Kiabi start met afhaalpunt voor voetgangers

Kiabi start met afhaalpunt voor voetgangers
Foto Werner Lerooy / Shutterstock

De Franse kledingketen Kiabi rolt een nieuwe dienst uit in België: een afhaalpunt voor voetgangers, waar klanten hun online bestelde kleding gratis kunnen afhalen.

 

Voetgangers-'drive'

Kiabi zelf spreekt over een ‘voetgangersdrive’ om de nieuwe dienst aan te duiden, waarmee Belgische klanten binnen 24 uur na hun bestelling in de e-shop hun artikelen afhalen kunnen in de winkel. Om alles veilig te laten verlopen, heeft Kiabi een speciale zone voorzien waarbij de klant zijn bestelling kan meenemen zonder enig contact. De afhaalservice wordt meteen in de zes Belgische filialen ingevoerd: twee in Brussel en telkens één in Anderlecht, Brugge, Charleroi en Luik.

 

"Sinds het begin van de coronacrisis is het onze missie om, meer dan ooit, gezinnen klantgericht te helpen. Daarbij gaven we prioriteit aan bestellingen van aanstaande moeders. Intussen is onze e-shop opnieuw open voor alle collecties – dames, heren, kinderen en baby’s. Om alles veilig én vlot te laten verlopen, hebben we een flexibele oplossing bedacht", aldus CEO Jérôme Calonne van Kiabi België.