made to measure’-dienst aan, waarbij klanten hun pak volledig kunnen personaliseren en op maat laten maken. De dienst maakt deel uit van de volledig vernieuwde winkel in de Huidevettersstraat, die na de transformatie de deuren weer heeft geopend.

 

In een speciale ruimte in de winkel van 667 m² kunnen klanten een afspraak maken met een maatwerkspecialist om samen hun eigen pak samen te stellen en te laten opmeten. Heren kunnen er uit 250 verschillende stoffen kiezen, hun knopen personaliseren en de hemden naar keuze samenstellen, tot de vorm van de kraag toe.

 

De pakken worden vervolgens geproduceerd op het hoofdkwartier van Hugo Boss in het Duitse Metzingen. Om de personalisatie helemaal af te maken, wordt met laser ook nog eens binnenin elk pak de eigen handtekening van de klant geborduurd, zowel in het jasje als in de broek.